6300 msn' e girme denedim %100 oluyor arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

merkezz28

merkezz28

Üye
bende denedim ama bi girdim çıktım hemde hiç yazışmadım 16 kntr gitti bi daha girmeye korkuyorum

dogandoganay

dogandoganay

Üye
sağol kardes kaç kontör gidio acaba

MANZAK

Üye
Saol Kardeş...

kayalar64

Üye
benımkı telsım ben ne yapcagım

cem1469

Üye
tşkler kardeşim çook yararlı bi bilgi SAĞOL

((((((Bilgi Paylaştıkça Çoğalır )))))))))

mert1996

Üye
Kardeş allah razı olsun hayallerimin doruuna ulaştım allah bir dediğini 2 etmesin... Eyw

aruda_berkant

Üye
ya benim pek bilgim yok ve hattım vodafone bişey farkedermi açaba?

zserdar

Üye
arkadaş turkcell veya avea diosun bu dediğin ayarlar sadece onlar için sanırım bnm kullandıgım vadafone gprs de acık konumda yane sorun cıkarıcak bısı yok ayarlarını yaptım ama genede paket verıye abone ol dıo ya baska bı ayarları var yada ben yapamadım gene

stbyonur

Üye
çok teşekür ederim ya çok saol kardeş

-LoqeroS-

Üye
Hattım avea , girdim 3 kontör gitti , hiç yazışmadım ve 4-5 dk. sonra çıktım..
Bir daha girdim bu sefer biraz yazıştım ve çıktığımda 4 kontör gitmişti .
1 kontör gitmesi için başka yapılması gereken birşey yok mu ? =S

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
Hattım avea , girdim 3 kontör gitti , hiç yazışmadım ve 4-5 dk. sonra çıktım..
Bir daha girdim bu sefer biraz yazıştım ve çıktığımda 4 kontör gitmişti .
1 kontör gitmesi için başka yapılması gereken birşey yok mu ? =S
??? varsa soyleyın ona gore yukleyelım:)))

ser bykara

Üye
arkadaşlar aklınızda bulunsun 6300 lara olan neredeyse butun oyunlar 6500slide da oluyor benim tel 6500 s o9lduğundan biliyorum eger e buddy işiniiz görmez ise kanka msn beta die bir program var googldan da bulabilirisiniz. bu sitetdede var. çok ucuz ve kolay bir program

karadereli_onur

Üye
neden indireceeqis konu deqiştirildi ark

iresul

Üye
slm arkadaşlar ben belirttiğiniz tüm ayarları aynen uyguladım ama msn ya hala bağlanamıyorum. telefonum 6300 ve kanka msn kullanıyorum.. bana yardım etmek isteyen varsa msn adresimi veriyorum: [email protected] ( adresteki sıfır değil, küçük ''o'' harfidir) lütfen yardımlarınızı bekliyorum..

canerbaytar

Üye
kardeşim olmuyor walla olmuyor ebuddy siteye girmiyor mig33 eror veriyor ne biçim iş ya buu 2 aydır uğraşıyom bi adam gibi yardımcı olun

emrah5.8

emrah5.8

Üye
soook saol calısıor:oke:

beney

Üye
saol kardes eline saglık

narkoz46

Üye
ç0k süper yha kardeş saol..

mersin3327

Üye
ya kardes ben senın dedıklerın hepsını yaptım ama yıne aynı sorunu werdı ne yapmam lazım

--------------- Ekleme ---------------

bu anasını sıktımın telefonu yıne aynı hatayı werdı kardes ya husura bakma kufur yazmıyacaktım ama cok sınır oldum yanı alınmassın ıns yınede cok tesekkur ederım ben sana elıne saglık dıyorum

muharremkol

muharremkol

Üye
kardeşş sen var yha süpersin 10 numarasınn :oke: paket vveriye abone olun diodu şimdi demiyoo :yuru

Üst Alt