Gözlerde Reform Zamanı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gözlerde Reform Zamanı
En sık kullandığınız göz kaleminizi yepyeni ve cesur efektlerle daha cazibeli bir hale getirebilirsiniz.



Oyuncu bakışlar

1) Kendinize kalın uçlu mor bir göz kalemi edinin. Pastel boya benzeri bir kalemle kalın bir çizgi yaratmayı başarabileceğinizi belirtiyor. Kalemi üst kirpiklerinize içten dışa doğru çekin. Aynı hareketi alt kirpiklerinize de uygulayın.

2) Yüzük parmağınızı kullanarak üst kirpiğinizdeki rengi göz kapaklarınızın üzerine doğru hafifçe dağıtın. Üst kısımda kalan bu renk size feminen bir hava katacaktır. Önceden uyguladığınız çizginin üzerine ikinciyi de ekleyin.

3) Kirpiklerinizi uzun gösteren bir maskara bu makyajın tamamlayıcısı olacak. Bu tip maskaraların en büyük özelliği formüllerinin hafif olmasıdır. Böylelikle kirpiklerde topaklanma yapmadan görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Dudak için
Ten renkli bir dudak parlatıcı sade dudaklara kavuşmanızı sağlar.

Gecelerin kadını

1) Alt kirpiklerinizin iç tarafına yeşil renkli bir göz kalemi uygulayın. Bir kaç defa gözlerinizi kırpıştırarak rengin üst kirpiklerinize de bulaşmasını sağlayın. Ardından kalemi tekrar alt kirpiklere uygulayarak etkiyi kuvvetlendirebilirsiniz.

2) Yeşil kalemle işiniz bitmedi. Kalemi alt kirpik çizginize uygulayın. Aynı işlemi altın renkli göz kalemi ile üst kirpik çizginizde tekrarlayın. Küçük bir far fırçasıyla bu çizgileri dağıtarak dumanlı ve seksi gözlere kavuşabilirsiniz.

3) Son olarak maskara uygulamayı unutmayın. Sivri uçlu bir fırça kullanmanızda fayda var. Aşağıya dopru incelen uçlar en küçük kirpikleri bile kavrayarak daha koyu ve dolgun görünen gözlere kavuşmanızı sağlayacak.

Dudak için
Pembe tonlarına sahip bir ruj yoğun makyajlı gözlerinizle yarış içine girmez.

Mavi boncuk

1) Çivit mavisi göz kaleminin eskide kalmış gibi izlenim vereceğini düşünseniz de oldukça modern bir havası bulunur. Öncelikle kalemi sivriltin; taze pigment gözlerde daha yoğun bir etki bırakır. Ardından içten dışa doğru alt kirpiklerinizin iç kısmına uygulayın.

2) Şimdi aynı kalemi alt kirpik çizginize çekin. Bu çizgiyi kirpiklere olabildiğince yakın uygulayarak içindeki renkle daha dolu bir görünüm elde edebilirsiniz. Bir far fırçası ile kirpiklerinizdeki rengi dağıtın. Oluşan boşlukları hafifçe doldurun.

3) Alt kirpiklerinize maskara uygulamayın. Altta kalan çivit mavisi renk size bakanların odak noktası olmalı. Üst kirpiklerinizi hacimli gösteren veya kalınlaşmalarını sağlayan bir maskara uygulayarak daha dolgun bir görünüm elde edebilirsiniz.

Dudak için
Maviye uygun turuncu dudaklar adeta birbirleri için yaratılmış iki renk diyebiliriz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt