"Hitler iyi biriydi"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Malesef isabetsiz bir örnek vermişsin Mustafa. Eğer Türkiye Kürtlere soykırım uyguluyorsa -ki uygulamıyor- evet olurdu sorunun cevabı.
"Yaşama hakkını korumak" uğruna yapılan "yaşama hakkına saldırı" haklıdır. (Evladınızı öldürmek üzere olan hırsıza ateş edip onu öldürmeniz gibi) [Nefs-i Müdafa].

Bunun haricinde hiçbir koşul ve şart altında bir bireyin yaşam hakkı elinden alınamaz!
Yaradanın yarattığı canın yaradılmışın elinden alınmasına bizim yargılamamız kafi gelmez!..

Kaldı ki biz burada bir ırktan bahsediyoruz!.. :) Soykırım! Bir insanı sırf X dininin Y ırkının mensubu diye öldürmek...
Bunun bir kul tarafından savunulabilmesini hala aklım almıyor. Aklım alamıyor ki cevap verebileyim.

Evet Bu Konuda Haklısın Kardeşim Ama Yahudiler Özellikle Müslümanlar Başta Olmak Üzere Çoğu Ülkenin Kinini Kazandı..

Yahudilerin İşgalci Politikası Nedeniyle de Başta Müslümanlar Olmak Üzere, Yahudileri "Kötü Adam" Tarafında Görenler Hitler'e Sempati Duyuyor..

Düşmanımın Düşmanı Dostumdur Misali.. :)

iremm

iremm

Üye
Ne çok şey yazılmış bu konu hakkında...Gzl bir konu...

Hitler bahsedildiği gibi o kdr zeki değillerdi onu da nerden çıkardınız.İhtiraslarına yenik düşen sosyopat kişilerdi.Mantıksal olarak evet eğer Rusyaya yaptıkları mantıksız saldırıları olmasaydı dünyanın büyük kısmı Almanyaydı başarılı bir strateji uygulamışlardır sürüleri nasıl etkileyecekleri konusunda gaza getirme konusunda baya etkiliydiler bazen kendileri bile söylediklerine kapılıp gaza geliolardı :D
izlediğim videolar bana bunu gösterdi ama zeki değillerdi ki zeki olsalardı Rusya vs. gibi konularda hataya düşme gibi aptallıklar olmazdı bence ırkçılık faşistliğin aşırı boyutlarının insanları ne hale getirceğinin modeli hitler...İnsanların katl edilmesi hmde hunharca kesinlikle savunulamaz İnsanlık değerleriyle bağdaşmayan bir durum mantıksal olarak böyle ama eğer olaya duygusal boyutta bakarsak Adolfun şu sözü "yahudi dünyanın bütün milletlerini yutacak, onların efendisi olacaktır." beni düşündüren bir söz hak veriyorum açıkçası belkide hakikaten böyle olacaktı iyikide öldürmüşler demekten kendimi alamıyorum...Başka bir olaya geleyim hitler İsrailin kurulması için bir piyon da olmuş olabilir neden olmasın??? aklıma gelmiyor değil hani tıpkı şu ikiz kuleler meselesinin işgal için zemin olabileceği gibi...
Neyse başka birşeyden bahsedeyim hitlerin beni etkilediği bir konu var "YAPACAĞIM" "MUTLAKA" hakikaten bnm ilgimi çeken bir konu mesela ateşin soğuğa galip geleceğine inanıp askerlerini sibiryaya neredeyse çıplak olarak göndermişlerdir belki size manyaklık olarak gelebilir ama kesinlikle değil çok ilginç bir konu daha bunun gibi birçok olay...İlginçler acımasızlar ama belkide şuanda yahudi uşağı olmamızı engellemiş birçok olayda bize imkan sağlamış kişiler...Yahudileri pek sevmem açıkçası
:D

Nazy

Nazy

Üye
Ne çok şey yazılmış bu konu hakkında...Gzl bir konu...

Hitler bahsedildiği gibi o kdr zeki değillerdi onu da nerden çıkardınız.İhtiraslarına yenik düşen sosyopat kişilerdi.Mantıksal olarak evet eğer Rusyaya yaptıkları mantıksız saldırıları olmasaydı dünyanın büyük kısmı Almanyaydı başarılı bir strateji uygulamışlardır sürüleri nasıl etkileyecekleri konusunda gaza getirme konusunda baya etkiliydiler bazen kendileri bile söylediklerine kapılıp gaza geliolardı :D
izlediğim videolar bana bunu gösterdi ama zeki değillerdi ki zeki olsalardı Rusya vs. gibi konularda hataya düşme gibi aptallıklar olmazdı bence ırkçılık faşistliğin aşırı boyutlarının insanları ne hale getirceğinin modeli hitler...
Hitler, generalleri tarafından sürekli kandırıldı...
Hatta Rusların, Berline 1 Km uzaklıkta olduğunu telefonda sorarak öğrenmişti:ehe
Bahsettiğin gibi aptalca şeyler yapan biri olduğunu düşünürsek
ozaman tüm dünya geri zekalı olmalı
yoksa tek başına nasıl Londra yı bombalasın yada Avrupayı kuşatsın?
Ayrıca Hitler. Ruslara saldırmak için Kars tan geçmeyi planlıyordu
Ama bizim korkak hükümetmiz (Paralara kendi resmini bastıran İsmet İnönü)
bunu kabul etmedi.
Ayrıca 2. Dünya savaşında okadar komik duruma düştükki
savaşın bitmesine bir gün kala topraktan pay almak için Almanya ya savaş ilan ettik... İnönü çok zeki adamdı:ehe
ama nedense bizi savaşa dahil etmediler:bilmem:

bu arada irem ne çok şey yazılmış diye başlıyosun
yazdığın yazıya bak (yarım sayfa)

iremm

iremm

Üye
Hitler, generalleri tarafından sürekli kandırıldı...
Hatta Rusların, Berline 1 Km uzaklıkta olduğunu telefonda sorarak öğrenmişti:ehe
Bahsettiğin gibi aptalca şeyler yapan biri olduğunu düşünürsek
ozaman tüm dünya geri zekalı olmalı
yoksa tek başına nasıl Londra yı bombalasın yada Avrupayı kuşatsın?
Ayrıca Hitler. Ruslara saldırmak için Kars tan geçmeyi planlıyordu
Ama bizim korkak hükümetmiz (Paralara kendi resmini bastıran İsmet İnönü)
bunu kabul etmedi.
Ayrıca 2. Dünya savaşında okadar komik duruma düştükki
savaşın bitmesine bir gün kala topraktan pay almak için Almanya ya savaş ilan ettik... İnönü çok zeki adamdı:ehe
ama nedense bizi savaşa dahil etmediler:bilmem:

bu arada irem ne çok şey yazılmış diye başlıyosun
yazdığın yazıya bak (yarım sayfa)

:ehe ne çok şey yazılmış derken gzl bir konu bu kdr şeyin yazılması ne gzl anlamında demiştim syn adminim...

Gelelim bahsettiğin olaylara Rusyaya saldırması hele ki kışın daha önceden yapılan saldırıların kesin başarısızlıkla sonuçlanacağının bilinerek yapılması tabi salakça yaptıkları yıldırım savaşı taktiği velhasıl kendisine saplanmış :D sadece Rusya olayında da değil yukarıdada belirtmişim daha birçok olayda o kdr zeki olsalardı dediğim gibi şuanda dünyanın yarısı Almanyaydı demişsinki " Londra yı bombalasın yada Avrupayı kuşatsın?" bu onların zeki olduğu anlamına gelmez o dönemdeki o devletlerin başarısızlığını göstrerir bana...Başka bir olay zeki olmadıklarına dair...mesela işgal ettikleri bölgelerde petrol ikmali yapmamışlar direk tahrip bu yüzdendirki Bakü yataklarına ulaşamamışlar yakıp yıkmak sadece...hatta bi yerde okumuştum "istenildiği kdr kayıp verilmedi daha fzl daha fzla" bu adamlar dediğm giibi sürü psikolojisini iyi biliyorlardı hakikaten bu konuda başarılıydılar ama ortada bir ırkçılık ve soykırım var suçsuz birçok insanın ölümü var canice Alman ırkını en üstün görme faşistlik var mantıklı olarak onları savunmam çok kötü durur ama duygusal olarak dediğim gibi yahudileri pek sevmem şuanki yaptıkları işgaller bnde onlara karşı bu duyguları barındırmama sebep oluyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt