TV'deki Desti izdivaç programları hakkında..........

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
TV'deki Desti izdivaç programları hakkında..........
Arkadaşlar kanalları dolasırken bugün tam 4 yerde bununla ilgili program gördüm cok sasırdım önceleri 1 taneydi şimdi her kanal buna el atmış ben bu konu hakkında görüşlerinizi cok merak ediyorum sadece bana mı cok sacma geliyor sizce de öyle mi????

degerli43

degerli43

Üye
çok iğrenç programlar sanki insan satılıyor çıkanlar önce neyin var araban var mı evin var mı diye soruyor yayından kaldırılmalı

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bende sana katılıyorum tsubasa ama ne yazık ki en cok reyting alan programların başında bunlar geliyor....Wallaha yazıktır ya insanımıza değerlerimize tümüne yazıktır

dracula_37

Üye
dikkatimi çeken şu programa bir kadın çıkarıyorlar talipleri balık istifi gibi yanyana diziyorlar seç beğen al misali:S

çok gereksiz ve küçük düşürücü

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Lisede, sosyoloji dersinde sınav sorumuzdu bu programlar (3 sene önce) 6 sayfa yazmıştım, bugün burada yazmaya kalksam saatler alır. Sadece şu kadar söyliyeyim halkı kötü etkiliyor. ;)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ya bide birini birine ayartınca cıkıp oynuyorlarya ben gülmekten yarılıyorum:ehe
Ama bu programlar genel itibariyle cok çapsiz

iremm

iremm

Üye
çok saçma programlar...bzm halkımızda saçma oln herşeye meyilli.. o yüzden bu kdr artış oldu sayısında

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Dünyanın çivisinin çıktığının resmidir :nargile:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Biz de Ozan'ı çıkartmayı düşünüyoruz, yaşı 22 oldu evde kaldı nerdeyse. :ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Hepimizin varacağı yer, son durak ora :ehe

lovestar

lovestar

Üye
evet çok yaygınlaştı bu tarz programlar.özellikle esra erolunkine uyuz oluyorum ya.bide nişanlıyım diyo durmadan.kim napsın seni herşeyini 70 milyonun önüne sermişin.adam yakında nişanı atar baska kanallarda koca dilenirsin...:@

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
evet çok yaygınlaştı bu tarz programlar.özellikle esra erolunkine uyuz oluyorum ya.bide nişanlıyım diyo durmadan.kim napsın seni herşeyini 70 milyonun önüne sermişin.adam yakında nişanı atar baska kanallarda koca dilenirsin...:@

:kop::kop:Katılıyorum ...:yuru

ouSahin

ouSahin

Üye
yaf farzedin genelevi...

ouSahin

ouSahin

Üye
:islikiçimden geçeni söledim:D

Nazy

Nazy

Üye
rezillikten başka bişey değil
Semra Hn. o program sayesindeayda 15,000TL kazanıyor
yazık valla:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt