anl_tr
Emekli Yönetici
Ultimate Portable Voice Recorder : Radyodan kayıt programı
evet arkadaşlar tamamen kendi buluşum olup ç alıntı filan deildir. Powered by aNL yani
Ben bu proyu çok aradım
n: ama bulumamıştım çünkü üretilmedi yani çıkmadı ama ben bir çözüm buldum hemde çok kolay bir çözüm;
Biliyorsunuzki radyo dinlerken, kayıt yapamıyoduk radyo otomatik kapanıyordu

artık öle bir sorun yok
Gelelim proyo program bildiginiz
UltimatePortable Ultimate Voice Recorder v5.75.3 S60v3 Unsigned
bu pro dah önce verildi ama kimse bu özellğini bilmiyordu
proyu telefona kurun ister ses kayıdı amr ister wav yapın ,wav daha iyi ama çok yer kaplar amrde ses kötü ama çok az yer kaplar işte siz kendinize göre ayrlayın
radyonuzu açın arkaplana aldıktan sonra ultimate programını çalıştırın onuda arka plana alın ve istediginiz zaman #0 basıp kayıt edebilirisniz kayıdı durdurmak için ise #7ye basın. Bukadar artık radyo yayınlarınızı kaydedebilirisniz.
NOT
rodaki kısayolları yani #0 kmbinasyonunu istediginiz gibi siz ayarlayabilirisiz;
wav formatı nekadar güzel kayıt ederse etsin orjinal radyo sesi gibi olmuyor. Bunun için kayıtları ben genelde yabancı müzikleri bulmak için kulanıyorum daha sonra dinlemek için deil yani.
Birde kayıdı bitirdikten sonra radyoyu tekrar açıp kapamanızı tavsiye ederim benim telefonda ses hafif bozulur gibi oluyor ses kaydından sonra ama sorun deil 2 yıldır bunu aradıgım için hiç promlem deil benim için
n:.
son olarakta Killer Mobile TotalRecall v3.0.1 tavsiye etmem çünkü kayıta promlem yaşadım kullanımı biraz daha zor ultimate göre
İyi kayıtlar...
..aNL.. sizler için yeni çözümler bulacaktır...
register k o du isterse 5 tane sıfır(0) yani "00000"
Ben bu proyu çok aradım
n: ama bulumamıştım çünkü üretilmedi yani çıkmadı ama ben bir çözüm buldum hemde çok kolay bir çözüm;Biliyorsunuzki radyo dinlerken, kayıt yapamıyoduk radyo otomatik kapanıyordu

artık öle bir sorun yok

Gelelim proyo program bildiginiz
UltimatePortable Ultimate Voice Recorder v5.75.3 S60v3 Unsigned
bu pro dah önce verildi ama kimse bu özellğini bilmiyordu
proyu telefona kurun ister ses kayıdı amr ister wav yapın ,wav daha iyi ama çok yer kaplar amrde ses kötü ama çok az yer kaplar işte siz kendinize göre ayrlayın

radyonuzu açın arkaplana aldıktan sonra ultimate programını çalıştırın onuda arka plana alın ve istediginiz zaman #0 basıp kayıt edebilirisniz kayıdı durdurmak için ise #7ye basın. Bukadar artık radyo yayınlarınızı kaydedebilirisniz.
NOT
rodaki kısayolları yani #0 kmbinasyonunu istediginiz gibi siz ayarlayabilirisiz;wav formatı nekadar güzel kayıt ederse etsin orjinal radyo sesi gibi olmuyor. Bunun için kayıtları ben genelde yabancı müzikleri bulmak için kulanıyorum daha sonra dinlemek için deil yani.
Birde kayıdı bitirdikten sonra radyoyu tekrar açıp kapamanızı tavsiye ederim benim telefonda ses hafif bozulur gibi oluyor ses kaydından sonra ama sorun deil 2 yıldır bunu aradıgım için hiç promlem deil benim için
n:.son olarakta Killer Mobile TotalRecall v3.0.1 tavsiye etmem çünkü kayıta promlem yaşadım kullanımı biraz daha zor ultimate göre
İyi kayıtlar...

..aNL.. sizler için yeni çözümler bulacaktır...
register k o du isterse 5 tane sıfır(0) yani "00000"Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.