Dersi dinlemiyor diye dayak yedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
    Konu Sahibi
Dersi dinlemiyor diye dayak yedi
Tekirdağ Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde öğretmen olarak görev yapan A.Ü. hakkında sınıfta kendisini dinlemeyen 9'ncu sınıftan iki öğrencisini 'tekme-tokat' dövdüğü iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

İddialara göre, olay, Tekirdağ Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde meydana geldi. Öğretmen A.Ü, 9-D sınıfında ders anlattığı sırada yan yana oturan 15 yaşındaki H.T.K ve O.E, kedisini dinlemedi. Öğretmen A.Ü, birbirleri ile şakalaşan ve ellerindeki kalemlerle oynayan öğrencilerini uyardı. Ancak dersi dinlememeye devam eden öğrencilerine kızan A.Ü diğer öğrencilerinin önünde H.T.K ve O.E'yi dövdü. Tekirdağ Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi pansiyonunda kalan ve yatılı olarak öğrenim gören öğrenciler hafta sonu evlerine gittiklerinde durumu ailelerine anlattı. Çocuğunun dövülmesine kızan baba B.E, oğlu ile birlikte Tekirdağ'a gelerek Cumhuriyet Savcılığı'na öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu. Şikayetin ardından çocukların darp raporlarını alan polis ekipleri, okul müdürü ile görüşerek A.Ü'yü ifade vermesi için polis merkezine çağardı. Savcılık dayak iddiasıyla ilgili soruşturma başlatırken, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Üner Dilek, şikayetin Cumhuriyet Savcılığı'na yapıldığını ifade ederek, olay kendilerine intikal ettiğinde inceleme başlatılacağını söyledi.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Youtube'da bir video izlemiştim. 2 Öğrenci konuşuyor diye bayan öğretmen öğrencilerin kafasına kitapla vuruyordu :) Çocuklar hâlâ gülüyordu :)

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
bende her gün dayak yiyordum ama bu kadar diil :) veletlik işte :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Youtube'da bir video izlemiştim. 2 Öğrenci konuşuyor diye bayan öğretmen öğrencilerin kafasına kitapla vuruyordu :) Çocuklar hâlâ gülüyordu :)
Zamanında aynısı banada yapılmıştı,gülüp geçmiştim çünkü itiraz ettiğimde sonumu disiplinde aldım ve uzaklaştırma aldım, ama şimdi olsa hakkımız var bir tanede ben vururum:)

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Hayret Bir Olay Yaa:)

burak9400

burak9400

Üye
ya edebiyat öğretmenim vurmuyor da laf sokuyor acaba bizim de laf sokma hakkımız var mı:Dbi yardım edin:D:kop:

jöly

Üye
dersi dinlemeyip öğretmene saygısızlık yapmış olabilirler...bu suçtur ama diğer öğrencilerin gözü önünde 15 yaşındaki çocuklara tekme tokat girişmek daha büyük suçtur...bir de o çocuklar ergenlik döneminde ve bence psikolojilerini etkileyebilir...hem okulda dayak kalkmamış mıydı?

burak9400

burak9400

Üye
dersi dinlemeyip öğretmene saygısızlık yapmış olabilirler...bu suçtur ama diğer öğrencilerin gözü önünde 15 yaşındaki çocuklara tekme tokat girişmek daha büyük suçtur...bir de o çocuklar ergenlik döneminde ve bence psikolojilerini etkileyebilir...hem okulda dayak kalkmamış mıydı?
evet kalkmıştı ama bazılarını öğretmen etmeyeceksin işte.sabrının sınırını zorlayacaksın dayanıyorsa öğretmen olcak yoksa olmasınlar.

qurbuz

qurbuz

Üye
:islik:@:box:nono::pro:

POWER

POWER

Üye
Biz öğretmen adayları "eğitim bilimleri", "Sınıf yönetimi" vb adlar altında eğitim alıp mezun oluyoruz ki ÖĞRETMEK ve YÖNETMEK kavramını öğrenelim. Bu tür olaylardaki öğretmenlere feci halde kızıyorum formasyon derslerinde uyuyor muydunuz???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt