Ôscillation Mikro Titreşimli Maskara

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Ôscillation Mikro Titreşimli Maskara
Dakikada 7000 mikro titreşimle kirpiklerde şimdiye kadar yaratılamayan makyaj sonucu..
Lancôme ilk mikro-titreşimli devrim niteliğindeki maskarayı sunuyor. Ôscillation maskara, Lancôme patentli fırçası, titreşim sistemi ve formülü mükemmel bir sinerji oluşturur. Fırçasında bulunan mikro-titreşim sistemi sayesinde dakikada 7,000 mikro titreşim gerçekleştirir ve her bir kirpiği 360 derece homojen şekilde kavrar ve sarar. Aplikatörün üzerindeki tuşa basarak mikro-titreşim sistemi başlatılır. Fırçayı kirpik köklerinin hizasına yerleştirip yukarıya doğru hareket ettirmek yeterlidir. Bu kullanım kolaylığı kirpiklerde katman yapmadan derin siyah göz makyajını elde etmenizi sağlar. Polimerlerden oluşan özel fırça yapısı powermaskaranın dokusunu ve tireşimini en uygun şekilde dengeler. Geri dönüşümlü pil ile çalışır. Formülü akışkan ve esnek özelliklere sahip olup, kirpiklerin üzerinde kolayca kayar. Kirpikler daha uzun, yeniden şekillenmiş ve yoğun görünümüne kavuşur. Türkiye’de 1 Aralık itibariyle tüm satış noktalarında olacak.

Fiyat: 94 YTL

iremm

iremm

Üye
hmm...işe yaramaz şeylere verdiğin paralara kıyasla ucuz ve kaliteli...alacaksan bi kere al kaliteli olsun sürekli kullan..ben bi araştırayım bunu ilgimi çekti..

pylşım çin tşkürler;)

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
hmm...işe yaramaz şeylere verdiğin paralara kıyasla ucuz ve kaliteli...alacaksan bi kere al kaliteli olsun sürekli kullan..ben bi araştırayım bunu ilgimi çekti..

pylşım çin tşkürler;)
aynı fikirdeyim bugün denedim süperdi gerçekden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt