Tonla Kazanda Yenilikler!(Yeni üye alımı başladı.)

Sponsorlu Bağlantılar

karizmen

karizmen

Kapalı Hesap
Yaa sadece turkcell içi konuşmalar olması kötü olmuş ...

TERKANLI_21

TERKANLI_21

Üye
tonla kazana nasıl üye olabılırımmmmmmmmmmmmmmm

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
tonla kazana nasıl üye olabılırımmmmmmmmmmmmmmm

bu sayfaya gir sağ üst köşede kayıt ol yiyiyor oraya tıkla açılan sayfada numaran super sifreni ve peşindeki karakterleri yazarak giriş yap açılan forumu doldur. Bu kadar ondan sonra ister cepten wap.tonlakazan.com adresine ücretsiz girerek ister adresine girerek ton seçebilirsin.

ilo53

ilo53

Üye
ben heryone kazanıp kazanmadıgımı nerden bılıyım

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
arkadaşlar şuan tonla kazan sitesindeyim ve 9000kişilik yerler var duyurulur iyi akşamlar...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Dün 1 kişi kala yetişmiştim ve onuda ben yaptım:)
sona kalan dona kalmadı :D

eemir99

eemir99

Üye
Bende üye olmak istiorum yardımcı olurmusuz?

galata-05

Üye
ben bilgisayardan tonla kazan sitesine üye yaptım ama bende cep numaramı ve süper şifremi ve güvenlik kodumu aynen doğru şekilde koydum sonra karşıma şifre değişikliği linki çıkıyor benden eski şifremi ve yeni şifremi istiyor onu yaparken en altta şifremi değiştir diyor onuda yapamıyorum bana tonla kazan sitesine nasıl üye olur resimli anlatım şeklinde anlatırmısınız

bungee

Üye
ben bilgisayardan tonla kazan sitesine üye yaptım ama bende cep numaramı ve süper şifremi ve güvenlik kodumu aynen doğru şekilde koydum sonra karşıma şifre değişikliği linki çıkıyor benden eski şifremi ve yeni şifremi istiyor onu yaparken en altta şifremi değiştir diyor onuda yapamıyorum bana tonla kazan sitesine nasıl üye olur resimli anlatım şeklinde anlatırmısınız

Önce adresindeki online işlem merkezine giriş yaparak oradaki ekrandan şifrenizi değiştiriniz. Sonra 'a gelerek kayıt işleminizi tamamlayınız.

yeumyang

yeumyang

Moderator
ben bu tonlakazana uye degilim uye olsam mı

osnakli

osnakli

Üye
ben bu tonlakazana uye degilim uye olsam mı

olma bence değmez...tonla kazan eski tonla kazan değil.zaten reklamlar hep yarım kontör üstelik kazanılan kontörler her yöne geçerli değil.ama genede sen bilirsin.

yeumyang

yeumyang

Moderator
olma bence değmez...tonla kazan eski tonla kazan değil.zaten reklamlar hep yarım kontör üstelik kazanılan kontörler her yöne geçerli değil.ama genede sen bilirsin.
tesekkurler tavsiyenize uyarak tonla kazana uye olmayacagım

Şebocu

Üye
profilimde sadece 1 ton var sizlerinde öle mi arkadaşlar başka tonlar neden yok ?

yunuslp

Üye
bilgi için saol hocam

colaturka14

Üye
yeni turkcelliyim.tonla kazan üye olmak içi ne yapmalıyım.?

Üst Alt