Bir Üyenin Bana Gönderdiği Özel Mesaj / Diablos Hakkında Şikayet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir Üyenin Bana Gönderdiği Özel Mesaj / Diablos Hakkında Şikayet
Kendimle ilgili problemleri asla yönetime getirmem, yersizce saldıran cevabını saygı sınırları içinde alır.

Ancak Diablos'un gözlemlediğim tavrı beni çok rahatsız etmekte. Bu nedenle kendimden de bir örnek vererek konuya gireceğim.

http://www.maxicep.com/maxicep-oyun-cafe-c/sen-maxicebin-304-132971.html#post1230025
Sen MaxiCep'in... Oyununda yazdığım mesajdan 2 saat sonra arkadaş bana bunu söylemiş:
DiaBLoS™;1230025' Alıntı:
Kurbağalarından :)

Bir yöneticimsi bir yöneticiye böyle mi hitabeder?..

Bu kendine BanMaker diyen arkadaşın amacını anlayabilmiş değilim!

Anladığım kadarıyla;
Diablos kendi kriterlerine göre olmayan üyelerle uğraşmakta, onları tahrik etmekte, neticede ona bu "haksız tahrik" sonucu saldıran üye uzaklaştırılmaktadır.

Henry'nin son uzaklaştırılmasında bu olay açıkça görülüyor.
Son zamanlarda da baroş kullanıcı adlı üyeyle sürekli olarak uğraşmaktadır.
Şikayet mesajları bölümünde sürekli baroş şikayetleri alıyoruz Diablos'tan.
Ve yersiz şikayetler!

Bu haksız tahrik sonucu baroş sükunetini kaybetip sövse buna, uzaklaştırılacak...

-----
----- -----

Bugün salih baba'dan bir özel mesaj aldım:

Özel Mesaj
Bugün, 13:15 http://www.maxicep.com/ozelmesaj/?do=report&pmid=96903
İsim: SALİH​
Konular: 71​
Telefon: NOKİA N70-1​
Uyarılar: 0/1 (3)

Diablosun bana özelden mesaj atarak Baros adlı üyeye zeka seviyesi düşük dediği ve benim sadece barosun açtığı konuya emeğine sağlık dediğim için uyaran bu zihniyete üzülüyorum Unutmayın Barosun orda bir emeği var yani adam almış onu rapide yüklemiş ve bir teşekkürü hak ediyor bu hareketlerinden dolayı gereğinin yapılmasını istiyorum....
Eminim bu özel mesajları bütün yönetim kadrosu görüyor lütfen benim Diablosa cevaplarımıda okuyun ........

Özelden gelen mesajı şikayet ettim ama hata olustu....

Diablosun Mesajı:
Emeğine sağlık bende bu golü arıyordum...

Bırak şimdi ayak çekmeyi.Nerde bu golü arıyordun..Ortamı germe daha fazla. Baroş denılen adam zaten zeka seviyesi düşük olan biri actıgı konulardan bellidir bu..YANGINI KÖRÜKLE GİTME Okadar

NOT:Unutmayın bu tür davranışlar yapıcı değil yıkıcıdır...Gereğinin yapılmasını istiyorum...:oke:

baroş bir paylaşım yapmış.
salih baba "emeğine sağlık ben de bu gölü arıyordum" demiş.
Ve yukarıda diablos'un attığı mesaj...

Yönetim kadrosundan birisi nasıl olur da böyle bir davranış içine girebilir?
Üyelerle uğraş, tahrik et, sövdükleri an şikayet et BANMAKER ol!..

Dahası sevmediği ve uğraşmayı kendisine adet edindiği bir üye, bir başka üye tarafından teşekkür alırsa ona özel mesajdan ağalık tasla!..

Bu ne münasebetsizlik?
Haddini bilmezlik?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ben diablosun yönetimi bırakın sitede yeri yok derken kişisel algılanıyor. Bugüne kadar kişisel kimseyi göndermedim buradan göndermem de. Ama bir türlü derdimizi anlatamıyoruz.

Bu adam çok iyiyse, neden net aleminde üye olduğu her siteden KOVULDU? Biz bunun bokunda boncuk mu bulduk da bekliyoruz.?

Her hareketi uzaklaştırmayı hak ediyor, biz bir de üstüne yöneticilik veriyoruz...

(Şimdi bazı arkadaşlar çıkacak, kişisel sorunun var vs diyecekler. Hayatımda görmediğim adamla ne kişisel sorunum olacak. Tanımam, etmem. Ama anlatamazsın Ahmet Diablos'u sevmiyor. Evet sevmiyorum, sevmemek başka üye olarak bakmak başka.)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ali dengesiz biri. Beyninden geçenleri olumsuz dahi olsa direk yazmaya çekinmiyor. Sana yazdığı affedilemez bir şey, eğer sen çok fazla samimiyet kurduysan yazmaya çekinmez; gıcık oluyorsa da zaten banlanmamak için yazmaz. Lamı cimi yok, samimiyete güvenip de yazmış olsa bile affedilemez.

Ali, futbol bölümünde katı kurallar uygulamadan önce girdiği tartışmalarda diğer üyelerle beraber hep aynı uyarı puanlarını ve uzaklaştırma sürelerini aldılar. Ama diğer üyeler gelmezken Ali gitmedi. Bu Ali'nin banmaker olduğunu gösteremez -kendince-, kendisi sanırım bir zamanlar sürekli uyarı puanları ve uzaklaştırmalar yüzünden böyle diyor kendisine. Yani ben böyle biliyorum, kendisiyle buluştuğumuz yemekte böyle bir şeylerden bahsetmişti ama şimdi net olarak aklıma gelmiyor.

Baroş hakkında söyledikleri de aşırıya kaçmış, bir editörken daha dikkatli olması gerektiğini çok söyledim kendisine. Madem tınlamıyor bizi, editör rütbesini alalım ve de bir hafta uzaklaştıralım diyorum.

Ozan

Ozan

Admin
Ata, konuyu tamamen okudum bir endişen olmasın! ve bu yüzden hak verdiğimi belirtmek isterim, Diablos a verilebilecek en büyük ceza onu siteden uzaklastırmak değil yöneticilikten almaktır, bu ona epeyce bir dokunacaktır. Hatalarını anlayacaktır. Emekleri tartısılmaz tamam ama ben böyle birini artık yönetici görmek istemiyorum çok sorun çıkartıyor ve işimiz onu burada tartısmak olmamalı. Diablos ile ilgili yönetimdeki kaçıncı baslık. Dengesiz adamın teki.

Yöneticilikten alınması taraftarıyım siz söylemeyecekseniz benim söylemem uygunsa ben konusur rütbesini alırım, yetkisini aldıktan sonra da saçma sapan birşey yapıp yapmayacagindan emin degilim ( önceki eklediği melodi ve konuları silme tarzında düzenlemek gibi )

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
salih baba'dan tüm mesajları bana yollamasını rica ettim:

---- ---- ---- ---- ---- ----

Cevap : Değerli Üyeciğimiz!..

Gönderiyorum Diablosun Mesajları bunlar ayrı bir mesaj olarak kendiminkileride göndereceğim.

Mesaj 1:Emeğine sağlık bende bu golü arıyordum...

Bırak şimdi ayak çekmeyi.Nerde bu golü arıyordun..Ortamı germe daha fazla. Baroş denılen adam zaten zeka seviyesi düşük olan biri actıgı konulardan bellidir bu..YANGINI KÖRÜKLE GİTME O kadar ;)

Mesaj2:
Noktayı ben koyarım itirazın mı var buna?

Mesaj3:
Uğraşmıyorum git şikayet ET.

Mesaj4:
ya arkadaş git istediğine şikayet et.Senle mi uğraşacam ya.

Mesaj5:
Ben SON NOKtayı her ZAman korum canım ;)

mesaj6:
Şikayet edebilirsin istediğine..

;)

Bunlar benim mesaj hafızamda kayıtlı olup isteyen Admin her zaman bakabilir hiçbir değişiklik yapmadan gönderdim.

---- ---- ---- ---- ---- ----

Benim gönderdiğim mesajlar.....

Bunlarda benim ona gönderdiğim cevaplar......

Mesaj 1:
Benim ordaki amacım ortam germek değildi biliyor musun bilmem ama son aylarda forum çok durgun ve bu forumun aktif üyelere ihtiyacı var eğer bazı kişileri yaptıklarından dolayı tebrik etmezsek o kişiler daha foruma yararlı olmaz aksine zararlı olur ordada adam belli bir emek sarfetmiş sırf devamının gelmesi için insanları alkışlamak tebrik etmek gerekir .....Belki bana düşmez bu forumdaki aktif üye sayısını arttırmak ama bende mesela s60 bölümünde 10 larca oyun koyup konu açtım oyunum 450 kez inrilip orda sadece 8-9 teşekkür görmekte benim zoruma gidiyor....Benim ordaki lafım sadece onun emeğine saygıdan ileri geliyordu...:bigstar:

Ama madem bu mesaj uyarı amaçlı bende sana bir konudaki düşüncemi söyleyeyim:
Sayfanda gördüm sende 4 kere banlanmışsın bazen karşındakini art niyet taşımadan ha belkide kendin bile farkında olmadan kırabilecek cümleler sarfedebiliyorsun .....Eğer ben de aynı hataya düşüp seni ordaki yazımla kırdıysam inan özür dilerim.......:oke::)

Mesaj2:
Bak burdaki yazıda adama zeka seviyesi düşük demişsin .....
Banada ayak çekmeyi bırak felan ....
Sonundada o kadar ... Demişsin...

Bende senin beni uyarmaktan çok başkasına yaranmaya çalışırmış gibi gösteren sitemizdeki bir üyeyi zeka seviyesi düşük diyerekten ifade eden ve sonunda her zaman noktayı ben koyarım gibisine kaçan mesajından dolayı uyarıyorum....

SAYGILARIMLA.............

Mesaj3:
İtirazım var ....zaten baros adlı üye hakkında kullandığın zeka seviyesi düşük lafını şikayet ettim haberin olsun başkaından duyma madem nokta koymayı çok seviyon gitte maxicep yarışmalarındaki bu konuya kim son mesaj atacak kısmına noktanı koy....

Mesaj4:
Zaten nokta koyarsın sırf insanlar ne düşündüklerini belli edemesin die benden sana bir tavsiye virgül koyda virgülün yanına başkalarıda düşüncelerini yazabilsin nokta koyman senin hakkında başkalarının ne düşündüğünü anlayamamana sebep olur.......
Lütfen cevap olarak başkalarından banane diyeceksen boş yere klavyeni yorma ama ben sende genel olarak yapıcı değil yıkıcı bir tavır gördüm .......
Bu konu benim için kapanmıştır ben üstüme düşen herşeyi yaptım buraki mesajlar özelde olsa bir insanın kişiliği hakkında zeka seviyesi düşük lafının kullanılması belkide benim fıtratıma uygun olmadığından seni şikayet ettim ...

SAYGILAR.......İyi Forumlar...

Mesaj5:
Yönetim kadrosundaysan bir üyeyle uğraşmak senin görevin.....:nono:

Bunlarda benim ona karşılık cevap olarak gönderdiğim mesajlardı oradaki hersey ctrl-c ctrl-w olarak buraya konmuştur sonradan hiçbir değişiklik yapmadım bunu admin arkadaşlar kontrol edebilirler.Mesajlarım hala duruyor..

---- ---- ---- ---- ---- ----​

Çok değerli, hatta belki de aramıza katılabilecek bir üyemizle böylesine uğraşmakta Diablos...

Sen de önce yetkisini al sonra anlat olayı Ozan :)

Salihyet

Salihyet

Üye
Bu adamla yüz yüze konuştuk, nazy olsun , ben ve kadir abi.. Yönetici olabilir mi gözüyle dahi bakmamıştım ama istanbula geldiğinde eski alışkanlıklarını bırakmış gibiydi, tuhaf bi adam.. Yönetime dahil edildiğinde yine aynen eskiye döndü.. Rütbesi alınmalı , buna bende katılıyorum.. Ama yüzüne bunları söylemek gerekiyor, ben ona olan düşüncelerimi dobra dobra söylemiştim, bir tek beni dinler ve silip engellememe rağmen başka msnlerden bana yine ulaşmaya çalışır, bilmiyorum bu yaştan sonra akıllanmaz sanırım.. Ama tekrar konuşurum, yaptığı her hareketi tartışıyoruz, vakit kaybediyoruz ve bu sonuca vardığımız <vardığım> konudur..

Praetor'ün de konuyu kestirip atmaması, üstüne gitmesi faydalı ve iyi bir hareket ;) Kendisine ve salih baba'ya teşekkür ediyorum..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bizim bu adamdan karımız ne? Yıllardır çekiyoruz, ama üye ama yönetici her türlü saçmalıyor. Anlamıyorum bu diablos sevgisini. Ben uyarı veririm adama x yönetici gelir kaldırır, sonra diablos efendinin biyeri kalkar pm atar sen uyarı verirsin bak ben kaldırtırım diye.

Ben anlamıyorum artık...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Zaman aşımına uğramadan ne yapacaksak yapalım. Bizim mahkemelerden daha yavaşız karar alırken.

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Ata, konuyu tamamen okudum bir endişen olmasın! ve bu yüzden hak verdiğimi belirtmek isterim, Diablos a verilebilecek en büyük ceza onu siteden uzaklastırmak değil yöneticilikten almaktır, bu ona epeyce bir dokunacaktır. Hatalarını anlayacaktır. Emekleri tartısılmaz tamam ama ben böyle birini artık yönetici görmek istemiyorum çok sorun çıkartıyor

artık zamanı gelmiş te geçen bir karar.. diablos yine saçmalıyor forumda çünki..

http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/girilir-192701.html#post1240644

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Herkesin ortak düşüncesine göre hareket ediyorum... ve ben müdahale ediyorum.. diablos artık dosya yöneticimiz değil.. bir derdi varsa bana yazsın.. pm den bildiriyorum. Ukela'lara yer yok yönetimde..

Ozan

Ozan

Admin
Yönetimden alıyorum kendisine PM atıyorum cumartesi baktım msn de falan görememistim.

Edit: Ahmet abi ayarlıyor sanırım tarafımdan birşeye gerek kalmadı.

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Yönetimden alıyorum kendisine PM atıyorum cumartesi baktım msn de falan görememistim.

Edit: Ahmet abi ayarlıyor sanırım tarafımdan birşeye gerek kalmadı.
:oke:

Yönetimden alındı.. Pmden kendisine bildirdim.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Şimdi yapsın bakalım aynı şeyleri. Herkese uyguladığımız tarifeden futbolda 5 puanı veririz. Aman ha sonra gider kaldırtırım lafını duyurtmayın bize. Uyarı veriyoruz, adam gelip x'e kaldırtcam uyarıyı diyor.

Zamanında yaşadım bunu, Hasan kaldırmıştı hatırladığım kadarıyla...

Ozan

Ozan

Admin
Hasan da sen de ben de kaldırdığım olmustur kişisellestirmemek lazım karşımızda adam gibi biri oldugunu gördükten sonra uyarısını tabiki kaldırmaktan yanayız. Kimsenin yönetimde torpille iş yaptıgını düşünmüyorum

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hasan da sen de ben de kaldırdığım olmustur kişisellestirmemek lazım karşımızda adam gibi biri oldugunu gördükten sonra uyarısını tabiki kaldırmaktan yanayız. Kimsenin yönetimde torpille iş yaptıgını düşünmüyorum

Hatırladığım kadarıyla böyle olmuştu, emin değilim zaten. Ama bir uyarı verildiyse, tamamen yanlış olsa bile, o yöneticiye sormadan işlem yapılmamalı. ;)

Nazy

Nazy

Üye
en çok ben mahçub oldum
onun yönetici olabileceğini düşünüyordum
değişeblieceğini düşünmüştüm
tüm yönetimden özür diliyorum

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Şimdi yapsın bakalım aynı şeyleri. Herkese uyguladığımız tarifeden futbolda 5 puanı veririz. Aman ha sonra gider kaldırtırım lafını duyurtmayın bize. Uyarı veriyoruz, adam gelip x'e kaldırtcam uyarıyı diyor.

Zamanında yaşadım bunu, Hasan kaldırmıştı hatırladığım kadarıyla...

O uyarıyı kaldırmamı Ozan istemişti, yoksa ben hiçbir yöneticinin verdiği uyarıyı kaldırmam.

Ozan

Ozan

Admin
en çok ben mahçub oldum
onun yönetici olabileceğini düşünüyordum
değişeblieceğini düşünmüştüm
tüm yönetimden özür diliyorum
Estagf. hiç aklıma bile gelmedi kimsenin de gelmemistir eminim...

O uyarıyı kaldırmamı Ozan istemişti, yoksa ben hiçbir yöneticinin verdiği uyarıyı kaldırmam.
Hatırlamıyorum ama hatırlamamam da normal, sorun degil doğrudur :oke:

a21a

a21a

Emekli Yönetici
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Gitmiş galiba siteden, pm atmış hakkını helal et falan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...