Vadinin Yeni Kanalı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vadinin Yeni Kanalı...
Show TV ile anlaşmazlığa düşerek yeni bölümlerin yayınlanmasını durduran Kurtlar Vadisi, yeni bir kanalla anlaştı. İşte Vadi'nin yeni kanalı....
Kurtlar Vadisi yapımcıları Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener uzun süredir bir çok kanalla temas halindeydi.
Postmedya'nın aldığı bilgilere göre Vadi yapımcıları ATV ile kesin olarak anlaşarak kanalın genel müdürü Fatih Edipoğlu'yla el sıkıştı.
Dizinin Şubat ayında yeni bölümleri ile atv ekranlarında gösterilmeye başlanacak.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Hayırlı olsun.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Artık diziyi cıvıttılar, 2 hafta ara ver 1 ay ara ver. Neredeyse yaz tatili kadar ara verdiler. O yüzden benim için olmazsa olmaz konumundan çıkmak üzere...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Artık diziyi cıvıttılar, 2 hafta ara ver 1 ay ara ver. Neredeyse yaz tatili kadar ara verdiler. O yüzden benim için olmazsa olmaz konumundan çıkmak üzere...
Senden çıkmak üzereymiş, benden çıktı bile :cool

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
hayırlı olsun :)

lovestar

lovestar

Üye
tuh artık vadinin bi espirisi kalmadı.deli yüreğin atv deki bölümleride pek tutmamıştı...

iremm

iremm

Üye
Uzun süredir belirli bir kanalda bulunan izlediğim bir dizi bşka bir kanala geçince nedense izlemek istemiyorum :hmmm

Dwyane_Wade

Üye
Hayırlı olsun ama nedense Kurtlar Vadisine bir türlü kanım ısınamadı...:)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
yazık oldu atv akpnin elinde onun yandaşı konumuna gelip dizinin akışını onlara göre vercekler
Eskiden çok hayranlıkla izliyodum ama artık çok sogudum...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Dizinin İyice İçine Ettiler... Adamların Yaptığına Bak... Güya Polat Alemdar... Vatan Perver Bir Kişilik Üstleniyor Dizide... Ama Nedense Diziyide Vatanı Satanların Kanalında Yayına Sokma Kararı Alıyorlar... İyice Zıvanadan Çıktılar...

yusufucan

yusufucan

Üye
hayırlısı olsun.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Zaten İzlemezdim O Yüzden Pek Bağlamıyor Beni.. :ehe

Atv de Kaliteli Dizileri Bir Bir Topluyor Maşallah.. :D

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
hayırlı olsun ne denilebilir

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şubatta başlaması diziyi sevenleri biraz daha uzaklaştıracaktır, 2 ay ara oldu resmen...

Silinen Üye 299735

Üye
Bende pek izlemiorum ama yinede hayırlı olsun

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bizim evdekiler Parmaklıklar Ardındayı izliyordu artık çakışmayacak sevindim:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bol aksiyon olmazsa Vadi olur bataklık

İktidar yanlısı davranıyorlardı, artık Atv'de tamamen iktidar yalakalığına döner bizi. 3-5 bölüm izledikten sonra net şekilde belli olur zaten bu. Ve bırakırız izlemeyi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...