Samsung innov8 de denenmiş Oyun, Program,Temalar, Ayarlar ve Sertifika Yöntemi (çalışıyor)

Sponsorlu Bağlantılar

ceylanbey

Üye
tamam da emo ben ngage oyunlarini oynamak istiyorum

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
merhaba bu msn programı ile wireless ile bağlandıığım zaman msn e girdiğimde kontr gitmez diilmi yani windows işlemcili telefonlarda olduu gibi hiçbir ücret ödemeden wirelesss tan girerim direk?

Wireles bağlantısı sayesinde evde yada başka bi yerde bulunan adsl modem ile baglantı kurulur bu nedenle telefon için hiç bir ücret ödemezsiniz...

--------------- Ekleme ---------------

tamam da emo ben ngage oyunlarini oynamak istiyorum

ngage oyunlarını oynayabilmen için telini hack lemen lazım bunun bilgileri de forumda 9.2 bolumunde mevcut

ceylanbey

Üye
emo herseyi denedim vlah olmadi ya herseyi dedim ama olmadi napcam ben

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
emo herseyi denedim vlah olmadi ya herseyi dedim ama olmadi napcam ben

Yne söylüyorum hack işlemini bu mesaja taşımam uzun sürer forumda mevcut o konuların sahiplerine bi pm at sana yardımcı olacaklardır.

b_abuska

b_abuska

Üye
emo kardeş yokmu yenı oyun tema işimize yarıcak program falan innov için bi el at artık :cool

matiz_kral

Üye
menude bulunan google ve web kısmından net egirmeye çalıştığımda kablosuz ile PAKET VERİ: YETKİLENDİRME BAŞARISIZ uygulaması alıyorum sorunu nasıl çzöerim?

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
emo kardeş yokmu yenı oyun tema işimize yarıcak program falan innov için bi el at artık :cool
Brazdan ekliyeceğim yeni oyun ve temalar umarım hoşunuza gider...

menude bulunan google ve web kısmından net egirmeye çalıştığımda kablosuz ile PAKET VERİ: YETKİLENDİRME BAŞARISIZ uygulaması alıyorum sorunu nasıl çzöerim?

hmm bu uyarıyı ağ taraması yapıp bulduğunda mı veriyo şöle bi seçenek olabilir ayarlardan bağlantı, hedefler,erişim noktalarını görceksin onların hepsini sildim ben cunku mms ve wap ı kyullanmıorum sende bi sil dene baglanmayı bakalım

b_abuska

b_abuska

Üye
emo yenı ve cok guzel oyunlar eklemişsin emegıne sağlık tşkler. programlar içinde aynı performansı beklıyoruz senden:oke:

hs1987

hs1987

Üye
eline koluna sağlık :)

nuribaris

Üye
telefonu hacklemek için 9.2 ye gidin dediniz ama ben bi türlü bulamadım forumda...size komik gelebilir ama biraz acemiyim işte kusura bakmayın...

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
emo yenı ve cok guzel oyunlar eklemişsin emegıne sağlık tşkler. programlar içinde aynı performansı beklıyoruz senden:oke:

Ben teşekkür ederim biraz işlerim yoğun ancak fırsat bulduğumda ekleyeceğim.

eline koluna sağlık :)

Ben teşekkür ederim..

telefonu hacklemek için 9.2 ye gidin dediniz ama ben bi türlü bulamadım forumda...size komik gelebilir ama biraz acemiyim işte kusura bakmayın...

http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...rtifika-sorununa-son-hellocarbide-145522.html

nuribaris

Üye
tşk emo0608 cahillik işte:)

bu hack işlemini samsung innov8 de de yapabilirmiyim...

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
bu hack işlemini samsung innov8 de de yapabilirmiyim...

Estafurullah olur mu ole şey... ben teşekkür ederim innov için yaygın bi hack methodu yok daha dorusu hack yok ortada bekliyorum ben de:agla

b_abuska

b_abuska

Üye
bide emo bu memory patch programı tam ne işe yarıyo bi aydınlatırsan sevinirim...

Romanticat

Romanticat

Üye
    Konu Sahibi
bide emo bu memory patch programı tam ne işe yarıyo bi aydınlatırsan sevinirim...

There is a problem downloading map data for Route66 – handset by default tries to store map data on internal memory (128 MB) and there is no way to use a different location. Memory patch fix from Samsung can be and installed on the handset.

Yani diyor ki bazı uygulamalar yalnızca telefonun 128 mb lık alanına yüklenebiliyormuş diğer kısma yüklenmesine izin vermiyormuş. bu patch bunu düzeltiyor...

falcon95

falcon95

Üye
Google uygulaması, oradan bul, bu seçeneği tıklayınca gelen ekranda, Wlan ara seçeneğini tıkla evdeki kablosuz ağı bulduktan sonra intenette gezinebilirsin

İnnov8 için henüz hck yöntemi bu sitede verilmiş değil, C- hafızasında sys dosyası mevcut ancak bu dosyanın içinde bin dosyası olmadığından hck programı kurulamıyor. Şİmdilik..

teşekkürler, konuyu sürekli güncelleyebilirsen daha faydalı olacak

asibeyer

Üye
Merhaba ;
İlk olarak desteğiniz ve yardımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum
arkadaşlar şirket maillerimin cep telefonuma gelmesi için hangi programı kullanabilirim innov8 de n95 de mail for exchan. adında bir program var ve bunu kurduğumuzda şirket mailleri cep telefonuna geliyor fakat aynı programı innov8 kurduğumda sertifika hatası diyor ve bu çin sitesine giriş yaptığımda bu programı uplod ettiğimde kabul etmiyor. yardım

Koziee

Koziee

Üye
yaaaa Alahını seven yardım etsın teli daha yeni aldım innovayı ama msn programı bulamadım :agla
bilen warsa yardımcı olabilirmi innova için msn programı lazım bana ...........

kardeşler pc sütüdio kullanarak versiyon yükseltmeye çalışıyom %100 tamamlanıyo telin ekranında kırmızı birşey çıkıyo ve ALL DOWNLOAD yanıp sürüyo bağlantım kopuyo usb yi tanımıyo yanıp sönmeye devam ediyo anlıyacağınız versiyonu nasuıl yükselticem :)

Merak etim kardeş pc sütüdio ile versiyon yükseltme nasıl yapılıyor acıklarsan sevinirim :op:

mertcann5

Üye
eline sağlık bunlar samsung mu yoksa nokıa mı

yama53

yama53

Üye
ewt oldu ellerinize sağlık ama bide d900i yi koysanız çok iyi olacak!!!
:D:D:D:D:):sn:

Üst Alt