Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşını Söyle, Kazan
Sponsorlu Bağlantılar
arslansem
Üye
Recep şu taşımayla verilen hediyeler devam ediyor mu? Hem 1000 kntr alalım hem de şu hediyeleri
Kampanya linki şu an çalışmıyor. Fakat hediyelere başvuru haziran ayının sonuna kadar devam ediyor. 1000 kontör kampanyası bu ayın 4 ünde yani 3 gün sonra bitiyor.
Kampanya linki şu an çalışmıyor. Fakat hediyelere başvuru haziran ayının sonuna kadar devam ediyor. 1000 kontör kampanyası bu ayın 4 ünde yani 3 gün sonra bitiyor.
evet aslında 28şubat idi ama turkcell kampanyada değişiklik yapma hakkını saklı tutar bölümünü hep atlıyoruz yada işimize gelmiyor. Kampanya yarın sona eriyor. Ama numarayı seçme işlemi sona eriyor. Seçtiğin bir numarayı 1 mart a kadar taşıma süren var 1 mart a kadar varırsan yine hediyelerini alırsın. Turkcellin diğer hediyeleri forumda bulunuyor bir göz at.
evet aslında 28şubat idi ama turkcell kampanyada değişiklik yapma hakkını saklı tutar bölümünü hep atlıyoruz yada işimize gelmiyor. Kampanya yarın sona eriyor. Ama numarayı seçme işlemi sona eriyor. Seçtiğin bir numarayı 1 mart a kadar taşıma süren var 1 mart a kadar varırsan yine hediyelerini alırsın. Turkcellin diğer hediyeleri forumda bulunuyor bir göz at.
2 numara önerdim, kuzen faturalıya geçecek vodafone'dan ya da ben 2. hattımı taşıayacağım faturalıya. Artık bakalım naparız.
Peki önerdiğimiz numarayı iptal edebilir miyiz?
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
İptal edemezmişiz. Bende o zaman kuzene söyliyeyim taşımasın boşuna 8-9 senelik vodafone hattı. Turkcell kaybetti
arslansem
Üye
Dün 18 tl ye 100 kntrlü vdfne hat aldım bugün msj attıracam arkadaşa..Sonra o 100 kntrü 1 marta kadar kullanacam sonra da geçiş yapacam ve turkcellden 1000 kntr gelecek+hediyeler
15 marta kadar 2156 ya sms ile arkadaşının numarasını ücretsiz gönder, eğer arkadaşın 31 marta kadar numarasını taşırsa hem sen hem o 30 gün boyunca turkcellilerle konuşabileceğin 1000 kontör hediye.