"Hitler iyi biriydi"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
    Konu Sahibi
"Hitler iyi biriydi"
Hitler Almanya'sında ünlü bir şarkıcı olan Johan Heesters, Nazi diktatörü Hitler'in "iyi birisi" olduğunu söyledi.

Avusturya vatandaşı olan ve Almanya'da hala şarkıcılık yapan Hollanda doğumlu 105 yaşındaki Heesters, Hollanda'da yayımlanan "Dünya Dönüyor" adlı güncel televizyon programı için yapılan söyleşide, Hollandalı gazetecinin Hitler hakkında ne düşündüğünü sorması üzerine, "İyi birisiydi, öyleydi" dedi.

Eşinin Simone Rethel'in hemen "Hitler'in dünyadaki en kötü cani olduğunu" söyleyerek, kendisini düzeltmesi üzerine Heesters, "Biliyorum, güzelim. Ama bana karşı iyiydi" ifadesini kullandı.

Rethel, Hollanda gazetelerine yaptığı açıklamada, programın televizyonda yayımlanmasını protesto etti ve eşinin "oyuna getirildiğini" ileri sürdü.Rethel, programda, söyleşinin eşinin Nazi rejimini kınadığı bölümlerinin kesildiğini de savundu.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İyi miydi :)

Bu zata sormak gerek "iyi" kavramının ondaki izdüşümünü :)

Dwyane_Wade

Üye
şaka yapıyor olmalı...ya da akli dengesinde sorun var...:)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Hitler'in İyi Olup Olmadığı Tartışılır Bence..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:ah
Peki...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Kardeşim Yanlış Anlama Ama ABD ve İsrail'in Araplar'a Karşı Uyguladığı Politikayla Kıyaslarsak Hitler Çok Masum Kalır.. :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Vahşi şeyler oluyor haklısın ama kimse Hitlerin eline su dökemez bana kalırsa!..

Evet arkadaşlar Hitler iyi!!!

Adam öldürmek, canice soykırım yapmak konusunda oldukça iyi!.. :ehe
Hatta en iyisi!.. :ehe

qurbuz

qurbuz

Üye
hitler haaaaaaaaaaa

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Vahşi şeyler oluyor haklısın ama kimse Hitlerin eline su dökemez bana kalırsa!..

Evet arkadaşlar Hitler iyi!!!
Adam öldürmek, canice soykırım yapmak konusunda oldukça iyi!.. :ehe
Hatta en iyisi!.. :ehe

Ha Şöylee.. :D

iremm

iremm

Üye
Açıkçası Msinal veAhmetin yorumlarına katılıyorum... Tartışılır...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Soykırım hiç bir koşul ve şart altında iyilik kavramıyla bağdaşmaz.
Soykırımın emrini veren kişi de asla ve kata iyi olarak nitelenemez.

İyi olarak nitelemeye çalışan kimseler, "insanlık" kavramlarını eleştirsinler önce.
Ve tabii ki "iyi" kavramını.

Nazy

Nazy

Üye
Hitler bazılarının Düşmanıydı
Ama benim değil, milletimin değil
şuan milletimi ve ümmetimi köle diye görenlerin cani düşmanıydı
tabi dünya bu kişilerin elinde olduğu için herkez Hitler'i cani bir kişi olarak öğreniyor
Hitler bir sanatçıydı , insanları ikna etme konusunda çok yetenekliydi
geçmişindine kaybettiği şavaşların intikamını aldı sadece
o zamanın şartlarına göre biraz abarttığı söylenebilir belki ama:ehe
şuan Hitler'in düşmanlarının halini ve yaptıklarını görünce az bile yaptığını düşünüyorum

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Benim sahip olduğum tüm niteliklerimden önce "insan olma" niteliğim gelir.
İnsanlığa karşı suç işlemiş herkes de bana göre "kötü"dür.

Nazy

Nazy

Üye
herşey olması gerektiği için olmuştur
Allah böyle olmasını istemiş
demekki bazı insanllar öyle azıyorki
soykırım bile yeterli olmuyor

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Kardeşim Yanlış Anlama Ama ABD ve İsrail'in Araplar'a Karşı Uyguladığı Politikayla Kıyaslarsak Hitler Çok Masum Kalır.. :)

evet buna katılıyorum müslümanlara görülmeden yapılan okadar çok şey varki kimse bilmiyo..
Ben hitlerin caniliginden dolayı sevmem ama şu bir geçek çok iyi bir zekaya ve ülkesini en iyi yere getirme çabası olan bir insandı.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
herşey olması gerektiği için olmuştur
Allah böyle olmasını istemiş
demekki bazı insanllar öyle azıyorki
soykırım bile yeterli olmuyor

Eğer senin kuralından yürürsek Filistinliler'e yapılan zulüm de olması gerektiği için oldu ve oluyor.
Demek ki Allah böyle istemiş.

Ben böyle düşünmüyorum.
Her şey insanlar istediği için böyle olmuştur.
Yaradan sana us verir, yaratmış ve usunu kullanması için fırsat vermiştir.
Kullar ise bazen doğru yapar, çoğu zaman hata yapar.

Kulun yaptığı bir hata Yaradan'a yükletilemez!..

Hitler de hata yapmış bir kuldur, tıpkı vaktinde hata yapmış birtakım yahudiler gibi.

Nazy

Nazy

Üye
Eğer senin kuralından yürürsek Filistinliler'e yapılan zulüm de olması gerektiği için oldu ve oluyor.
Demek ki Allah böyle istemiş.

Ben böyle düşünmüyorum.
Her şey insanlar istediği için böyle olmuştur.
Yaradan sana us verir, yaratmış ve usunu kullanması için fırsat vermiştir.
Kullar ise bazen doğru yapar, çoğu zaman hata yapar.

Kulun yaptığı bir hata Yaradan'a yükletilemez!..

Hitler de hata yapmış bir kuldur, tıpkı vaktinde hata yapmış birtakım yahudiler gibi.
Evet Filistinlilerin başına gelenleride Allah istiyor
bir araya gelmemizi istiyor.
ama bunu başaramadığımızı bize filistinlilerle gösteriyor

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Kesinlikle Ali'ye Katılıyorum..

Ata Kardeşim Peki Misal Verecek Olursak Askerlerimiz de Ülkemizi Bölme Gayretinde Olan Onlarca PKK Üyelerini Her Operasyonda Yok Ediyor.. (Umarım Kökü de Kurur.) Peki Askerlerimize Kötü Diyebilir miyiz ??

Örnek Çok Basit Oldu Ama Hitler'in Yaptığı Soykırıma Baktığımızda Bu Temizlik Sadece Yahudilere Karşı Uygulanıyorsa Bunun Sebebini Yahudilerde Aramak Gerekir..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Malesef isabetsiz bir örnek vermişsin Mustafa. Eğer Türkiye Kürtlere soykırım uyguluyorsa -ki uygulamıyor- evet olurdu sorunun cevabı.
"Yaşama hakkını korumak" uğruna yapılan "yaşama hakkına saldırı" haklıdır. (Evladınızı öldürmek üzere olan hırsıza ateş edip onu öldürmeniz gibi) [Nefs-i Müdafa].

Bunun haricinde hiçbir koşul ve şart altında bir bireyin yaşam hakkı elinden alınamaz!
Yaradanın yarattığı canın yaradılmışın elinden alınmasına bizim yargılamamız kafi gelmez!..

Kaldı ki biz burada bir ırktan bahsediyoruz!.. :) Soykırım! Bir insanı sırf X dininin Y ırkının mensubu diye öldürmek...
Bunun bir kul tarafından savunulabilmesini hala aklım almıyor. Aklım alamıyor ki cevap verebileyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt