NOKIA N95 tema silme lütfen yardım:((

Sponsorlu Bağlantılar

nokıa_n95

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA N95 tema silme lütfen yardım:((
ben telefonuma yükledıgım temaları sılemıyorum temalarım hafıza kartına yüklemısım sılmek ıcın ,c, tuşuna basıyorum ama silinemıyor lütfen yardım edın yoksa valahı 1 gb lık hafıza kartımı atacagım....:hmmm

benhjk

benhjk

Üye
atmaa n95 tede öylemi bilmiyorm ama
menü-araçlar-uygulama yönlendirme-ve ordan telindeki programların simleri yazar temanın ismini bul seçenek de kaldırı seç tamam de kaldırır.

umit2406

Üye
Selam kardeş kısaca anlatayım sana biraz anlıyorsan iyi dinle bir dosya yönetici programla hafıza kartındaki private klasörüne gir orda 10207114 diye bir klasör daha var onada gir sonra import diye bir klasör cıkacak onada gir ve onun altındaki klasörlerin hepsi birer temaya ait istersen onların hepsini sil. olay budur.

nokıa_n95

Üye
    Konu Sahibi
bende x-plore programı var ama private dıye bır klasör bulamadım sence başka program varmı yada senın bıldıgın program x-plore bıraz karısık

--------------- Ekleme ---------------

en ıyısı ben hafıza kartını biçindireyim belkı hepsı kalkarlar:((

umit2406

Üye
kardeş x-plore de ayarlara girip sistem dosyalarını ve gizli dosyaları göster kutucuklarını işaretlemelisin

nokıa_n95

Üye
    Konu Sahibi
abı x-plorer ıngılızce türkçesı yokmu bunun sanada zahmet verıyorum kusura bakma

privateyı bulduk sımdı ıse private acılmıyor

benım sorunum hal oldu hafıza kartını biçinlendırdım hersey sılındı..konuyu kılıtleye bılırsınız:))

genckaptanxx

Üye
slm arkadaşlar kardes tskler bende cok ugrasmıstım bugune kadar ama bugun yaptım ve daha basıt sekılde direk hafıza kartını cardreader ile pc ye taktım klasör seçeneklerindende gizli dosyaları göster dedim ve orda herşey ark tarif ettigi gibi tekrar tesekkur edrim saygılar....

yerim_seni56

yerim_seni56

Üye
Evet pc de kart okuyucu ile de olur usb kablosuyla toplu depolama yolu ile bağlanırsanız da olur

Temaları telden kaldırmadan hafıza kartınız biçimlendirirseniz bida o temaları yüklemezsiniz.. :oke:

aadincer

Üye
arkadaşım temaları silmek için bilgisayara bağlıyorsun,private klasörünün içindeki 10207114 nolu klasörün içindeki temalardan silemediğini silebilirsin.

iLTERiS_KaaN

iLTERiS_KaaN

Üye
bende n 95 8 gb var private dosyasini buldum ama 10207114 nolu klasör yok bulamadim?

ÇAĞRIHANNN

Üye
arkadaşlar bende klasor actım n70te silemiyorum

vasvi

Üye
hafıza kartını biçimlendir ama yapmadan önce gerekli olan her şeyini kopyala

olivetti

olivetti

Üye
önce telefonu hacklersen gerisi kolay

mea1987

Üye
bende bulamadım n95 8gb var arkadaşlar bendede anlamadım gitti yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.

iphoneturkey11

Üye
ben buldum teşekkür ederim

atakan kır

atakan kır

Üye
uygulama yöneticisinden siliniyo abi :):):)

resulemrah

resulemrah

Üye
uygulama yöneticisinden sileceksin oke

ahmetkaya34

Selam kardeş kısaca anlatayım sana biraz anlıyorsan iyi dinle bir dosya yönetici programla hafıza kartındaki private klasörüne gir orda 10207114 diye bir klasör daha var onada gir sonra import diye bir klasör cıkacak onada gir ve onun altındaki klasörlerin hepsi birer temaya ait istersen onların hepsini sil. olay budur.
dooru şahsen yapıorm bnde biliodm saolsn

ufuxxxxx

ufuxxxxx

Üye
selam arkadaşlar bende n95 var tel hafızsaına yüklediğim temaları uygulama yöneticisinde bazıları çıkmıyor ve silemiyorum hafıza kartındakiler var onları siliyorum nasıl silerim tel hafızasından temaları teşekkürler...

mrs.architect

Üye
merhaba benım telefonum nokia n 95 fakat tema yukleyemıyorum nasıl yukleyebılırm ınterneten yukledıgım temalar desteklenmıyor =((nasıl ve nerden yukleyebılırm ???

Takipçi Satın Al

Üst Alt