Turkcellin mobilimzadaki açığı bakmadan geçme (yeni)

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce mobil imza ücreti olan 1 sms 2 kontör, nasıl?

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcellin mobilimzadaki açığı bakmadan geçme (yeni)
Turkcellin mobilimzadaki açığı

Mobil imza gerçekten olağan üstü bir buluş. Nasılmı bankanatıklerden kartsız para çekme başta olmak üzere birçok işlem güvenli bir şekilde yapılıyor. Tabi bunun bir maliyeti var imza başı 1 sms yada 2 kontör. Bu miktar çok fazla haftalık 5 ytl ise saçma bir paket. Tabi böyle olunca doğal olarak siz üyelerimiz için açık aramaya başladık. İşte açık. Hazır kartınızda 0 kontör kaldığında imzalama işlemini sırasında alacağı kontor olmadığı için kontor alamıyor. Kontor almadığı içinde imzalama işlemini iptalde etmiyor, bedavadan yapıyorsunuz. Ve daha sonra kontör yuklerseniz bile kontör düşmüyor. Hem bu açıktan faydalanmak hemde kontör kazanmak için ışte kampanya linki tıkla oku kontorleri kab. Faturalı hatlarda malesef bu işlem olmuyor.

cannnnner

cannnnner

Üye
gerçekten süper bi olaya benziyor. ama ben mobil imzanın ne işe yarıyacağını bilmiyorum açıkcası. daha detaylı bi şekilde anlatabilir msn ?

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Güzel bir paylaşım olmuş :) Teşekkürler.

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
peki ne işe yararki...

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşlar adı üstünde, şifreniz ya da imzanız yerine geçen bir mobil imzanız oluyor :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki ne işe yararki...

arkadaşım hangi devirde yapıyoruz duymayan kalmadı. Acayip birşey. Bankamatik den kartsız para çektim millet ağzı açık bana bakıyor. Kartı sokmadan nasıl para çektin diye böyle birşey. Bütün özelliklerini avantajlarını ve hediyelerini oku. Bak o zaman ne güzel bir hizmet olduğunu anlayacaksın buyur link tıkla öğren

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
Arkadaşlar adı üstünde, şifreniz ya da imzanız yerine geçen bir mobil imzanız oluyor :)

O kadarını bizde biliyoruz ben geniş bilgi istedim...

arkadaşım hangi devirde yapıyoruz duymayan kalmadı. Acayip birşey. Bankamatik den kartsız para çektim millet ağzı açık bana bakıyor. Kartı sokmadan nasıl para çektin diye böyle birşey. Bütün özelliklerini avantajlarını ve hediyelerini oku. Bak o zaman ne güzel bir hizmet olduğunu anlayacaksın buyur link tıkla öğren

sen kendi ağzınla diyorsun bankadan para çektim herkes hayretle baktı diyorsun demekki kimse bilmiyor:@

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
O kadarını bizde biliyoruz ben geniş bilgi istedim...

sen kendi ağzınla diyorsun bankadan para çektim herkes hayretle baktı diyorsun demekki kimse bilmiyor:@

bana öyle bakanlar bilgisayarla işi olmayanlar internetten haberi olmayanlardı. Bizim gibi bilgisayar başında internette yaşayan kişiler değildi. Ama sen onlarla kendini bir tutacaksan, o senin sorunun.

--------------- Ekleme ---------------

Yazmayı unuttum. Mobil imza ile ilgili geniş açıklama istemiştin. Oraya link vermiştim. Görmediysen al bir daha veriyorum.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
k.bakma ama ankletinden hiç bişey anlamadım :s

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
k.bakma ama ankletinden hiç bişey anlamadım :s

anlamayacak birşey yok. Mobil imza ücreti imza başına 1sms/2 kontör bu bana göre çok pahalı. Sizin için pahalımı değilmi yada gerçek fiyatı ne olmalı.

bungee

Üye
anlamayacak birşey yok. Mobil imza ücreti imza başına 1sms/2 kontör bu bana göre çok pahalı. Sizin için pahalımı değilmi yada gerçek fiyatı ne olmalı.

Fiyat bence aşırı ucuz. İmzalama başı 10 kontör olabilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt