Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
iyi gecelr gececlerr

iremm

iremm

Üye
:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla

Yasminozz

Yasminozz

Üye
s.a... nie ağlıyosun bu kadar irem hayır olsun....

Nazy

Nazy

Üye
yine gece oldu yaaaa:(

iremm

iremm

Üye
:agla:agla:agla yhaa 2 saattir pcyle uğraşıyorum virüs mü bulaşmış ne taramada bişi gözükmüyo virüs yok diyo ama google da arama yaparken falan virüs bulaşmış diye ing. bi kutucuk çıkıyo çıldıracam yaa

Nazy

Nazy

Üye
:agla:agla:agla yhaa 2 saattir pcyle uğraşıyorum virüs mü bulaşmış ne taramada bişi gözükmüyo virüs yok diyo ama google da arama yaparken falan virüs bulaşmış diye ing. bi kutucuk çıkıyo çıldıracam yaa
firefox kullansaydın çıkmazdı:)
internet explorer dan kaynaklanıyor:ehe

iremm

iremm

Üye
firefox kullanırsan çıkmaz:)
internet explorer dan kaynaklanıyor:ehe

şuanda ztn explorerı silmiş bulunuyorum :mahcup: firefox yüklü şuanda onla giriş yapmışım ama yineedee :agla hata veriyorr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delirecemm:agla

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bilgim dışında bişi olduğu için bi yardımım dokunamicak üzgünüm iremcimm...umarım halledebilirsin bi an önce... ;)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Geçmiş olsun iremm :)
Bu soğuk havalarda dikkat etmek lazım elbette bilgisayara, üstünü örtmek gerek yatmadan önce, sıkı giydirmek lazım :gul:

elmyra

Üye
dalga gecme bakayımm kızlaaa :@:@:@:@

:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Geçmiş olsun iremm :)
Bu soğuk havalarda dikkat etmek lazım elbette bilgisayara, üstünü örtmek gerek yatmadan önce, sıkı giydirmek lazım :gul:

güzel yaklaşım... :D :D nasıl geçti prova ?? sabah uyanabildin mi ? :D

elmyra

Üye
iyii ne olsunnn aynıı değişen bişey yokk kii :bilmem::bilmem::bilmem::bilmem:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Yarın Mesai Var... :) Bugünlük Bukadar... İyi Geceler MaxiCep Ailesi :)

Nazy

Nazy

Üye
iyi geceler Maxicep
tulumbacılarada iyi geceler

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ooo ata sen çok şey kaçırdın...arzu evlendi bile... :P: :D :D

akula

akula

Üye