Nokia E71 sertifika hatası!!!

Sponsorlu Bağlantılar

gencel

gencel

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E71 sertifika hatası!!!
Arkadaşlar 2 hafta önce nokia E71 aldım ancak hiçbir programı yükleyemiyorum. her seferinde süresi geçmiş sertifika hatası veriyor. buradaki açıklamalarıda okudum explore programını yükledikten sonra şunları yapın diyorlar ama bu programı bile yükleyemiyorum. acil yardım rica ediyorummm...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar çözüm bulabilecek kimse yokmuuu :(((

• Beğen
Tepkiler: karpuzinyo

gurhangs34

Üye
aynı sorun bendede var yardımcı olursanız ıyı olur

mehmet213

Üye
telefonun tarihini geriye al bazıları yükleniyor.. bi de bende de e66 var e71 ile aynı özellikler yüklenmio çoğu program

jatvalca

jatvalca

Üye
süresi geçmiş sertifika dediği zaman telefonun tarihin geriye al %90 yüklenir

sertifika hatası dediği zaman uygulama sertifikalandırlmamaıştır.Sertifikalndırman lazım

ozzi41

Üye
ya bendede war e 71 hiçbir program yükleyemiyorum. zmanı da geri aldım olmuyoo... yapan arkadaş war mı acaba...

acil yardımmm

barbarrosse

Üye
arkadaşlar e71 de hem sertifika hemde tarih sorunu yaşıyordum
dun telefonun firmware ını kendi programı ile uğdate ettim
şu anda hiç bir sorun yok
denemenizi tavsiye ederim

sikinoski

Üye

benim bildiğim versiyon yükseltmek bu sorunlardan kurtulmak yerıne dahada işin içinden çıkılmaz hale getiriyor sorunu sende düzelmesi ilginç.
yokmu arkadaşlar buna çözüm nezamandır halledemedım ben ya

DoGuSXXX

Üye
katılıyorum arkadaşlar yok mu çözüm yaw??bide sensör uygulamalarını yükliyebiliyor muyuz??

OtostopCarWash

OtostopCarWash

Üye
olmuyor, sertifka hatası veriyor tarihi geri alıyorum bu seferde sertifika zamana daha gelmedi diyor iki ucu .oklu değnek.. telefonu duvara çarpmak üzereyim sybianı icat edenindeee.....

aliorhan

aliorhan

Üye
olmuyor, sertifka hatası veriyor tarihi geri alıyorum bu seferde sertifika zamana daha gelmedi diyor iki ucu .oklu değnek.. telefonu duvara çarpmak üzereyim sybianı icat edenindeee.....

ben sana yardımcı olayım.
1.menüden araçlara gir.
2.araçlardan ayarlara gir.
3.ayarlardan uygulamalara gir.
4.uygulamalardan aşağı doğru in ve uyglama yöneticisine gir.
5.yazılım yükleme diye bi seçenek var onu tümü diye değiştir.
başka bişey yapmana gerek yok.
bende nokia e 71 kullanıcısı olarak çok memnunum.sakın parçalama makinayı.:huhu:

• Beğen
Tepkiler: myagmurlu

karambita

Üye
Tarihi geri almak bende işe yaramadı. Nokia web sitesinden indirdiğim programları bile kuramıyordum. Yabancı forumlarda bir çözüm buldum, şu an çalışıyor her şey.
tools - settings - general - date & time - network operator time - auto update yapın. pc suite ile bağlanın bir kere. Bir de application manager da software installation "all" yapın.

ishakbey

ishakbey

Üye
arkadaşlar selam aynı sorun bendede var çok ugraştım çok seçenekler denedim ama nafile.hayırlısı şu ana beklemeye çekildim.günlerdir internette bu sertifika için gezdim olmuyor yapana helal olsun:(

ahenk

ahenk

Üye
E71 kullanan arkadaşlar ilk önce uygulama yöneticisi/ayarlar/yazilimiyükle /tümü /çevrim içi sert kontrolü kapali olmali daha sonra süresi geçmiş diyosa tarihle oynayın 1yıl geri alın yada 6ay geri alın
bendeki versiyon 200.21.118 bu versiyona opda dan sertifika alıp herşey yükliye bilirsiniz
eğer eski versiyon yüklü işe ki daha iyi forumda arayın mesela N95 v30lu versiyonla aynı şekilde hack yapiliyo symbian destek bölümünü biraz kariştirin mutlaka halledersiniz

willrock

willrock

Üye
Arkadaşlar benimde e71 telim var bn sertifikayı hackledim oldu ama sis ve sisx programılarını yüklerken dosya bozuk diyor ama jar ları yüklüyor. hacklemeyi geri aldım ön yükleme oluyor ama sertifika hatası diyor yani programlar %100 çalışıyor.

tatarbeyler

Üye
banada yardimci olursan memnun olur,m msn alkonusalim lutfen yardimci [email protected]

--------------- Ekleme ---------------

lardes banada yardimci allah rizasi icin deli olacagim.istersen msn ile goruselim banda nasil sorunu cozdugunu izah edersin/[email protected]

aliserdarr

Üye
Arkadaşlar menüden sertifikalar bölümüne girin ordan bütün sertifikları kabul et diyin programları sorunsuz bir şekilde kabul edecektir.

mahser000

Üye
:oke:
ben sana yardımcı olayım.
1.menüden araçlara gir.
2.araçlardan ayarlara gir.
3.ayarlardan uygulamalara gir.
4.uygulamalardan aşağı doğru in ve uyglama yöneticisine gir.
5.yazılım yükleme diye bi seçenek var onu tümü diye değiştir.
başka bişey yapmana gerek yok.
bende nokia e 71 kullanıcısı olarak çok memnunum.sakın parçalama makinayı.:huhu: