Kimse Kalmadı Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hay böyle öğrenciliğin dedirticen bana sonunda. :ehe

Neyse şunun sonucu pazartesi gelsin de finale 20 gün var ama 40'tan yukarı alırsam süpriz olur. :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Sonucu yaz muhakak..Senin deyiminle Yazmayan... :) Her gece 3 kulfu 1 elham oku Ahmet :) Hayırlısı.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yazarım yazarım, normalde bugün okuyacaktı da işleri varmış. Artık pazartesi belli olacak, pazartesi istatistik de belli oluyor muhtemelen 90 diyecek hoca.

Ama işte muhasebe düşük olduktan sonra diğerlerinde alabileceğim en yüksek notlara rağmen 3.55 ortalama getiremiyorum...

Bana koyan da bu, 4 aydır gece gündüz çalış, okula git sonra da...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Sizin ki internetten mi belli oluyor ya da hocanız sınıfta mı açıklıyor? Bizim ki internet yoluyla belli oluyordu..Sistem de değişiklik dolayısıyla yapma hakkı yoktu hocamızın :) Muhasebenin düşük gelmesi normal karşılanabilir..Muhasebe çıkışlı değilsen kesinlikle zorlanman normal.:oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Normal vizeleri tabiki sınıfta öğreniyoruz, final sonuçları ise finalden 2 gün sonra vs internette kendi kullanıcı bilgilerimizle giriş yapınca gözüküyor. Her işlem internetten biz de Ali. Öğrenci belgesini bile mail atıyorsun ertesi gün alıyorsun, devamsızlık, hocalarla iletişim, ders notları. Tamamen okul sitesinden yapıyoruz her şeyi. ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Biz de okadar da değildi..Vize ve finalleri netten öğreniyorduk okadar...Devamsızlık öğrenci belgesi falan öyle değildi bizde. Öğrenci belgesi bile netten vay be..Düşünsene internetten mail atıyorsun daha sonrada öğrenci işleri gidiyorsun şey pardon dün öğrenci belgesi sipariş etmiştim dermişiz ne komik olur :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1192080' Alıntı:
Biz de okadar da değildi..Vize ve finalleri netten öğreniyorduk okadar...Devamsızlık öğrenci belgesi falan öyle değildi bizde. Öğrenci belgesi bile netten vay be..Düşünsene internetten mail atıyorsun daha sonrada öğrenci işleri gidiyorsun şey pardon dün öğrenci belgesi sipariş etmiştim dermişiz ne komik olur :)

Evet aynen dediğin gibi oluyor. Ders seçim ağacı geliyor önümüze kayıt yenileme döneminde, orada alacağımız dersler ve grupları yazıyor. Biz istediğimiz grubu seçiyoruz, eğer farklı bir ders alacaksak üstten dersler vs bakarak alıyoruz saati uygun olana izin veriyor sistem eğer çakışma varsa olmuyor.

Sonra kültürel gelişim seminerleri var bizde 16 tanesine katılmak zorunlu mezun olana kadar, onların hangilerine ne zaman girdiğin yazıyor.

Transkript bilgini görebiliyorsun.

Hocalara mail ile ulaşıyorsun, ödevlerini mail ile atıyorsun. Okul duyuruları sana mail ile yolluyor.

Diyelim devamsızlığın sınırda sana mail geliyor şu kadar oldu dikkat et şeklinde. Notlarımızı, ortalamamızı netten görüyoruz.

Öğrenci belgesi alacaksak, bir buton var öğrenci işlerinde ona basarak istediğimizi seçiyoruz ve gönder diyoruz ertesi gün bölüm bölüm ayrı duruyor öğrenci işlerinde oradan belgeni alıp kimliğini gösteriyorsun ve onaylıyorlar.

Bu gibi bir çok işlem, her şeyi netten yapıyoruz biz, aklıma gelenler şimdilik bunlar. :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ahmet yeter:) Bunlar kabus olmalı..

İşin garibi mail olarak yolluyorlar da evinde neti olmayanlar napacak...Ara ara internete mi gidecekler.? Yoksa sınıfdan biri birşey söylüyor millette nete falan mı giriyor..Bu nasıl işliyor..? Ya acil bir durum var öğrenci adına? Ne olacak..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evinde internet olmayan adam bizim okulda okuyamaz diyeyim sana. Kimsede olmadığını sanmıyorum. Okulda bildiğim kadarıyla 800 tane bilgisayar var, her alanda wireless var dolayısıyla okula geldiğinde netten bunları kontrol edebilirsin. Zor bir işlem değil. Burada karmaşık gözüküyor ama çok kolay aslında.

Sisteme öğrenci numarası ve kendi belirlediğin şifre ile giriş yapıyorsun. :oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Biliyorum:)

Neyse konuyu bayağı değiştirdik :) Senin için hayırlısı olsun AHMET :oke:

Dwyane_Wade

Üye
Bu sene vizelerim çok iyi...bütün derslerimin notları 65-100 arasında...%10'a gireceğimi hissediyorum...Haliyle harç parasıda düşecek...:pro:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu sene vizelerim çok iyi...bütün derslerimin notları 65-100 arasında...%10'a gireceğimi hissediyorum...Haliyle harç parasıda düşecek...:pro:

Ne harç, ne okul ücreti, 2 senede okula verdiğim sadece 10 Lira para. O da fotoğraf çekimi için. Burslu olmanın yararı. :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...