Okul Müdürü Ve Hizmetliyi Böyle Bıçakladı

Sponsorlu Bağlantılar

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Okul Müdürü Ve Hizmetliyi Böyle Bıçakladı



Haber Özel Video :

DİYARBAKIR'da Özel Mezopotamya Sağlık Meslek Lisesi'ne sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tartıştığı bir kız öğrenci ile görüşmeye giden 18 yaşındaki Berat Alk, ile ağabeyi tartıştığı okul müdürü Abdullah Bulgan ile okul hizmetlisi Mehmet Sıdık Bulut'u bıçaklayarak yaraladı. Okul müdürü Bulgan'ın ağır yaralandığı saldırı, okulun güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Merkez Bağlar İlçesi'nde bulunan özel Mezopotamya Sağlık Meslek Lisesi'nde eğitim gören bir kız öğrenci ile Facebook üzerinden tartışıp küfürleştikleri iddia edilen Berat Alk, ağabeyi ile birlikte geçen Cuma günü okula giderek kız öğrenci ile konuşmak istedi. Kız öğrencinin okul müdürü Abdullah Bulgan'ın odasına giderek yardım istemesi üzerine müdürü Bulgan ve öğretmenler Alk ve ağabeyini ikna yoluyla okuldan çıkardı. Okul önünde devam eden tartışma sırasanda cebindeki bıçağı çıkaran Berat Alk, önce okul müdürü Abdullah Bulgan'ı diğer öğretmenlerin gözü önünde karnından bıçakladı.

Alk'a tekme atarak kendisini savunmak isteyen Bulgan, hemen hastaneye kaldırlırken, olayı gören okul hizmetlisi Mehmet Sıdık Bulut, eline bir taş alarak Berat Alk'a saldırmak istedi.
Hizmetli Bulut, Berat Alk'ın peşinden dışarı çıkarken, bu kez Alk'ın ağabeyi tarafından sırtından bıçaklandığı öğrenildi. Olayın polise bildirilmesiyle 2 kardeş gözaltına alındı. Polisteki soruşturmasının ardından mahkemeye sevk edilen kardeşlerden Berat Alk, okul müdürü Abdullah Bulgan'ı hayati tehlike geçirerek şekilde yaraladığı gerekçesiyle tutuklandı. Kimliği öğrenilemeyen ağabeyi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Halen hastanede tedavi gören okul müdürü Bulgan'ın bıçaklı saldırıda ince bağırsağının kesildiği, apandisitinin alındığı ve tedavisinin sürdüğü belirtildi. Sırtından bıçaklanan hizmetli Mehmet Sıdık Bulut'un ise sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği öğrenildi.

SALDIRI SANİYE SANİYE GÜVENLİK KAMERASINDA

Okulda gerçekleşen ve okul müdürü ile hizmetlinin yaralandığı saldırı okulun tek güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, Berat Alk'ın önce okul müdürü ve kadın öğretmenler tarafından okul dışına çıkarıldıkları, bu sırada Alk'ın elindeki bıçak ile müdüre saldırdığı, müdürün bıçaktan korunmak için Alk'a tekme ile saldırdığı ve karnından yaralandığı görüldü. Görüntülerin devamında okul müdürünün bıçakla vurdulduğunu gören hizmetlinin eline taşı alarak saldırganı kovaladığı ve belinrden bıçaklanmış halde okula geri döndüğü görüldü. Olayın yaşandığı okulun girişi daha sonra su ile yakındığı belirtildi.

Kaynak : Milliyet
 
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bence bütün suç o çocukları oraya getirende. :off:
 

Benzer Konular

X-LifeHard
Cevap
1
Görüntüleme
778
TuRkiShCowboy
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
1K
Doğuş Pertez
Albert Einstein
Cevap
0
Görüntüleme
1K
Albert Einstein
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
767
Doğuş Pertez


Üst Alt