6300 için yardım lütfennn!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ad-dg

Üye
    Konu Sahibi
6300 için yardım lütfennn!!!
arkadaşlar ben 6300 kullanıyorum ve sürekli mesajlaşan birisiyim. t 9 türkçe sözlük ile yazmaya alışkınım fakat bu telefonda t-9 türkçe kullandığım zaman türkçe karakter kullandığımdan dolayı sürekli 2 mesaj olarak gönderiyor.mesela ağaç yazmak istiyorum. agac değil de ağaç yazıyor ve 2. mesaja geçiyor. tabii fiyat olarak da 2 katını ödüyorum. bu sorunu gidermek için ne yapabilirim. bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin arkadaşlar zor durumdayım

pc_facker

Üye
t9 diliyle ilgili olablr sanırım birdene

yagiz---

Üye
msj ayalarına gir indirgemişi etkinleşti

ferdixxx

Üye
arkadaşlar ben 6300 kullanıyorum ve sürekli mesajlaşan birisiyim. t 9 türkçe sözlük ile yazmaya alışkınım fakat bu telefonda t-9 türkçe kullandığım zaman türkçe karakter kullandığımdan dolayı sürekli 2 mesaj olarak gönderiyor.mesela ağaç yazmak istiyorum. agac değil de ağaç yazıyor ve 2. mesaja geçiyor. tabii fiyat olarak da 2 katını ödüyorum. bu sorunu gidermek için ne yapabilirim. bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin arkadaşlar zor durumdayım

versiyon güncellemesi yap hocam 7,30 da bu surun yok tr karakter destegi mevcut

senol182

Üye
mesaj ayarlarından indirgenmiş yap düzelecektir

29yunus

Üye
t9 u kapatmay dene

terapi00

Üye
yha bn turkcell de ayLık sms yaptm iLk aynı gn mesaj atıodu fakat aksam atmamaya basLadıı arkadasa sordum bekLe düzeLir dedi bekLedm dzeLdi fakat 5 6 dk. sonra gene atmamaya basLadıı kafayı yicemm sorun hattamıııı teLdemiii anLamadmm beLqii yardmm edebiLirsinisss :vur:ağlarım:

sensizim04

Üye
sen de t-9 la yazma diğer şekle alış

dfkad

Üye
telefonun msj yazma dilinı inglizce sec bı dene sorun ortadan kalkacaktr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt