Turkcell'in Başlatmış Olduğu 50 Kntr Sabit+Cep Kampanyası Tepki Mail Zinciri!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'in Başlatmış Olduğu 50 Kntr Sabit+Cep Kampanyası Tepki Mail Zinciri!
Arkadaşlar bildiğiniz kadarıyla bugun Turkcell 2 kampanya duyurdu
50 kontore 30 gün boyunca sabit hatları 60 dakika ücretsiz arayabileceğiz.
Günde 2 Dakika ÜCRETSİZ konuşabiliriz ortalamaya döktüğümüzde.
Turkcell kullanıcılarla dalga geçmeye devam ediyor
Tepkimizi bildirelim daha güzel kampanyalar olabilir,sözde müşteri memnuniyeti adına yapılan bu kampanya müşterilerilerle dalga geçmekten başka birşey değil
Turkcell kullanıcıları isterlerse mail atabilirler.

Mail cevabını geldiğinde sizinle paylasacağım.

cecman

cecman

Üye
bence cok güzel bi kampanya 60 dk sabit hatlarla normal görüşen birisi için ideal

bungee

Üye
İstese hiç yapmaz kampanya, bu halk hiç bir şeyden memnun olmaz zaten. Versen bir türlü, vermesen bir türlü.

Ben turkcell'de karar verici bir yerde olsam değil 60 dakika, bedava 1 dakika vermezdim. O zaman turkcell'den iyisi olmazdı.:oke:

use2000

use2000

Üye
Bence de güzel bir kampanya kullananlar için

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Faturalıları zaten çok çok veriyor. Birazda hazır kartlılara versin

imece iletişim

imece iletişim

Üye
50 kontör karşılığı Turkcell harici diğer cep numaralıyla 30 gün boyunca 1 saat konuşmak bedava. eeeeeeeeee bedava peki bizim 50 könötr ne oluyor biz bedavaya almadık 9 tl ye aldık nasıl bedava..........................

--------------- Ekleme ---------------

:vur 50 kontör karşılığı Turkcell harici diğer cep numaralıyla 30 gün boyunca 1 saat konuşmak bedava. eeeeeeeeee bedava peki bizim 50 köntör ne oluyor biz bedavaya almadık 9 tl ye aldık nasıl bedava.......................... :bilmem:

http://www.maxicep.com/editpost.php?do=editpost&p=1226446 http://www.maxicep.com/newreply.php?do=newreply&p=1226446 http://www.maxicep.com/newreply.php?do=newreply&p=1226446 http://www.maxicep.com/newreply.php?do=newreply&p=1226446
imece iletişimAçık Profil bilgileriimece iletişim - Özel Mesaj gönderimece iletişim - Daha fazla Mesajını bulimece iletişim - Daha fazla Konusunu Bulimece iletişim Arkadaş Listeme Ekle

arslansem

arslansem

Üye
Saçma :)

yeumyang

yeumyang

Moderator
ben yararlanıyorum biraz pahalı ama guzel kanpanya

maleguard

maleguard

Üye
bence dalga geçiolar :/ bune böle :/

mustione

Üye
9 ytl çok pahalı arkadaşlar bence çok saçma bir kampanya.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Aslında şu kampanyalara tepki gösterenler bundan 10 sene öncesini hakediyorlar. Vericeksin şebeke içi 16 kontör görecekler günlerini...

erfc20

erfc20

Üye
kampanya berbatmıs hakkaten

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Aslında şu kampanyalara tepki gösterenler bundan 10 sene öncesini hakediyorlar. Vericeksin şebeke içi 16 kontör görecekler günlerini...

kazıklanmaya bayılıyorsun unutma Vodafone'nun almanya vsvs ülkelerinde yaptığı kampanyaların yanında solda sıfır kalır Turkcell
Avea'da Vodafone'da daha ucuz konuşturuyor Turkcell'den 10 sene önce de TELSİM turkcell'e göre ucuzdu gece ucuz
Sıkıyosa Turkcell aylık sabit ücretle bedava konuştursun
aveada Vodafone bunu yapıyo
hani senin savunduğun Turkcell yapıomu Hayır
İlerleyen zamanlarda BELKİ YAPAR AMA SANMAM
sektörün kaymağını alan Turkcell'dir.Aboneyi kullananda o

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
kazıklanmaya bayılıyorsun unutma Vodafone'nun almanya vsvs ülkelerinde yaptığı kampanyaların yanında solda sıfır kalır Turkcell
Avea'da Vodafone'da daha ucuz konuşturuyor Turkcell'den 10 sene önce de TELSİM turkcell'e göre ucuzdu gece ucuz
Sıkıyosa Turkcell aylık sabit ücretle bedava konuştursun
aveada Vodafone bunu yapıyo
hani senin savunduğun Turkcell yapıomu Hayır
İlerleyen zamanlarda BELKİ YAPAR AMA SANMAM
sektörün kaymağını alan Turkcell'dir.Aboneyi kullananda o

Cihan'cığım arkadaşım, seni tutan yok bu ülkede, gördüğüm kadarıyla Balıkesir'desin. Bahsettiğin ülkelere göç etmen sorun değil.

Bu ülkede %18 KDV, %25 ÖTV var. Bu maliyetlere ekleniyor ve ortaya çıkan rakam bahsettiğin ülkelerden daha yüksek oluyor. Ben Almanya'ya da gittim merak etme biliyorum. 49 Euro'ya şebeke içi 1 ay boyunca sınırsız konuşabiliyorsun. 100 YTL bugün sınırsız şebeke içi deseler ne diyeceksin? 100 lira pahalı diye burun kıvırmayacak mısın? 10 liraya bedava konuşma bekleyen adam gitsin dumanla haberleşsin...

Bu ülkede böyle, ben yapılan HER KAMPANYADAN memnunum. Adı üzerinde KAMPANYA kimse bunu yapmaya zorunlu değil. 3 operatör yasal olmayan yollardan anlaşma yapsa (gizli), --- ek bilgi: buna tekelcilik denir ---- fiyatları 10 kontöre çekseler herkeste aynı fiyat o zaman ne yapacaksın? Tekelcilik şu durumda yasak bir olay ama tekel gizli anlaşmalarla yapılır, farzet ki yapıldı tüm operatörler 10 kontörden konuşturuyor o zaman ne yapacaksın?

50 kontöre 60 dk konuşma, 0.83 kontör 1 dk konuşma birim ücreti. Sabit hatlarla 0.83 kontöre konuşuyorsun. Daha ne istiyorsun?

Buna da kötü diyorsan kur operatör, senden 100 tane hat alıcam ilk operatörü açtığın gün. Ama normal kullanıcıysan, bunu yapacak durumun yoksa susacaksın adı KAMPANYA olan şeylere eyvallah diyeceksin. Kimse bunu yapmaya zorunlu değil...

Cevap gelmez bu yazıya. Kal sağlıcakla. (Ayrıca üslubuna dikkat etmeni tavsiye ederim)

Larock

Larock

Üye
kalıcı kampanyalar yapsınlar bence. yok şu tarihe kadar şı kadar katılmcıyla sınırlı. yapsınlar her yönün 2 dksı 1 kntr ne güzel.100 kntr yukleme şartı yeter artar bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt