Kimse Kalmadı Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kimse Kalmadı Mı?
Erkenden kaçtınız daha saat 6. :agla

lovestar

lovestar

Üye
benide uyku tutmadı.maxiye girdim gene.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende ders çalışıyorum. Yarın muhasebe vizesine giricem, bir de mikrodan quiz'im var ama onu salla vize daha önemli :)

lovestar

lovestar

Üye
inş yarın başarılı olursun.yalnız son dk ya kadar çalışma.bütün bildiklerin birbirine karışmasın...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi yatıyorum işte 2 saat uyuyup okula gidicem, sanırım 4 civarında eve gelir yatarım artık kaçta kalkarsam.

İyi sabahlar. :oke:

lovestar

lovestar

Üye
sanada iyi sabahlar.iyi uykular.kaçtım bende...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uyuyamadım ben kalktım, birazdan giderim okula. 1 dk bile uyumadım bu gece. :S

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uyumadım, uykusuz kaldım ne oldu?

Alacağım not 35, bilemedin 40.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Afferin o zaman :oke: :ehe

Neden uyumadın acaba gece ne işin vardı :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eğer hasta halimle gidip sınava girsem bundan iyi alırdım, en azından işlediğimiz yerden soru gelirdi, adam direk işlemediği yeri sordu bana sınavda...!

Dwyane_Wade

Üye
Abi hangi üniversiteye gidiyorsun?

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Anlatmadığı ya da işlemediği bir yerden soru sorma hakkı olamaz.. Kasti yapmış da olabilir.. Sınıf da kızdıran öğrenciler falan oldu mu? Tüm sınıfdan hıncını alır..Çünkü biz yaşamıştık :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dwyane_wade: Doğuş Üniversitesi.

Diablos: Ben sonradan girdim sınava, geçen hafta rahatsızlığımdan dolayı sınava girememiştim. Bugün mazeret sınavı yaptı işte bana. Ona bakarsan adam istese sınava da almaz beni, sesimi de çıkartamam. Normal rapor işlemiyor okulda, sadece heyet raporu geçerli. Ama raporu bile sormadı sınav yaptı. Ben neye itiraz edicem şimdi? Heyet raporu getir dese nolacak?

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Muhakkak. O zaman yapılabilecek birşey yok. İlk sınavın ne durumdaydı?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İlk sınavım 50'ydi, bu da 30 falan olacak dolayısıyla b ve b+ şansım gidecek. Bu dersin b'nin altında gelmesi demek asistanlık durumunun bu dönem yalan olması demek. Yani şu sınav 1 dönemimi yemiş oluyor...

Ve ben dün gece uyumadım, 1 dk bile...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ortalama 38 gibi.Hocanla konuşman gerekiyor Ahmet.. Gaddar bir hoca değilse yapacak birşeyi de muhakkak olur.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ali bu hoca biliyor benim asistanlık mevzusunu ve burslu olduğumu. Eğer not vermek istese bugün basit bir sınav yapar bana 100 almamı sağlardır.

Şuanda %40 üzerinden 20 puanım olacak. Final %60. B+ Gelmesi için 92, B gelmesi için 85 almam gerekiyor. Alabilir miyim?

Alamam...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Asla öyle deme Ahmet..inancın olsun bizim maliyet muhasebesi dersimiz vardı..Bak son dönemdi son sınıftı.Tek kötü dersimdi..2 Vize 1 finaldi.. Vizelerim 20, 18 diye yanlış hatırlamıyorsam kaldım diye düşünüyordum. Fakat çok iyi hırslandım ve çalıştım..92 alarak finalden hoca bile AA Verdi azmimden dolayı..Herşeyin başı azim ahmet ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben bu seneki kadar okula gitmedim hiç bir sene. İlkokulda bile 30 gün devamsızlık yapardım, geçen sene okula uğramadım. Bu sene ders aksatmıyorum, notlarımı sağlam tutuyorum, geceleri sabahlıyorum ders çalışıyorum, kafada var problem yok onda. Millet 10 gün çalışıp anlamıyor biz 2 gecede çakıyoruz durumu ama işte tutmadı bu ders. Bir türlü olmadı. Olmuyor da.

Bilmiyor muyum? Biliyorum ama işte...

Ali hangi birine çalışayım artık bittim 4 aydır aralıksız okula gidiyorum, bugün 1 vize 1 quiz oldum, pazartesi 1 vize 1 lab. sınavım var. Ertesi hafta 6 tane finalim var. Geçtiğimiz hafta 3 vize oldum.

Daha ne kadar çalışacağım? Bunlara hergün 3 gidiş 3 geliş vasıta değiştirdiğimi ve istanbul trafiğinde ortalama 4 saat harcadığımı da düşünerek bak...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
E üniversite öğrencisi herkes olamıyor işte Ahmet .. Bu da farkın olmalı değil mi;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...