Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6300 msn' e girme denedim %100 oluyor arkadaşlar
Sponsorlu Bağlantılar
merkezz28
Üye
bende denedim ama bi girdim çıktım hemde hiç yazışmadım 16 kntr gitti bi daha girmeye korkuyorum
dogandoganay
Üye
sağol kardes kaç kontör gidio acaba
MANZAK
Üye
Saol Kardeş...
kayalar64
Üye
benımkı telsım ben ne yapcagım
cem1469
Üye
tşkler kardeşim çook yararlı bi bilgi SAĞOL
((((((Bilgi Paylaştıkça Çoğalır )))))))))
mert1996
Üye
Kardeş allah razı olsun hayallerimin doruuna ulaştım allah bir dediğini 2 etmesin... Eyw
aruda_berkant
Üye
ya benim pek bilgim yok ve hattım vodafone bişey farkedermi açaba?
zserdar
Üye
arkadaş turkcell veya avea diosun bu dediğin ayarlar sadece onlar için sanırım bnm kullandıgım vadafone gprs de acık konumda yane sorun cıkarıcak bısı yok ayarlarını yaptım ama genede paket verıye abone ol dıo ya baska bı ayarları var yada ben yapamadım gene
stbyonur
Üye
çok teşekür ederim ya çok saol kardeş
-LoqeroS-
Üye
Hattım avea , girdim 3 kontör gitti , hiç yazışmadım ve 4-5 dk. sonra çıktım..
Bir daha girdim bu sefer biraz yazıştım ve çıktığımda 4 kontör gitmişti .
1 kontör gitmesi için başka yapılması gereken birşey yok mu ? =S
Hattım avea , girdim 3 kontör gitti , hiç yazışmadım ve 4-5 dk. sonra çıktım.. Bir daha girdim bu sefer biraz yazıştım ve çıktığımda 4 kontör gitmişti . 1 kontör gitmesi için başka yapılması gereken birşey yok mu ? =S
arkadaşlar aklınızda bulunsun 6300 lara olan neredeyse butun oyunlar 6500slide da oluyor benim tel 6500 s o9lduğundan biliyorum eger e buddy işiniiz görmez ise kanka msn beta die bir program var googldan da bulabilirisiniz. bu sitetdede var. çok ucuz ve kolay bir program
karadereli_onur
Üye
neden indireceeqis konu deqiştirildi ark
iresul
Üye
slm arkadaşlar ben belirttiğiniz tüm ayarları aynen uyguladım ama msn ya hala bağlanamıyorum. telefonum 6300 ve kanka msn kullanıyorum.. bana yardım etmek isteyen varsa msn adresimi veriyorum: [email protected] ( adresteki sıfır değil, küçük ''o'' harfidir) lütfen yardımlarınızı bekliyorum..
canerbaytar
Üye
kardeşim olmuyor walla olmuyor ebuddy siteye girmiyor mig33 eror veriyor ne biçim iş ya buu 2 aydır uğraşıyom bi adam gibi yardımcı olun
emrah5.8
Üye
soook saol calısıor
beney
Üye
saol kardes eline saglık
narkoz46
Üye
ç0k süper yha kardeş saol..
mersin3327
Üye
ya kardes ben senın dedıklerın hepsını yaptım ama yıne aynı sorunu werdı ne yapmam lazım
--------------- Ekleme ---------------
bu anasını sıktımın telefonu yıne aynı hatayı werdı kardes ya husura bakma kufur yazmıyacaktım ama cok sınır oldum yanı alınmassın ıns yınede cok tesekkur ederım ben sana elıne saglık dıyorum
muharremkol
Üye
kardeşş sen var yha süpersin 10 numarasınn paket vveriye abone olun diodu şimdi demiyoo