...:::III__Nokia 6300 Yazılım V07.21 Çıktı Kullanabilirsiniz__III:::...

Sponsorlu Bağlantılar

memcho35

memcho35

Üye
    Konu Sahibi
...:::III__Nokia 6300 Yazılım V07.21 Çıktı Kullanabilirsiniz__III:::...

:megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon::megafon:
Evet sevgili arkadaşlar Nokia 6300 RM-217 Modellerinin Son Yazılım versiyonu 07.21 Çıkmış bulunmaktadır. Kendim deneyerek sorunsuz olarak güncelledim sizlerlede paylaşmak istedim. İsterseniz Nokia'nın Resmi sitesinden

Ya da kendi Upload ettiğim yerden edinebilirsiniz.

Herkese Saygı ve Sevgiler... (RAR PASSWORD=memcho)

• Beğen
Tepkiler: predator07 ve kralhazeyn

oldcity__

Üye
yazılımı nasıl yukluyoruz acıklama istiyoruz

biber2

Üye
yükleyen arkadaşlar ne gibi değişiklikler var neler yeni açıklayabilirler mi? değer mi riske girip güncelleme yapmaya? öneriri misiniz?

Dj_Destroyer

Dj_Destroyer

Üye
şimdi yükleyecem inşallah sorun çıkmaz :)

sql

Üye
Sürümü beğenmessem eskisine geçme yolu varmı ???

rochka

Üye
ben kabloyla denedim nokianın orj. sitesinden ama yeni versiyon yok diyor ? 06.60 en güncel sürüm olarak gözükmekte..

Lion Heart

Lion Heart

Üye
nss ile ürün kodunu 0537625 olarak değiştir.

rochka

Üye
peki yeni yazılımla ne gibi değişiklikler oluyor bunları görebileceğimiz bi liste varmı yada site

memcho35

memcho35

Üye
    Konu Sahibi
şimdi yükleyecem inşallah sorun çıkmaz :)

Sen sadece elektriklerin yükleme esnasında kesilmeyeceğinden emin ol yeter yada şarjın bitmeyeceğinden diğer türlü yedekleme bile yapmana gerek yo yazılım yaparken ne rehber değişiyo nede mesajlar hepsi aynı kalıyo ama yinede tedbiri elden bırakmamak gerek

--------------- Ekleme ---------------

Sürümü beğenmessem eskisine geçme yolu varmı ???

Ne yazıkki yüklenen sürümün kalıcı oluyor bir önceki sürüme dönemezsin. Hazır yükseltilmiş bir versiyon yapmışken telini neden bir öncekine dönesinki seninkide soru yani ;) seninki 5110 kullanan birinin N95'i beğenmeyip yeniden 5110 a devam etmesi gibi bişey olmuş

ben kabloyla denedim nokianın orj. sitesinden ama yeni versiyon yok diyor ? 06.60 en güncel sürüm olarak gözükmekte..

yanılıorsun 6300 için en son güncelleme 07.21 dir resimlerde görmedin heralde mevcut sürüm ile yükseltilen sürümü illa ben NOkia nın sitesinden bulamadım diyorsan benim upload ettiğim yerden indir...

peki yeni yazılımla ne gibi değişiklikler oluyor bunları görebileceğimiz bi liste varmı yada site

Valla adamım bunlar genelde gözle görülmeyen değişiklikler yapıyorlar her güncellemede sistem değişklikleri olması gerekende o zaten yeni tema olmasının ne bilim yeni zil sesi olmasının bi anlamı yok zaten onları yapabileceğin dünyanın sitesi var telefonun özellikleri bunları zaten sen yapasın diye Nokia sadece sistemde yenilik yapıyo daha hızlı işlem yapabilme konuşma süresi pil harcama süresi falanda filan

abbaszade_001

Üye
kardes senin verdiyin sitede nokia 6300 ici yok ki?

memcho35

memcho35

Üye
    Konu Sahibi
kardes senin verdiyin sitede nokia 6300 ici yok ki?

ya güzel kardeşim böle sorular sormayın diye resim ekleyip de koyuyoruz hala soruyosunuz. Nokianın kendi sitesinde bulamadıysan ben oraya upload ettim ordan indir yada sen NSS ile telefonun kodunu türkçeye çevir 0537625 yap

memcho35

memcho35

Üye
    Konu Sahibi
Konuyla ilgilenen yokmu hiç yahu yükleyen kullanan bi fark bulabilen varsa yazsın buraya

holocaust95

holocaust95

Üye
paylaşım için tşklerr

paylaşım için tşklerrr

yaylaliyarim

Üye
arkadaşlar bende 7.21 yükledim, gördüğüm eksiklik aynı 7.00 da olduğu gibi turkcel telefon rehberimle senkronizasyon yapmıyor, ilgilenenlere duyrulur...

losen755

Üye
aarkadaşlar ben yukledımm telefon kaldırmadı anlıyacagınızz yuklemeyınn

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşekkürler .

Benignant89

Üye
Kardesim Normal Kart Riderle Atıp Yükleyince Sorun Olurmu ßana ßi Yardımcı Olursan MEsaj Falan Atarsan Cok Makbul Olur.. Şimdiden Teşekkür Ediyor PayLasımLarını ߀kLiyorum..

NE KADAR DAYANIRSAN ATEŞE O KADAR GÜNAH İŞLE !!!

ibrahimkaya83

ibrahimkaya83

Üye
dılı ıngılızce onu nasıl yapabılırız

akf srna

Üye
6300 bu yazılımı desteklemıo

security_07

security_07

Üye
arkadaşlar ben yeni sürümü yükledim fakat dil seçeneklerinde türkçe yok.tlf ingilizce oldu çok zor kullanıyor.türkçe yapan varsa yardımcı olursanız şimdiden tşklll ederim..

Üst Alt