TV'deki Desti izdivaç programları hakkında..........

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
rezillikten başka bişey değil
Semra Hn. o program sayesindeayda 15,000TL kazanıyor
yazık valla:(

Gercektende yazık günümüzde günlük 10-12 saat calışıp belki yılda bile o kadar parayı toparlayamayan insan varken onun oturduğu yerden 15.000tl kazanması cok üzücü:(

mbemurat

mbemurat

Üye
milletimizin kültür seviyesinin düşüklüğünden istifade ediyorlar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Sadece izdivaç programlarımı sormaya gep böyle .:spr

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Yoooo bence epey kaliteli programlar var ama bu desti izdivaç zımbırtısı aşırı komik ama anlamıyorum bazen baya güzel kızlar cıkıyor veya cok zengin erkekler yani isteseler istediklerini ayartacak haldeler ama yinede cıkıyorlar aslında işin sonunda rezil olmakta var .....Ya kabul etmezse

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Yeni üyelerimiz geldi konu uppppppppppppp!!!!!
Ata abinin yorumunuda merak ediyorum.......:coold:

Odysseus

Odysseus

Üye
Salih hortlamış konuna Adem Birand Yorumu: :)

Bu işin daha da vahim olan tarafı biz bu programları izleyerek sunucu bozuntularına ayda 100 lerce milyar kazandırıyoruz, kanala kazandırdıklarımızı saymıyorum. Sonra da işsizlik var, maaşlar düşük diye yırtınıp duruyoruz. Bu insanlara verilen bir yıllık maaş ile büyük çaplı bir fabrika kurulur en az 50 kişi istihdam edilir. Yazık...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye

Bu işin daha da vahim olan tarafı biz bu programları izleyerek sunucu bozuntularına ayda 100 lerce milyar kazandırıyoruz, kanala kazandırdıklarımızı saymıyorum. Sonra da işsizlik var, maaşlar düşük diye yırtınıp duruyoruz. Bu insanlara verilen bir yıllık maaş ile büyük çaplı bir fabrika kurulur en az 50 kişi istihdam edilir. Yazık...
Katılıyorum....Bence bu programı seviyorum diyen bir maxi üyesi çıkmaz....:)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

İzliyoruz çünkü aklımıza gelmiyor artık, oturup anayla, babayla, gardaşla muhabbet etmek ..

Cynical

Cynical

Üye
Bu programlar bana bir nevi modern köle pazarı gibi geliyor. Bir yanda "Şu kadar evlilik yaptım ama fazla kullanılmadım, taş gibiyim. Yok mu bu yaştan sonra beni yaşatacak bir para babası" edasında teyzeler, diğer yanda "Şu kadar evim, arabam var. Dişlerim, saçım kendimin. Bir de çıtır bulsam gençleşirim alimallah." havasında amcalar, kendilerini pazarlıyorlar. Belki niyetleri bu değil, sadece bir hayat arkadaşı bulabilmek ama kendilerini böyle bir duruma sokuyorlar benim gözümde. Her durumdan vazife çıkaran televizyonlarımız da sağolsun bu insanları iliklerine kadar sömürüyor, yeri geliyor rezil ediyor, yeri geliyor rencide ediyor, alay ediyor, vs.
Toplumsal olarak ise bu programların bu kadar yaygın olması ne yazık ki bence yozlaşmamızın bir göstergesi. Eskiden bu baş bağlama işleri daha usturuplu, sessizce halledilirdi.
Promosyonla tencere, tava vermek yaygın iken "bu gazeteler yakında evde kalmışlara kuponla koca da verir" diye dalga geçilirdi. Gördük ki fazla zaman geçmeden gerçek oldu. Hem de kuponsuz, bedavaya.
Neyse, alan razı satan razı. Ne halleri varsa görsünler.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Bunların hiçbiri gerçek değil.Ajanstan çağırıyorlar oradakileri. ;)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bu programlar bana bir nevi modern köle pazarı gibi geliyor. Bir yanda "Şu kadar evlilik yaptım ama fazla kullanılmadım, taş gibiyim. Yok mu bu yaştan sonra beni yaşatacak bir para babası" edasında teyzeler, diğer yanda "Şu kadar evim, arabam var. Dişlerim, saçım kendimin. Bir de çıtır bulsam gençleşirim alimallah." havasında amcalar, kendilerini pazarlıyorlar. Belki niyetleri bu değil, sadece bir hayat arkadaşı bulabilmek ama kendilerini böyle bir duruma sokuyorlar benim gözümde. Her durumdan vazife çıkaran televizyonlarımız da sağolsun bu insanları iliklerine kadar sömürüyor, yeri geliyor rezil ediyor, yeri geliyor rencide ediyor, alay ediyor, vs.
Toplumsal olarak ise bu programların bu kadar yaygın olması ne yazık ki bence yozlaşmamızın bir göstergesi. Eskiden bu baş bağlama işleri daha usturuplu, sessizce halledilirdi.
Promosyonla tencere, tava vermek yaygın iken "bu gazeteler yakında evde kalmışlara kuponla koca da verir" diye dalga geçilirdi. Gördük ki fazla zaman geçmeden gerçek oldu. Hem de kuponsuz, bedavaya.
Neyse, alan razı satan razı. Ne halleri varsa görsünler.
Bence insanlarımızın böyle programları izlemesinin nedeni ordaki kişilerin yerlerine kendilerini koyuyorlar ve buna göre Egolarını tatmin ediyorlar.....:)

--------------- Ekleme ---------------

Bunların hiçbiri gerçek değil.Ajanstan çağırıyorlar oradakileri. ;)
Böyle bir genelleme yapmak tam doğru olmaz cünkü bazen cok yaşlı kişilerde cıkıyor...Ama dediğin gibi bazen tam manken gibi kişilerde cıkıyor onlar ajansların elemanı olabilir.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt