hıh bi sen eksiktin:ehe:ehe
-YARINIYOK- Üye Çekilir misiniz kenara lütfen sıra bende en önce ben varım Genişletmek için tıkla ... lütfen bayanlara öncelik
Çekilir misiniz kenara lütfen sıra bende en önce ben varım Genişletmek için tıkla ... lütfen bayanlara öncelik
***zWrC*** Üye tksharmely' Alıntı: Çekilir misiniz kenara lütfen sıra bende en önce ben varım Genişletmek için tıkla ... sen yokken biz vardık...
tksharmely' Alıntı: Çekilir misiniz kenara lütfen sıra bende en önce ben varım Genişletmek için tıkla ... sen yokken biz vardık...
***zWrC*** Üye -YARINIYOK-' Alıntı: meydanı boş bulmuşlar Genişletmek için tıkla ... aynen... seni daha tanıyamamışlar...
-YARINIYOK-' Alıntı: meydanı boş bulmuşlar Genişletmek için tıkla ... aynen... seni daha tanıyamamışlar...
-YARINIYOK- Üye Alıntı: -YARINIYOK- göndermiş. > meydanı boş bulmuşlar aynen... seni daha tanıyamamışlar... Genişletmek için tıkla ... asıl seni tanımamışlar
Alıntı: -YARINIYOK- göndermiş. > meydanı boş bulmuşlar aynen... seni daha tanıyamamışlar... Genişletmek için tıkla ... asıl seni tanımamışlar
***zWrC*** Üye -YARINIYOK-' Alıntı: asıl seni tanımamışlar Genişletmek için tıkla ... bizde tanıtırız...nolcak...