Saygılarımla..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_qMz_

_qMz_

Üye
    Konu Sahibi
Saygılarımla..
Arkadaşlar Haddime değil belki söylemek siz daha iyi bilirsiniz yöneticilerim..

ama bir öneride bulunmak istedim..

Mizah-eğlence-fıkra bölümüne konu açıyorum yada açılan konuları okuyorum..teşekkür bile edilmiyor sadece 1 ifade ile belki konu okunmadan msj atılıyor..

hangi konu aklımda değil bi arkadaş konu açmıl bilmediği bişeyi bizlere sormuş cvp yazan arkadaşımız sadece bir ifade yazmıştı..Konunun okunmadığı çok belli..

ben tavsiye ederim ki sadece ifade ile değil düşünceler ilede anlatılabilsin en azından bi teşekkkür edilsin..bu benim fikrim tabiki siz en iyisini bilirsiniz..

saygılarımla..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Değerli Maxicep üyesi!
Kimse konu okuyor mu okumuyor mu diye bilemeyiz.
Bende bazen konulara tek smileyle cevap yazdım .
Bu demek olmuyorki ben konuları okumuyorum.Onun için bunları da biraz göz önünde bulundurmak lazım:oke:
Ve ayrıca açtığınız konunun içeriğini başlıkta açıkça belirtiniz
:oke:

_qMz_

_qMz_

Üye
    Konu Sahibi
ben genel bir konuşma yaptım sen ben o diye ayırmadım farkıysanız..

siz de hoş görürseniz bazıları msj sayısı arttırmak için böyle şeyler yapıyor..

konuya ifade ile değil de yazı ile karşılık vermek bu kadar zor mu ?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bunda biz yöneticilerin yapabileceği bir şey yok, üyelerin mesaj yazmaları kendi isteklerine bağlı. Bence, bu konu direk üyelere ithafen açılmış.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
ben genel bir konuşma yaptım sen ben o diye ayırmadım farkıysanız..

siz de hoş görürseniz bazıları msj sayısı arttırmak için böyle şeyler yapıyor..

konuya ifade ile değil de yazı ile karşılık vermek bu kadar zor mu ?
Anlıyorum sizi yazıyla bir kaç bir şey yazmak tabi ki daha güzel!
Benim demeye çalıştığım kontrol edilemez bir durum ,zaten diğer değerli üyelerimiz yazar smiley kullanmaz.arada çıkıyor işte böyleleri

_qMz_

_qMz_

Üye
    Konu Sahibi
bu arada konu başlığına gelince sadece bi kibarlıkdı amacım bu normal bi konu değil öneri olduğu için..

--------------- Ekleme ---------------

Anlıyorum sizi yazıyla bir kaç bir şey yazmak tabi ki daha güzel!
Benim demeye çalıştığım kontrol edilemez bir durum ,zaten diğer değerli üyelerimiz yazar smiley kullanmaz.arada çıkıyor işte böyleleri

ilgilendiğin için tşkler arkadaşım..

yani bu konuyu açma sebebim açtığım konularda inanın herkes 1 ifade koymuş geçmiş buydu..

iyi forumlar..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bahsettiğiniz kişilere baktım
Biri ayın üyesi
Biri moderatörhttp://www.maxicep.com/uyeler/uye-140135/deadsilence/
Demekki tek smiley ile de anlatılabiliyormuş duygular:) yani yazı şart değil zaten bu arkadaşların sırf mesaj olsun diye yazma gayeleri yokk!

_qMz_

_qMz_

Üye
    Konu Sahibi
Bahsettiğiniz kişilere baktım
Biri ayın üyesi
Biri moderatör
Demekki tek smiley ile de anlatılabiliyormuş duygular:) yani yazı şart değil zaten bu arkadaşların sırf mesaj olsun diye yazma gayeleri yokk!

açılan konulara tşk etmek bi erdemdir 2 glüp geçmek doğru mu?

iremm

iremm

Üye
konu başlığı saygılarımla olunca diablos açtı zannettim konuyu :ehe

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
konu başlığı saygılarımla olunca diablos açtı zannettim konuyu :ehe

:kop: :kop:

Gamze Arkadaşımın Bahsettiği Konuya da Gelince..
Öncelikle Güzel Bir Tespit..

Mizah-Eğlence-Fıkra Bölümü Tıpkı Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları ve MaxiCep Oyun-Cafe Bölümünde Olduğu Gibi Mesaj Sayısı Artmamalı Ya da Üyelere Teşekkür Etme Zorunluluğu Getirilmeli(!) Şayet Bunun İmkansız Olduğunu Düşünürsek Açtığınız Konuya En Alta Ufak Bir Dipnot Bırakarak Bir Teşekkür Karşılığında Konuyu Açtığınızı Belirtin.. Ki Bu Yolu Deneyen Üyeler Var.. (Ben Değilim Yanlış Anlamayın.. :ehe)

Zaten Teşekkür Eden Ediyor..

Sadece Smiley İle Yetinen Arkadaşlar da Konuyla İlgilendiğini Gösteriyor..

Bütün Yorumlarda Sadece Smiley Kullanan Veya Tşk, Saol Gibi Mesajlar Yazanlar Varsa Dikkatinizi Çeken Derhal Yöneticilere Bildirin.. ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Gerçekten doğru. Bazen istisnalar olabiliyor ama inanın kaideyi bozmaz..İnsanları anlamak dünyanın en zor işidir kesinlikle..Boşverelim en iyisi. Paylaşımlarınızın devamını diliyorum;)

SaygıLar

jöly

Üye
ben bir moderatörüm...mesaj sayımı arttırmak gibi bir niyetim olsaydı 4 yıldır üyesi bulunduğum maxicepte bunu çok daha önceden yapardım...mizah-eğlence bölümüne açılan bir konuya da smiley ile cevap vermek son derece normaldir...her bölüme açılan her konuya gereksiz yere "teşekkür ederim" yazmak da mesaj sayısını arttırmak için yapılabilir...herkes kendi yorumundan sorumludur...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
ben bir moderatörüm...mesaj sayımı arttırmak gibi bir niyetim olsaydı 4 yıldır üyesi bulunduğum maxicepte bunu çok daha önceden yapardım...mizah-eğlence bölümüne açılan bir konuya da smiley ile cevap vermek son derece normaldir...her bölüme açılan her konuya gereksiz yere "teşekkür ederim" yazmak da mesaj sayısını arttırmak için yapılabilir...herkes kendi yorumundan sorumludur...

Kesinlikle.. :oke:

ouSahin

ouSahin

Üye
senin konuna en azından ifade atıyorlar benim konularıma cvp bile yazılmıyor :)

o yüzden daha paylaşım yapmıyorum..

_qMz_

_qMz_

Üye
    Konu Sahibi

kaybeden siz olursunuz diyorum..teşekkür etmek bir saygı göstergesidir saçmalık değil..siz gülücük yolluyabilirsiniz ama ben sadece sizin için demiyorum..öznel değil nesnel bakarsanız konulara sevinirim..

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
sitede çogu kişi msj sayısını yükseltmek için bu yola başvuruyo bissürü örnek var...

_qMz_

_qMz_

Üye
    Konu Sahibi
katılıyorum..çoğu kişi..

Ozan

Ozan

Admin
Mesaj sayısı arttırmak için, mizah eglence gibi bölümlere ilgi gösterenler ileride pişman olabilir zira bir gün ani bir kararla, mizah ve eglence bölümü de geyiğe giriyor ve üyenin böyle bir sitede mesaj sayısını etkilememeli / arttırmamalı o yüzden o bölümdeki mesaj sayılarını üyelerden düşüp, bundan sonra bölümde yazılan mesajların mesaj sayınızı arttırmaması seklinde aldığımız bir kararı da görebilirsiniz.

Nazy

Nazy

Üye
mesaj sayısı kontrolü herzaman yönetimin elindedir...
yani her hangi bir kategorideki mesaj değerlerinin hepsi bir anda silinebilir
bunu çoğu forum üyesi bilir
ayrıca mesaj sayısında aşırı derecede anormal bir yükselme olan her üye
özel bir gözetim altına alınabilir
bu sebeplerden dolayı hiç bir üyenin, mesaj sayısı için, konunuzu sabote ettiğini düşünmüyorum açıkcası

bazen kelimelerin yetmediği zamanlar olabiliyor
özellikle mizah konularında
bir üye yada yönetici, kahkahasını yada tebesümünü
ancak bir ifade ile konuya dökebilir
eğer ifadeler olmasaydı üyeler
çok güldüm
gülüyorum
kahkaha atıyorum:)
zuhahaha
gibi
alışık olmadığımız şeyler yazabilirlerdi

Pure Life

Pure Life

Üye
Arkadaşım bence ufak bir smley bıle senın konuna ilgi gösterdiklerini belirtır.Sen konu açmaya defam et birgün bir konun olur orada insanların çok güzel yorumlarını görürüsün bundan emin ol :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt