adsl bu sorun baş ağrıtır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevdali21m

Üye
    Konu Sahibi
adsl bu sorun baş ağrıtır
konunun yeri burası bilmiyorum ama arkadaşlar açaçak yer de bulamadım en uygun yer burasını gördüm arkadaşlar öle bi sorun varki bilgisayar ve mıdeme yapmadık sey bırakmadım yinede olmadı sorun su
internete giriyorum arada sırada kendineden kopup adsl bilgilendirme sayfasına gidiyo modem kullanıcı adı sifreyi girmemi istiyooo hiç bişi yapmadan modeme reset atıyorum düzeliyor ya bilgisayar format attım modemi fabrika ayarlarına çekip tekrar kurdum başka modem denedim ama arada sırada bu oluyor ben anlamadım kafayı yiyeceğim ya anlamadım ne olur yardım edin arkadaşlar bu sorunu internetet arastırdım çok kişi bu sorunu yaşıyo suan yaşayan arkadaşlara yardımda olabilir die düşündüm yazdıkalrınız

akula

akula

Üye
arkadasım büyük iihtimal birisi senin adsl kullanımıcı adını ve sifreni biliyor ve hatına giriş yapıyor olabilir bunun içinde yapar kullanıcı adını ve şifreni degiştir

sevdali21m

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ama benimki wiraless modem değilki oda var nasıl gircekler başka

akula

akula

Üye
zaten wilan olması gerekmiyor :) senin adsl şifrenle baska yerden giriş yapıyorlar baska modemden

akula

akula

Üye
misalen ahhmet mehmet@ttnet kullanıcı adın 414141 de şifren adam bunu alıyor baska bi yerden senin pc ne gişiri yapıyor sende zannediyosun ki pcde veya modemde sorun var eger limitli net kullanıyorsan faturan biraz yüksek gelir belli eder kendini birde modemi kurarken prosunda bi hata yaptıysan olabilir nedenler cok yani

sevdali21m

Üye
    Konu Sahibi
misalen ahhmet mehmet@ttnet kullanıcı adın 414141 de şifren adam bunu alıyor baska bi yerden senin pc ne gişiri yapıyor sende zannediyosun ki pcde veya modemde sorun var eger limitli net kullanıyorsan faturan biraz yüksek gelir belli eder kendini birde modemi kurarken prosunda bi hata yaptıysan olabilir nedenler cok yani

ben cevabı buldum su an türkiye genelinde hat taşımaları yapıyorlarmıs ondan dolayı oluyo beklemekten başka öare yokmus arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...