n73 Nasıl format atarım?

Sponsorlu Bağlantılar

crisiscore

Üye
    Konu Sahibi
n73 Nasıl format atarım?
Arkadaslar n73 var bende fakat bır uygulama yuklerken sonuna kadar gelıyor yuklenemıyor hatası alıyorum 2-3 kez oldu bu format attırdım telcıye arada oluyor boyle gıne boyle oldu tamamen sısteme format atım yenıden nasıl kurabılırım yardımcı olabılırmısınız tsk sımdıden ılgılenenler...

xkadir61

xkadir61

Üye
sorununu tam anlamadım ama eğer hard format atmak istiyorsan:
telefon kapalıyken (*) (3) (yes) bu 3 tuşa birlikte basılı tutarak telefonun açma düğmesinede basılı tutacaksın. ve ellerin birleşme animasyonu ekrana geldiğinde bırakabilirsin.
saat ve tarih gibi ayarlar karşına çıkarsa format ok demaktir. ve tuş sesleride açık olur formattan sonra buradanda anlaşılabilir.

crisiscore

Üye
    Konu Sahibi
eyw baska turlu attım oldu :)

musty_41

Üye
*#7370# yapınca format atıyo telefona arkadaşlar

sedat_17

sedat_17

Üye
*(yıldız) 3 arama tusu bide acma kapma tusu kesın cozum

nurettinsahan

Üye
*#7370# yapınca format atıyo telefona arkadaşlar
bu bilgi için çok tşklerrr

ozgur18

Üye
* 3 yes tusu ve kapatma tusuna bas aynı anda telefon kapalıyken format atar 10 tl veremekten kurtul
:D

blackstone1903

Üye
ben bir türlü yapamadım olmuyor basıyorum hepsine ama olmuyor normal açılıyor tel kafayı yicem

ahmed027

Üye
kardeş en güzeli *#7370# dir aynı format atmış gibi olur

Teoratick

Üye
Saolasın Daha Önce Verildi Ama Keşke Diyer Konuları Arasaydın

mococo88

Üye
arkdşlar bende 6300 var bu şekilde format atabilrmyim ?? cok acil cvp ltfn :(

karayılan_cuma

Üye
tşekürler kardeş formatı attı n73e

jburakj

Üye
helal olsun size kardeşlik birebir uyuo dediğiniz büyük derttn kurtardınız beni çok saolun

haruntanyeri

Üye
hard format
telefon kapalıyken (*) (3) (yes) bu 3 tuşa birlikte basılı tutarak telefonun açma düğmesinede basılı tutacaksın. ve ellerin birleşme animasyonu ekrana geldiğinde bırakabilirsin

veya
*#7370#

Tinerji

Üye
saol cok tesekkur ederım !elıne saglık

voljtrann

voljtrann

Üye
Arkadasim 4 tusada aynı anda basıcaksın olmadı birinden yardım al 2 tusu sen 2 tusa bı baskası tıklasın aynı anda olmalı.formatting yazana kadar devam et

meetz

meetz

Üye
*#7370# kesin çözüm..

nakk

Üye
sağolasın

memedimm

Üye
teşekkürler yardımız için

Takipçi Satın Al

Üst Alt