• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Lütfen yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daniel25

daniel25

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardım!!!

Bu parçanın mp3 ü lazım bi türlü bulamadım bulan olursa lütfen eklesin

nokla

Üye
yoq.

daniel25

daniel25

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konuya bi el atsak yaw

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
valla ben baktım ama bende bılmıyorum hatta pek bişi anlayamadım:S

sagopagrup

sagopagrup

Üye

Bu parçanın mp3 ü lazım bi türlü bulamadım bulan olursa lütfen eklesin

Var Arkadaşım Olmamış Olsa Bu Arkadaş Bu Müziği Kendi Yapıp Bize Sormuş Olamaz Herhalde

arkadaşlar konuya bi el atsak yaw

Konuya Bi El Atıom Arkadaşım :)

Neyse Fazla Uzatmadan Linki Veriim Arkadaşım Şarkının Adı Dale Cavese(Beşiktaşın Müziği Olarakta Bilinir) ;)

Buyur Link =
Kod:
http://rapidshare.com/files/171551574/Dale_cavese_-_besiktas.mp3.html
:oke:

daniel25

daniel25

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım allah senden razı olsun ne muradın varsa versin dile benden ne dilersen bu mp3 ü 1 aydır arıyodum ya bulamamıştım saolsın tekrar tekrar teşekkürler

sagopagrup

sagopagrup

Üye
Tmm o zaman senden bişi diliorum CANININ SAĞLIĞI :) Arşivde duruodu bende dinleyince senın upload'ını bende upload ediiim dedim bendekini , fazla abartılcak bişi yok anlıcan :)

daniel25

daniel25

Üye
    Konu Sahibi
olsun kardeş saolasın yinede ben baya araştırdım ama ismini bilmediğimden bulamadım çok çok teşekkür ellerin dert görmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt