Praetor
Emekli Yönetici
Bir Üyenin Bana Gönderdiği Özel Mesaj / Diablos Hakkında Şikayet
Kendimle ilgili problemleri asla yönetime getirmem, yersizce saldıran cevabını saygı sınırları içinde alır.
Ancak Diablos'un gözlemlediğim tavrı beni çok rahatsız etmekte. Bu nedenle kendimden de bir örnek vererek konuya gireceğim.
http://www.maxicep.com/maxicep-oyun-cafe-c/sen-maxicebin-304-132971.html#post1230025
Sen MaxiCep'in... Oyununda yazdığım mesajdan 2 saat sonra arkadaş bana bunu söylemiş:
Bir yöneticimsi bir yöneticiye böyle mi hitabeder?..
Bu kendine BanMaker diyen arkadaşın amacını anlayabilmiş değilim!
Anladığım kadarıyla;
Diablos kendi kriterlerine göre olmayan üyelerle uğraşmakta, onları tahrik etmekte, neticede ona bu "haksız tahrik" sonucu saldıran üye uzaklaştırılmaktadır.
Henry'nin son uzaklaştırılmasında bu olay açıkça görülüyor.
Son zamanlarda da baroş kullanıcı adlı üyeyle sürekli olarak uğraşmaktadır.
Şikayet mesajları bölümünde sürekli baroş şikayetleri alıyoruz Diablos'tan.
Ve yersiz şikayetler!
Bu haksız tahrik sonucu baroş sükunetini kaybetip sövse buna, uzaklaştırılacak...
----- ----- -----
Bugün salih baba'dan bir özel mesaj aldım:
Özel Mesaj
Bugün, 13:15 http://www.maxicep.com/ozelmesaj/?do=report&pmid=96903
Diablosun bana özelden mesaj atarak Baros adlı üyeye zeka seviyesi düşük dediği ve benim sadece barosun açtığı konuya emeğine sağlık dediğim için uyaran bu zihniyete üzülüyorum Unutmayın Barosun orda bir emeği var yani adam almış onu rapide yüklemiş ve bir teşekkürü hak ediyor bu hareketlerinden dolayı gereğinin yapılmasını istiyorum....
Eminim bu özel mesajları bütün yönetim kadrosu görüyor lütfen benim Diablosa cevaplarımıda okuyun ........
Özelden gelen mesajı şikayet ettim ama hata olustu....
Diablosun Mesajı:
Emeğine sağlık bende bu golü arıyordum...
Bırak şimdi ayak çekmeyi.Nerde bu golü arıyordun..Ortamı germe daha fazla. Baroş denılen adam zaten zeka seviyesi düşük olan biri actıgı konulardan bellidir bu..YANGINI KÖRÜKLE GİTME Okadar
NOT:Unutmayın bu tür davranışlar yapıcı değil yıkıcıdır...Gereğinin yapılmasını istiyorum...
baroş bir paylaşım yapmış.
salih baba "emeğine sağlık ben de bu gölü arıyordum" demiş.
Ve yukarıda diablos'un attığı mesaj...
Yönetim kadrosundan birisi nasıl olur da böyle bir davranış içine girebilir?
Üyelerle uğraş, tahrik et, sövdükleri an şikayet et BANMAKER ol!..
Dahası sevmediği ve uğraşmayı kendisine adet edindiği bir üye, bir başka üye tarafından teşekkür alırsa ona özel mesajdan ağalık tasla!..
Bu ne münasebetsizlik? Haddini bilmezlik?
Ancak Diablos'un gözlemlediğim tavrı beni çok rahatsız etmekte. Bu nedenle kendimden de bir örnek vererek konuya gireceğim.
http://www.maxicep.com/maxicep-oyun-cafe-c/sen-maxicebin-304-132971.html#post1230025
Sen MaxiCep'in... Oyununda yazdığım mesajdan 2 saat sonra arkadaş bana bunu söylemiş:
DiaBLoS™;1230025' Alıntı:Kurbağalarından![]()
Bir yöneticimsi bir yöneticiye böyle mi hitabeder?..
Bu kendine BanMaker diyen arkadaşın amacını anlayabilmiş değilim!
Anladığım kadarıyla;
Diablos kendi kriterlerine göre olmayan üyelerle uğraşmakta, onları tahrik etmekte, neticede ona bu "haksız tahrik" sonucu saldıran üye uzaklaştırılmaktadır.
Henry'nin son uzaklaştırılmasında bu olay açıkça görülüyor.
Son zamanlarda da baroş kullanıcı adlı üyeyle sürekli olarak uğraşmaktadır.
Şikayet mesajları bölümünde sürekli baroş şikayetleri alıyoruz Diablos'tan.
Ve yersiz şikayetler!
Bu haksız tahrik sonucu baroş sükunetini kaybetip sövse buna, uzaklaştırılacak...
----- ----- -----
Bugün salih baba'dan bir özel mesaj aldım:
Özel Mesaj
Bugün, 13:15 http://www.maxicep.com/ozelmesaj/?do=report&pmid=96903
İsim: SALİH
Konular: 71
Telefon: NOKİA N70-1
Uyarılar: 0/1 (3)
Diablosun bana özelden mesaj atarak Baros adlı üyeye zeka seviyesi düşük dediği ve benim sadece barosun açtığı konuya emeğine sağlık dediğim için uyaran bu zihniyete üzülüyorum Unutmayın Barosun orda bir emeği var yani adam almış onu rapide yüklemiş ve bir teşekkürü hak ediyor bu hareketlerinden dolayı gereğinin yapılmasını istiyorum....
Eminim bu özel mesajları bütün yönetim kadrosu görüyor lütfen benim Diablosa cevaplarımıda okuyun ........
Özelden gelen mesajı şikayet ettim ama hata olustu....
Diablosun Mesajı:
Emeğine sağlık bende bu golü arıyordum...
Bırak şimdi ayak çekmeyi.Nerde bu golü arıyordun..Ortamı germe daha fazla. Baroş denılen adam zaten zeka seviyesi düşük olan biri actıgı konulardan bellidir bu..YANGINI KÖRÜKLE GİTME Okadar
NOT:Unutmayın bu tür davranışlar yapıcı değil yıkıcıdır...Gereğinin yapılmasını istiyorum...

baroş bir paylaşım yapmış.
salih baba "emeğine sağlık ben de bu gölü arıyordum" demiş.
Ve yukarıda diablos'un attığı mesaj...
Yönetim kadrosundan birisi nasıl olur da böyle bir davranış içine girebilir?
Üyelerle uğraş, tahrik et, sövdükleri an şikayet et BANMAKER ol!..
Dahası sevmediği ve uğraşmayı kendisine adet edindiği bir üye, bir başka üye tarafından teşekkür alırsa ona özel mesajdan ağalık tasla!..
Bu ne münasebetsizlik? Haddini bilmezlik?