Arkadaşını Söyle, Kazan

Sponsorlu Bağlantılar

use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
2009 hediye kontörden bahsediyoruz arkadaşım. Hiç bir hediye kontörde 10 dakikası 1 kontöre konuşamazsın

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Hediye kontörlerde ücretlendirme sabittir. Kampüs Tarifesindeki aboneler Kampüs tarifesine doğru yaptıkları aramalarda hediye kontörleri ile DK/1 Kontör, Kampüs tarifesinden diğer tarifelere yapılan aramalarda DK/3 Kontör, Kampüs dışı tüm tarifelerde olan abonelerin tüm aramaları DK/4 Kontör olarak ücretlendirilir.

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
o zaman bizde birer tane ucuz yoldan hem turkcell hemde telsim avea alırsak 1000knt cebimizde olur birde bu kazanılan kontörlerle her yönü arıyabilirmiyiz yoksa sadece şebeke içimi?

piri.reis

piri.reis

Üye
o zaman bizde birer tane ucuz yoldan hem turkcell hemde telsim avea alırsak 1000knt cebimizde olur birde bu kazanılan kontörlerle her yönü arıyabilirmiyiz yoksa sadece şebeke içimi?

tabikide şebeke içi

sozler1981

sozler1981

Üye
ben simdi bi arkadası kampanyaya dahil ettim bugun yarın turkcel olucak,acaba ne zaman yuklenicek bize 1000 er kontor ?

use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
Bir numarayı 2-3 kişi gönderirse hepsi kampanyadan yararlanabilir mi? Bilgisi olan var mı?

paradox1026

paradox1026

Üye
Turkcell ve genelde operatörlerin hediye kontörleri şebeke içi konuşturma verir BKNZ:Vodafone-Turkcell:)
Şu an AVEA ARAN KAZAN KONTÖRLERİ HARİÇ Tüm kontorler şebeke içi konuşma yada mesajlaşma için verilmektedir.

cannnnner

cannnnner

Üye
adamlar işini biliyo o kadar kntr veriyo ama sadece benim şebekemi arıcaksın diyo. bunlar analarının sütü ne zaman bi müşterinin karlı çıktığı görüldü ki bu ülkede zaten :D

piri.reis

piri.reis

Üye
Turkcell ve genelde operatörlerin hediye kontörleri şebeke içi konuşturma verir BKNZ:Vodafone-Turkcell:)
Şu an AVEA ARAN KAZAN KONTÖRLERİ HARİÇ Tüm kontorler şebeke içi konuşma yada mesajlaşma için verilmektedir.

aran kazan kontölerini her yöne kullanıyorum.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ben bu gün 3 hat taşıdım. Tam 5000 kontör ve 1000 dakika. Yaşasın turkcelli seviyorum.

vedodido

Üye
bnce en iyisi bir sürü numara sallamak elbet biri tutar:D:D

--------------- Ekleme ---------------

ama salladım tutmadı:'(:(

arslansem

arslansem

Üye
Arkadaşlar hiçbişey yapamıyosanız alın bi avea açık hat (en fazla 10 tl) geçirin turkcelle sonra 2 hattan da kullanın 1000er kontürünüzü:ehe olmadı başka bi arkadaşınızla ortaklaşa yapın :ehe

piri.reis

piri.reis

Üye
Arkadaşlar hiçbişey yapamıyosanız alın bi avea açık hat (en fazla 10 tl) geçirin turkcelle sonra 2 hattan da kullanın 1000er kontürünüzü:ehe olmadı başka bi arkadaşınızla ortaklaşa yapın :ehe

açık hatlar taşınamaz.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Arkadaşlar. Vodafone kontörsüz hatlar burda 6 tl.

arslansem

arslansem

Üye
Kampanya sonu 29 şubat değil 4 şubat olarak belirlenmiş arkadaşlar elinizi çabuk tutun :oke:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ne diyorsun hemen bakayım

--------------- Ekleme ---------------

Haber doğru. 25 gün öne alınmış son katılım. Neyse zaten ben 3 numara vardım o yeter

paradox1026

paradox1026

Üye
Burda 9TL:(

WorLdSA

WorLdSA

Üye
Tşkrler bilgilendirme için..

Takipçi Satın Al

Üst Alt