Samsung innov8 de denenmiş Oyun, Program,Temalar, Ayarlar ve Sertifika Yöntemi (çalışıyor)

Sponsorlu Bağlantılar

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba ;
İlk olarak desteğiniz ve yardımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum
arkadaşlar şirket maillerimin cep telefonuma gelmesi için hangi programı kullanabilirim innov8 de n95 de mail for exchan. adında bir program var ve bunu kurduğumuzda şirket mailleri cep telefonuna geliyor fakat aynı programı innov8 kurduğumda sertifika hatası diyor ve bu çin sitesine giriş yaptığımda bu programı uplod ettiğimde kabul etmiyor. yardım

Bu sitedeki programı üye olarak indir ve dene bakalım problemine çözüm olacak mı deneyemedim çunku telefonum yanımda değildi denediğimde haberdar ederim

--------------- Ekleme ---------------

yaaaa Alahını seven yardım etsın teli daha yeni aldım innovayı ama msn programı bulamadım :agla
bilen warsa yardımcı olabilirmi innova için msn programı lazım bana ...........

Merak etim kardeş pc sütüdio ile versiyon yükseltme nasıl yapılıyor acıklarsan sevinirim :op:

Msn probleminin çözümü ilk sayfada var oradan halledebilirsin. pc studio ile version upgrade işlemi şu an gerçekleşmio yapabilirsem burada haber ederim...:agla

eline sağlık bunlar samsung mu yoksa nokıa mı

Konunun başlığına bakabilirsin :)

ewt oldu ellerinize sağlık ama bide d900i yi koysanız çok iyi olacak!!!
:D:D:D:D:):sn:

D900 için de sen bi konu açıver i8510 um var innov8 onun için bu konuyu açtım..

nuribaris

Üye
selam herkese hayırlı akşamalar...benim de bi problemim var ve acil yardım eden olursa çok sevinirim çünkü teli kullanamıyorum..bende meraktan versiyon yükseltmek istedim pc studioyla ama bede de kırmızı ekran yani all dowload yazısı çıktı ve o andan sonra tel bi acayip oldu..yani açıkken cebime koyuyom bi ara elime alıyom tel kapalı..açıyom aynısını yapıyom ve yine kapanıyo..anlıcağınız tel kendi kendine kapanıyo ve çok yavaşladı...bu devamlı oluyo ve kafayı yemek üzereyim..lütfen biri yardım etsin..ve bunun ilk aldığım gibi yani fabrikadan çıktığı gibi eski haline getirebilirmiyim pc ye format attığımız gibi...herkese saygılar ve emeğe teşekkürler...

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
selam herkese hayırlı akşamalar...benim de bi problemim var ve acil yardım eden olursa çok sevinirim çünkü teli kullanamıyorum..bende meraktan versiyon yükseltmek istedim pc studioyla ama bede de kırmızı ekran yani all dowload yazısı çıktı ve o andan sonra tel bi acayip oldu..yani açıkken cebime koyuyom bi ara elime alıyom tel kapalı..açıyom aynısını yapıyom ve yine kapanıyo..anlıcağınız tel kendi kendine kapanıyo ve çok yavaşladı...bu devamlı oluyo ve kafayı yemek üzereyim..lütfen biri yardım etsin..ve bunun ilk aldığım gibi yani fabrikadan çıktığı gibi eski haline getirebilirmiyim pc ye format attığımız gibi...herkese saygılar ve emeğe teşekkürler...

Çeşitli internet sitelerinde yer alan cihazın ana ayarlarını kontrol edip, bu ayarları değiştirebileceğiniz kodlara destek verilmemektedir.
Yaşamış olduğunuz bu sıkıntınızın giderilmesi için cihazınıza ana menüde iken *2767*3855# kodunu giriniz. Telefonunuz kendi kendine kapanıp açılacaktır. Bu işlem reset işlemidir ve bu işlemi yaptıktan sonra cihazınızdaki telefon hafızasında kayıtlı olan bütün veriler silinecektir.
Reset attığımız zaman da sorun giderilmez ise cihazınızı en yakın yetkili servislere gondermelisin...

nuribaris

Üye
saol emo0608 ben bu işlemi eve gider gitmez yapıcam şuan işyerindeyim ve telde foto falan var bunları yedekliyim öyle denicem inşallah dediğin olur ve restler de beni servisle uğraştırmaz...herkese saygılar emeğe gerçekten çok teşekkürler..

asibeyer

Üye
Bu sitedeki programı üye olarak indir ve dene bakalım problemine çözüm olacak mı deneyemedim çunku telefonum yanımda değildi denediğimde haberdar ederim

Bu sitedeki programada ulaşamadım kaç gündür deniyorum ama bir türlü olmadı. Teşekkür.

nuribaris

Üye
emo0608 kardeş reset işlemi yaptım hatta soft formatta yaptım düzeldi dediğim problemler ama şuanlık gözlemlediğim bi problemim daha var.telefona herhangi bir uygulama yüklerken başlarda bi sorun yok fakat en son işlemi yaparken yani yükelemye asıl başlarken ekran bi kayıp geliyo ve hiç bi şey yükleyemiyo.yani bi menuden bi menuye geçersin ya öyle yapıyo ve en son olduğum menüde yani yüklemeye başladığım menude kalıyo...bişey yüklemiyor yani hiçbirşey...lütfen bu olaya da bi el atsan.gördüğüm kadrıyla innov8 i iyi biliyosun ve senden daha iyi bilenine rastlamadım şu ana kadar...en kısa sürede yardımlarını bekliyorum saygılarla...emeğe tekrar ve tekrar teşekkürler...böyle yararlı forumlar başımızdan hiç eksik olmasın...

hs1987

hs1987

Üye
emo yeni oyunlar için çok teşekkür ederim yine döktürmüşsün:)

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
emo0608 kardeş reset işlemi yaptım hatta soft formatta yaptım düzeldi dediğim problemler ama şuanlık gözlemlediğim bi problemim daha var.telefona herhangi bir uygulama yüklerken başlarda bi sorun yok fakat en son işlemi yaparken yani yükelemye asıl başlarken ekran bi kayıp geliyo ve hiç bi şey yükleyemiyo.yani bi menuden bi menuye geçersin ya öyle yapıyo ve en son olduğum menüde yani yüklemeye başladığım menude kalıyo...bişey yüklemiyor yani hiçbirşey...lütfen bu olaya da bi el atsan.gördüğüm kadrıyla innov8 i iyi biliyosun ve senden daha iyi bilenine rastlamadım şu ana kadar...en kısa sürede yardımlarını bekliyorum saygılarla...emeğe tekrar ve tekrar teşekkürler...böyle yararlı forumlar başımızdan hiç eksik olmasın...

Şimdi o ekran dalgalanması menuden başka menuye geçerken gerçekleşiyo normalde ancak senin durumunda uygulama yüklerken gerçekleşmesi aklıma uygulamanın telefonun desteklemediği ya da bozuk olduğudur... eğer başka bi telde çalışan uygulamalardan denersen ya da burada verdiğim ornegin msn programı onu bi dene eger onda da yaparsa o zaman telefonunda yazılımsal bi problem var die düşünücem.:oke:

Bu sitedeki programada ulaşamadım kaç gündür deniyorum ama bir türlü olmadı. Teşekkür.

Senin için bi araştırma daha yapıcam eğer başka bi program bulursam yayımlarım. 9.3 olduğu için çalışan program bulmak zor olyo

emo yeni oyunlar için çok teşekkür ederim yine döktürmüşsün:)

Elimden geleni yapıyorum ben teşekkür ederim

premonition

Üye
paylaşım için teşekürler devamını bekleriz

fault123

Üye
Emo, bu bölümden çok yararlandım. Daha önce teşekkür etmiştim. Bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu arada 2 ay önce sormuş olduğum bir konu vardı. Telefon konuşmalarını kaydetmek ile ilgili. Hiç bir program ile bunu yapamadığımı söylemiştim. Geçen iki ay içinde hemen hemen bütün call recorder programlarını denedim. Crackli cracksiz, sertifikalı sertifikasız, hiçbiriyle kayıt yapamadım. Bu telefonda konuşmayı kayıt etmeyi engelleyen bir şey var sanki. Zaten medya bölümündeki kendi recorderıyla bile sadece ortam sesi kayıt edilebiliyor, konuşmayı kaydetmeye kalkarsan "YAPAMAZSINNN!" gibi bir mesaj çıkıyor. diğer sym9.3 programlar da, kayıt ediyor gibi görünüyor, ama kayıt bitince gidip kayıta bakınca 0 byte ve 0 saniye uzunluğunda bir boş dosya çıkıyor. Hepsinde durum aynı. Bu konuyla ilgili bir bilgin varsa ve paylaşırsan çok sevinirim. Çalışmalarına da kolay gelsin.

nuribaris

Üye

evet aynen öyle dalgalanma oluyo ama daha önce bu olay olmadan önce memory patch , xplorer vss.. programları yüklerken bi sorun çıkmıyodu ama şimdi aynı programları yüklerken dediğim olay oluyo ve yükleyemiyorum...birde pc suite den yükleme yaparken şöyle bi hata veriyo ve yükleyemiyo tabiii....
''''the application installer in the phone does not support the file format of the application that was tried to be installed.'''''
bu problemimle ilgilenirsen çok sevinirim...kendimi kasmaktan sıkıldım yardımlarınızı bekliyorum...

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi

evet aynen öyle dalgalanma oluyo ama daha önce bu olay olmadan önce memory patch , xplorer vss.. programları yüklerken bi sorun çıkmıyodu ama şimdi aynı programları yüklerken dediğim olay oluyo ve yükleyemiyorum...birde pc suite den yükleme yaparken şöyle bi hata veriyo ve yükleyemiyo tabiii....
''''the application installer in the phone does not support the file format of the application that was tried to be installed.'''''
bu problemimle ilgilenirsen çok sevinirim...kendimi kasmaktan sıkıldım yardımlarınızı bekliyorum...

burada uygulama yukleyici telefonda yuklu olan 3 uygulamanın formatını desteklemio die yazıo sanırım teknik servise gitmen gerekecek çünkü bu konuda pek bi bilgim yokaçıkcası ama araştırıcam

paylaşım için teşekürler devamını bekleriz

Emo, bu bölümden çok yararlandım. Daha önce teşekkür etmiştim. Bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu arada 2 ay önce sormuş olduğum bir konu vardı. Telefon konuşmalarını kaydetmek ile ilgili. Hiç bir program ile bunu yapamadığımı söylemiştim. Geçen iki ay içinde hemen hemen bütün call recorder programlarını denedim. -li -siz, sertifikalı sertifikasız, hiçbiriyle kayıt yapamadım. Bu telefonda konuşmayı kayıt etmeyi engelleyen bir şey var sanki. Zaten medya bölümündeki kendi recorderıyla bile sadece ortam sesi kayıt edilebiliyor, konuşmayı kaydetmeye kalkarsan "YAPAMAZSINNN!" gibi bir mesaj çıkıyor. diğer sym9.3 programlar da, kayıt ediyor gibi görünüyor, ama kayıt bitince gidip kayıta bakınca 0 byte ve 0 saniye uzunluğunda bir boş dosya çıkıyor. Hepsinde durum aynı. Bu konuyla ilgili bir bilgin varsa ve paylaşırsan çok sevinirim. Çalışmalarına da kolay gelsin.

ben de bir kaç program denedim dediğin gibi kayıt yapıo gozukuo ama bişi yok bi boş zamanımda bu konuda araştırma yapıcam seni bilgilendiririm

asibeyer

Üye
Şimdi o ekran dalgalanması menuden başka menuye geçerken gerçekleşiyo normalde ancak senin durumunda uygulama yüklerken gerçekleşmesi aklıma uygulamanın telefonun desteklemediği ya da bozuk olduğudur... eğer başka bi telde çalışan uygulamalardan denersen ya da burada verdiğim ornegin msn programı onu bi dene eger onda da yaparsa o zaman telefonunda yazılımsal bi problem var die düşünücem.:oke:

Senin için bi araştırma daha yapıcam eğer başka bi program bulursam yayımlarım. 9.3 olduğu için çalışan program bulmak zor olyo

Anladım Tşk. ediyorum desteğin için söylemiş olduğum mail for exchance adındaki programı süper ama sertifika hatası veriyor ve her halde sadece nokia destekleyen bir program seven adında bir program buldum oda bağlantı hatası veriyor.

yama53

yama53

Üye
muthişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

iyi superrrrrr

nuribaris

Üye
ilgine alakana çok teşekkürler...ben şimdilik servise yollamayı düşünmüyorum...eğer çok problem yaratırsa ve sorunu gideremezsem mecbur yollucam servise...sen gene unutmaz ve bu sorunumla ilgili bişeyler bulursan haber verirsin bi zahmet...

sm82

Üye
arkadaslar innov8 de n-gage oyunlarini oyniyabilicezmi

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
muthişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

iyi superrrrrr

Beğendiğine sevindim devamı fırsat buldukça gelecek:oke:

ilgine alakana çok teşekkürler...ben şimdilik servise yollamayı düşünmüyorum...eğer çok problem yaratırsa ve sorunu gideremezsem mecbur yollucam servise...sen gene unutmaz ve bu sorunumla ilgili bişeyler bulursan haber verirsin bi zahmet...

fırsat bulduğumda bu konuda araştırma yapacağım:oke:

arkadaslar innov8 de n-gage oyunlarini oyniyabilicezmi

O oyunları oynayabilmek için telefonun hack lenmesi gerekiyor bu yusden de hack işlemi henuz mevcut olmadığından şu an için oynayamıyoruz:(

Koziee

Koziee

Üye
Romanticat innovaya msn yükledim fakat acılmıyor tıklayınca sorun nerde tel hafızasınamı yukliyecez bunu yardım edersen sevinirim şimdiden tşk.:op:

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
Romanticat innovaya msn yükledim fakat acılmıyor tıklayınca sorun nerde tel hafızasınamı yukliyecez bunu yardım edersen sevinirim şimdiden tşk.:op:

programı kaldırıp yeniden kurmalısın eğer yine olmaz ise telefonuna format atmayı dene...

Netsky

Netsky

Üye
Sağol gzl paylaşım :oke:

Üst Alt