FORD FİESTA Dqn D£sinq Farkıyla (sanal mod)

Sponsorlu Bağlantılar

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
FORD FİESTA Dqn D£sinq Farkıyla (sanal mod)

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar olumlu olumsuz hertürlü yoruma açığım simdiiden teseküürLer...

rbatu

Üye
Arabyı Guzel Yapmışsın Ama Borbet Jantlar Yakışmamış Ve Jantları Deil Lastikleriyle Beraber Yaparsan Daha İyi Olur Ve Faydalı Dersler Alabilirsin :oke:

Bi Kere Araba Fiesta Focus Deil :oke:

İyi Brush Kullanamamışsn On Tamponda Ve Jatnları Daha Kaliteli Seçersen Dha İyi Olur Ve Arada Donor Kullanmışsn

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
ewet kardeş bu araba focuk degil fiesta yorum yapmışın ama araba güzel bide arabanın adını bilsen

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
ewet kardeş bu araba focuk degil fiesta yorum yapmışın ama araba güzel bide arabanın adını bilsen
gel ben senle araçlarla ilgili her konuda kapısmaya açığım sen daha su ya bu derken biz sanayide çıraklık yapıoduk kocum ;) hatasız kul olmaz yanlıs yazmıs olabilirz yinede sağol

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
[ı]gel ben senle araçlarla ilgili her konuda kapısmaya açığım sen daha su ya bu derken biz sanayide çıraklık yapıoduk kocum ;) hatasız kul olmaz yanlıs yazmıs olabilirz yinede sağol[/ı]

koçum hatanı kabul ediyosun ama hala düzeltmeyi denemiyorsun ben de araba ve nokia 3500 hakkında herşeyi tertışmaya hazırım canım.

korsantv94

korsantv94

Üye

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
sen baskalarını elestirmeden önce kendi yaptığın işe bi bak da ondan sonra elestir be bilader cidden daha güzel olur ;)

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
sen baskalarını elestirmeden önce kendi yaptığın işe bi bak da ondan sonra elestir be bilader cidden daha güzel olur ;)

YAPTIGIMIZ İŞ ORTADA KARDEŞ ARABANIN YANINDADA YAZIYO usta işi değil diye ama anlayan yoksa ben nababilirim eleştirilere açık olmayan birininde modifiyeden anlaması pek beklenemez zaten.:@

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
YAPTIGIMIZ İŞ ORTADA KARDEŞ ARABANIN YANINDADA YAZIYO usta işi değil diye ama anlayan yoksa ben nababilirim eleştirilere açık olmayan birininde modifiyeden anlaması pek beklenemez zaten.:@

eleştirilere açık deiLim die bi laf çıktımı bnm azımdan lütfen kafadan edebiyat yapma klavye efeliği sökmez burda ;) adam ol!!!

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
eleştirilere açık deilim die bi laf çıktımı bnm azımdan lütfen kafadan edebiyat yapma klavye efeliği sökmez burda ;) adam ol!!!

senin sewiyene düşemiyecem artık modifiyeden anlamıyan biriyle tartışmam bile hataydı hadi kardeşim yoluna gitttttt

rbatu

Üye
Beyler Tm Kapışmayın Adam Ynlş Yazmış Olabilir Yaaa Adam Modifiyeden Anlamasa Ztn Photshop Yapamaz :oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Arkadaşlar konu ile ilgisi olmayan mesaj yazmak yasaktır.
Birbirinizle, birbirinizin üslubu, tarzı, davranışı ile ilgili sorununuz varsa bunun tartışılacağı yer burası değildir.

Konuda bir araç var, modifiye edilmiş ve emek harcayan üye paylaşmış yorum istemiş.
Açık değil mi bu?
Lütfen konu ile ilgisiz mesaj atmayınız.
Ceza almayın boşuna...

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konu ile ilgisi olmayan mesaj yazmak yasaktır.
Birbirinizle, birbirinizin üslubu, tarzı, davranışı ile ilgili sorununuz varsa bunun tartışılacağı yer burası değildir.

Konuda bir araç var, modifiye edilmiş ve emek harcayan üye paylaşmış yorum istemiş.
Açık değil mi bu?
Lütfen konu ile ilgisiz mesaj atmayınız.
Ceza almayın boşuna...
tesekkürler bilgilendirme için inş anlasılmıstır Saygılarımla...

corchy

corchy

Üye
bana sankı sen yapmamıssın gibi geldı ama guzel olmus

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
bana sankı sen yapmamıssın gibi geldı ama guzel olmus

arkadasım biz daha elalemin fotoshopunu çalıp kendimiz yaptık diecek kadar küçülmedik ETİKETE GEREK YOK TANIYAN TANIR BİZİ sende inanmıosan kimseye yalan borcum yok inanma paşa gönlün bilir

Solamente

Üye
Hey Allahım yaa Adam yapmış yayınlıyo ne bu çemkirmeler hiç anlamadım 2 sayfayı okuyorum ileri geri birsürü şey söylenmiş yazık yakışıtıramadım . . .
Helal olsun arkadaşım Güzel modifiye yapmışsın emeğine yüreğine ellerine sağlık

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
Hey Allahım yaa Adam yapmış yayınlıyo ne bu çemkirmeler hiç anlamadım 2 sayfayı okuyorum ileri geri birsürü şey söylenmiş yazık yakışıtıramadım . . .
Helal olsun arkadaşım Güzel modifiye yapmışsın emeğine yüreğine ellerine sağlık

eyw tesekkürler bi anlayan sen çıktın halimden sağolasın kardesim!!!

Üst Alt