nerdesinnnn nerde :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
nerdesinnnn nerde :(
AloneAngel yok telden ulaşamıyorum msn e gelmıyor maxiye ugramıyor :( başına bişi mı geldı diye korkuyorum Pınar nerdesiiiinnnnnnn:agla:agla

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Evet haklısın epeyidir yok .
Msn' e de girmiyor ben de merak ettim..

Bizimki sadece merak ve üyelerimizi seviyoruz..Kıymet veriyoruz

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
İnternet bağlantısını iptal ettirmiş olabilir, işten giriyorsa işten ayrılmış olabilir; cep telefonunu kaybetmiş veya çaldırmış olabilir, evlenmiş olabilir, kafa dinlemek için uzaklaşmış da olabilir. Kötü düşünmeyelim.

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
umarım öyledir:(

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Son giriş 27si gözüküyor. 3 gün önce giriş yapmış? Son mesajı 22sinde atmış.

jöly

Üye
bildiğim kadarıyla msn adresini değiştirmiş...ama buraya neden gelmediğini bilmiyorum...

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
hadi msnını degıştırdı telefonlarıdamı degıştı kesin birsey oldu hiç boyle yapmazdı:cry:

jöly

Üye
Dj Airmax™;1189007' Alıntı:
hadi msnını degıştırdı telefonlarıdamı degıştı kesin birsey oldu hiç boyle yapmazdı:cry:
coyote'ye sor bence...onlar msnde iyi görüşüyorlardı...belki o biliyordur...aklına da kötü birşey getirme...kesin bir açıklaması vardır...mavişimin iyi olduğuna inanıyorum ben...

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
iş yerının telını buldum konuştum neyseki bişi yokmuş ama ömrümün yarısını yedin pınar çok kızgınım sana

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Dj Airmax™;1189202' Alıntı:
iş yerının telını buldum konuştum neyseki bişi yokmuş ama ömrümün yarısını yedin pınar çok kızgınım sana
Sevindim:)

Solamente

Üye
Dj Airmax™;1189202' Alıntı:

Kuzummmmmmmmm pamuk prensesimmmm özür dilerim :( ben gerçekten seni üzmek telaşlandırmak istemezdim :( iyiyim arkadaşlar ilgiliniz için çok teşekkür ederim birileri tarafından değerli olduğunu hissetmenin mutluluğu yeni yıl armağanı oldu bana Hepinizi çok seviyorum

Sevgiyle selamlıyorum mutlu yıllar :)

POWER

POWER

Üye
Pınar hanım bizi telaşta bırakmak ne hoş dimi ???
Sen bi daha böle yap görüşürüz senle :nono:

Solamente

Üye
POWER

POWER

Üye
Tamam da sen de gerekli düzenlemeleri yap hayatında ve bizi haberdar et. Yoksa merak ediyoruz böyle işte :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici

jöly

Üye
mavişim neden üzüyorsun bizi...bir daha yapma sakın böyle...iyi olmana çok sevindim...

Solamente

Üye
mavişim neden üzüyorsun bizi...bir daha yapma sakın böyle...iyi olmana çok sevindim...

:op: Ablacım hepinizden çok özür dilerim msn'mde cep telefonumda bende aynıyım henüz herhangi bir mutasyon içine girmedim hala eski pınarım hepinizi çok seviyorum ne değişirse değişsin hayatımda sizden kopmak yada vazgeçmek yapacağım bişey değil bazı sıkıntılarım vardı ondan giremedim msn ye Maxicep ten ayrılma kararı aldım bi ara ne yalan söyleyim canımı yakanlar oldu ama kaçmak bana göre değil diyerek geri döndüm sizi seviyorum :op: ve biliyorum o şefkatli yüreğiniz bana kızgınlığınızı affedecektir ... :)

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Doğru Bir Karar Almışsın Pınar;)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Bir Daha da Bu Kadar Merakta Bırakmazsın Bizi.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt