Tonla Kazanda Yenilikler!(Yeni üye alımı başladı.)

Sponsorlu Bağlantılar

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tonla Kazanda Yenilikler!(Yeni üye alımı başladı.)

TonlaKazan üyeleri artık tüm cevaplı çağrılardan kazanacak:

Bildiğiniz gibi daha önce sadece Turkcell’den gelen çağrılardan kontör kazanabiliyordunuz. Artık diğer operatörlerden hatta sabit numaralardan gelen çağrılardan da (eğer gelen aramaya cevap verilmişse) kontör/dakika kazanılıyor olacaksınız.

Reklam tonlarını bir hafta boyunca dinleteceğiz:

TonlaKazan’da yer alan bir kampanyayı seçtiniz. Bu tonu telefonunuza atadığınız günden itibaren bir hafta boyunca kesintisiz olarak dinletebileceksiniz. Bu bir hafta içinde kampanyanın kaldırılması ya da bitmesi gibi bir durum söz konusu değil. Fakat bu bir haftanın sonunda tekrardan siteye gelip profilinize özel (web yada wap sitemize) aynı yada başka bir tonu yeniden seçmeniz gerekmektedir.

Seçebileceğiniz tonları, siteye giriş yaptıktan sonra görebileceksiniz.

Markaların reklam tonlarını seçmek için acele etmeniz lazım:

TonlaKazan.com’u sık ziyaret edin, size uygun tonu kapışılmadan hemen seçin ve kazanmaya başlayın.

Siteye geldim. Kampanyalar var ama limit dolmuş. Ne yapacağım?

Merak edecek bir şey yok, her gün diğer Tonik’lerin kampanyaları sona eriyor olacak ve biten bu kampanyalar, diğer Toniklerinde seçebilmesi için boş yer yaratmış olacak. Siteyi mutlaka ziyaret edin, her gün yeni fırsatlar, yeni kampanyalar olabilir.

TonlaKazan kullanmak artık tamamen bedava:

TonlaKazan kullanmanız için illa ki ÇalarkenDinlet abonesi olmanıza gerek yok. Tonik’ler, site üzerinden bir reklam müziğini seçtiklerinde, reklam müziğini bir hafta boyunca dinletebilecekler ve bu bir haftalık süreçte Tonikler’den ÇalarkenDinlet aylık abonelik bedeli alınmayacak.

ÇalarkenDinlet üyesi olanlar ne olacak?

ÇalarkenDinlet üyesi olup, aynı zamanda Tonlakazan üyesi olan Tonik’lerin daha zengin bir içerik dünyası var. Örneğin arkadaşlarınıza ÇalarkenDinlet üzerinden özel tanımlamalar yapabilirsiniz. Mesela belirlediğiniz kişilere zamana ve haftanının günlerine özel ÇalarkenDinlet içerikleri atayabilir, diğer kişilere de TonlaKazan dinletebilirsiniz. ÇalarkenDinlet üyeleri için de TonlaKazan kullanmanın ek bir maliyeti yok.

Ödül kontör ve dakikalarda değişiklik var:

Bildiğiniz gibi faturalı hat sahibi olan Tonik’ler, kazandıkları dakikaları sadece Turkcell içi görüşmelerde kullanabiliyordu. HazırKart ve MuhabbetKart kullanan üyelerimiz ise her yöne kullanıyordu. Yeni sistemle beraber HazırKart ve MuhabbetKart kullananlar, Faturalı hat sahipleri ile aynı nitelikte ödül kontör kazanabilecek. Yani TonlaKazan’dan kazanılan bu ödül kontörler sadece Turkcell içi aramalarda geçerli olacak.

Aylık kontör kazanma limitleri:

TonlaKazan üyeleri servisten bir ayda en fazla 90 kontör kazanabiliyorlar. Çalarken Dinlet abonesi TonlaKazan üyeleri ise servisten bir ayda en fazla 150 kontör kazanabiliyorlar.

Üyeler TonlaKazan’dan kazandıkları hediye dakika/kontörler aşağıdaki ücretlendirme kurallarına göre harcayabilirler;

* Kampusiçi görüşmelerde dakikası 1 kontör
* Kampuscell abonelerinin Kampuscelldışı Turkcell’lileri aramaları dakikası 3 kontör
* Diğer kontörlü hat aboneleri için dakikası 4 kontör

ÜYELİK ALIMLARI TEKRAR BAŞLAMIŞTIR!
Sistemde bir hata olduğundan dolayı, çalarken dinlete de üye yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: cavdarlar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ya bana 90kontrden fazla vermiyor benim çalrken dinklet üyeligimde var halbuki neden olabilir.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eski sistemde Max. hediye 90 Kontördü. 12 Kontör Çalarken dinlet aboneliğine kesiliyordu, kazanç 78 Kontör oluyordu. BU kontörler normal transfer edilebilir ( Her yöne Kullanılabilinen ) kontör olarak yükleniyordu. Yapılan yenilikle, artık sadece Turkcell - Turkcell arası kullanılabilinecek.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
bilgin için saol kardeşim

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim kardeşim ne demek :) Bana göre tonlakazanın bir cazibesi kalmadı. Çalarken dinleti iptal ettim 90 Hediye kontör de yeter bana.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
yaptık bakalım hadi hayırlısı:)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bizden geçti, artık siz faydalanın :)

ÁŔÁŚ

ÁŔÁŚ

Üye
:oke:

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
ne yani bu kntrl er transfer edilemeyecekmi? e ne anlamı kaldı o zaman. sadece turkcell lilerle geçerli 150 kntr kazanmaktansa her yöne 90 kazanmak daha iyi bence. turkcell bu işinde suyunu çıkarmak üzere.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
ne yani bu kntrl er transfer edilemeyecekmi? e ne anlamı kaldı o zaman. sadece turkcell lilerle geçerli 150 kntr kazanmaktansa her yöne 90 kazanmak daha iyi bence. turkcell bu işinde suyunu çıkarmak üzere.

Katılıyorum :@:@

cool_eagle

Üye
yuh yaa bu ne böle bence mail atalım tekrar eski haline gelsin

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sistemin eski haline dönmesi imkansız. Çünkü şikayetler yüzünden bu değişikliği yaptılar. Faturalı hatlara gelen dakikalar Turkcell görüşmelerinde geçerli oluyordu. Fakat kontörlü hatlar her yöne kullanabiliyordu 90 Kontörü.

Şikayetler yüzünden ikisini de aynı yaptılar ve sistemi bu hale getirdiler.

cool_eagle

Üye
Sistemin eski haline dönmesi imkansız. Çünkü şikayetler yüzünden bu değişikliği yaptılar. Faturalı hatlara gelen dakikalar Turkcell görüşmelerinde geçerli oluyordu. Fakat kontörlü hatlar her yöne kullanabiliyordu 90 Kontörü.

Şikayetler yüzünden ikisini de aynı yaptılar ve sistemi bu hale getirdiler.

ben şikayrtimi bildirdim. kampuscelle dksi 1 kontör se ne anlamı kaldıki tonlakazanın

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Önceki sistem de normal değildi. Bu da değil. Ama alternatif kontör kaynağı 90 kontör. Hiç yoktan iyidir. Şimdiye kadar 490 Kontör kazandım TonlaKazandan :)

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
peki karşıdaki dinlerken onların cebinden bir masraf çıkıyormu...

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır. Seni arayanlar ve aradıklarında cevapladığın her aramada ( Şebeke içi - Şebeke dışı - Sabit hatlarda ) Reklam dinlettiğin için 1 kontör/15 saniye kazanıyorsun. Bir nevi Avea'nın AranKazan'ı diyebiliriz.

HmB_SaL

HmB_SaL

Üye
12 knt kampüscell de 120 dakikaya geliyor zaten fazladan 60 hediye kontör için değmez iptal ettim çalarken dinleti :oke:

Onemore

Üye
arkadaşlar beni de araya bilirsiniz artık furix sana pm yolladımdiğer taraftan. ama burda henüz seni göremedim.

binaryy

Üye
bence hiç yoktan iyidir benim çalarken dinlet aboneliğim yok,
benden extre üyelik ücreti bişey almıyor
arandığım içinde kontör kazanıyorum turkcell içi
hiç yoktan iyidir bence
aylık ücret vermiyoruz artık nasılsa

_????

paradox1026

paradox1026

Üye
saçmalamacell:)