coyote'ye sor bence...onlar msnde iyi görüşüyorlardı...belki o biliyordur...aklına da kötü birşey getirme...kesin bir açıklaması vardır...mavişimin iyi olduğuna inanıyorum ben...Dj Airmax™;1189007' Alıntı:hadi msnını degıştırdı telefonlarıdamı degıştı kesin birsey oldu hiç boyle yapmazdı![]()
SevindimDj Airmax™;1189202' Alıntı:iş yerının telını buldum konuştum neyseki bişi yokmuş ama ömrümün yarısını yedin pınar çok kızgınım sana

Dj Airmax™;1189202' Alıntı:iş yerının telını buldum konuştum neyseki bişi yokmuş ama ömrümün yarısını yedin pınar çok kızgınım sana
ben gerçekten seni üzmek telaşlandırmak istemezdim
iyiyim arkadaşlar ilgiliniz için çok teşekkür ederim birileri tarafından değerli olduğunu hissetmenin mutluluğu yeni yıl armağanı oldu bana Hepinizi çok seviyorum 
Pınar hanım bizi telaşta bırakmak ne hoş dimi ???
Sen bi daha böle yap görüşürüz senle![]()
yaaa açıklamamı yaptım burcuya Eh yani katılıyorum ercan abi'ye haber ver!Tamam da sen de gerekli düzenlemeleri yap hayatında ve bizi haberdar et. Yoksa merak ediyoruz böyle işte
mavişim neden üzüyorsun bizi...bir daha yapma sakın böyle...iyi olmana çok sevindim...
Ablacım hepinizden çok özür dilerim msn'mde cep telefonumda bende aynıyım henüz herhangi bir mutasyon içine girmedim hala eski pınarım hepinizi çok seviyorum ne değişirse değişsin hayatımda sizden kopmak yada vazgeçmek yapacağım bişey değil bazı sıkıntılarım vardı ondan giremedim msn ye Maxicep ten ayrılma kararı aldım bi ara ne yalan söyleyim canımı yakanlar oldu ama kaçmak bana göre değil diyerek geri döndüm sizi seviyorum
ve biliyorum o şefkatli yüreğiniz bana kızgınlığınızı affedecektir ... 
Doğru Bir Karar Almışsın Pınar![]()