gel ben senle araçlarla ilgili her konuda kapısmaya açığım sen daha su ya bu derken biz sanayide çıraklık yapıoduk kocumewet kardeş bu araba focuk degil fiesta yorum yapmışın ama araba güzel bide arabanın adını bilsen
[ı]gel ben senle araçlarla ilgili her konuda kapısmaya açığım sen daha su ya bu derken biz sanayide çıraklık yapıoduk kocumhatasız kul olmaz yanlıs yazmıs olabilirz yinede sağol[/ı]
Beyler unutmayalım burası forum tartışma alanı değil.......koçum hatanı kabul ediyosun ama hala düzeltmeyi denemiyorsun ben de araba ve nokia 3500 hakkında herşeyi tertışmaya hazırım canım.

Beyler unutmayalım burası forum tartışma alanı değil.......![]()

sen baskalarını elestirmeden önce kendi yaptığın işe bi bak da ondan sonra elestir be bilader cidden daha güzel olur![]()

YAPTIGIMIZ İŞ ORTADA KARDEŞ ARABANIN YANINDADA YAZIYO usta işi değil diye ama anlayan yoksa ben nababilirim eleştirilere açık olmayan birininde modifiyeden anlaması pek beklenemez zaten.![]()
eleştirilere açık deilim die bi laf çıktımı bnm azımdan lütfen kafadan edebiyat yapma klavye efeliği sökmez burdaadam ol!!!
adam ol ekle lan [email protected] senle modifiyede fotoshopta pc de arabada motorda teknolojide herşeyde kapısırım sen çok oldun artık eklesenin sewiyene düşemiyecem artık modifiyeden anlamıyan biriyle tartışmam bile hataydı hadi kardeşim yoluna gitttttt
tesekkürler bilgilendirme için inş anlasılmıstır Saygılarımla...Arkadaşlar konu ile ilgisi olmayan mesaj yazmak yasaktır.
Birbirinizle, birbirinizin üslubu, tarzı, davranışı ile ilgili sorununuz varsa bunun tartışılacağı yer burası değildir.
Konuda bir araç var, modifiye edilmiş ve emek harcayan üye paylaşmış yorum istemiş.
Açık değil mi bu?
Lütfen konu ile ilgisiz mesaj atmayınız.
Ceza almayın boşuna...
tesekkürler bilgilendirme için inş anlasılmıstır Saygılarımla...
bana sankı sen yapmamıssın gibi geldı ama guzel olmus
Hey Allahım yaa Adam yapmış yayınlıyo ne bu çemkirmeler hiç anlamadım 2 sayfayı okuyorum ileri geri birsürü şey söylenmiş yazık yakışıtıramadım . . .
Helal olsun arkadaşım Güzel modifiye yapmışsın emeğine yüreğine ellerine sağlık