"Online Youtube-Metacafe-İzlesene Video İzleme" kategorisi kapatılmıştır

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
"Online Youtube-Metacafe-İzlesene Video İzleme" kategorisi kapatılmıştır
Değerli Arkadaşlar,

İlgili bölümü takip eden ve bilenler için özellikle söylemek isterim ki, şahsen benim her ne kadar önemli bulmadığım bir bölüm olsa da, yinede belli bir aktiflik ve dolanma payı vardı.

Açarken düşünmüştük ki, özellikle youtube da hazır yayınlanmış ilgi çeken videoları, üyelerin baslıklar olarak açıp yorumda bulunması mümkündür. Ancak youtube a gelen üst üste kapanma kararları ile zaten aktiflik kaybeden bölüm, önceden paylasılmış tüm youtube videolarının da gösterimi engellenmiş oldu.

Diğer video paylasım sitelerinden paylasılan videolara baktıgımızda ise aktiflik olmadığını görüyorum. Ayrıca birkaç rapidshare linki ile film paylaşılan konu da gördüm ve bu bizim için çok büyük risk olusturuyor. Farkedilmeyen bu baslıklar site içerisinde video izleme bölümünde bulunuyormuş oysa ki.

Online video izlemek isteyen kullanıcılar, zaten ilgili mevcut siteleri çok rahat kullanabilmekte ve kullanacaktır da o yüzden bu bölümün yokluğu, üyeler için bir mağduriyet zaten değildir.

Bilginize . :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bilgilendirme için teşekkürler ederim. Pek sorun yaratacak bir bölüm değil bence youtube'nin açılması ile geri dönebilir.

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Revaşta olmayan bir bölümdü .
Doğru karar:oke:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Hayırlı olsun...

Üst Alt