Vodafone Gönderilen Mektup

Sponsorlu Bağlantılar

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vodafone Gönderilen Mektup

Not: Bu mektup Vodafone tarafından yalanlanmış olup, gerçeklik payı taşımamaktadır.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
çok güzel bi yazı yazmışlar :)

Solamente

Üye
çok güzel bi yazı yazmışlar :)

Pardon ama güzelliği nerde bunun ben anlayamadım !!!!!!????
Vodafone nun köyleri için yaptığı bir yararı anlatmamışlar , köylerine Turkcell için de aynı şekilde iyi bişey yapılmadığı ayan beyan ortada Yapacakları Çirkeflikten bahsetmelerimi güzel ! Komik yaa
Hem yalanmışş zaten . ...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
herhalde yalan diyecekler sizde bir alemsin adamlr gerçek dermi prestij kaybeder baka bak vadofon bir köye baz kuramadı diye, bu hikaye gerçek yıllar önce duymuştum.
Adamlar haklı bilmiyosunuz baz istasyonlarının ne kadar zarar verdigini hele gıdalara siz hiç dikkat ettinizmi avrupada özel yerler var baz istasyonlarının kurulmadıgı tarım yapıldıgı yerler. Ama bizde nerde...

Solamente

Üye
herhalde yalan diyecekler sizde bir alemsin adamlr gerçek dermi prestij kaybeder baka bak vadofon bir köye baz kuramadı diye, bu hikaye gerçek yıllar önce duymuştum.
Adamlar haklı bilmiyosunuz baz istasyonlarının ne kadar zarar verdigini hele gıdalara siz hiç dikkat ettinizmi avrupada özel yerler var baz istasyonlarının kurulmadıgı tarım yapıldıgı yerler. Ama bizde nerde...

Avrupada var !!!!!!!! Orda insanlar sokaklara çöpde dökmüyor otobüslerde tıklım tıkış balık istifi doldurulmuyor ve insana insan gibi muamele yapılıyorsa Avrupa ile Türkiye kıyaslaması niye !! ??Ben iyi yapmışlar keşke kursalardımı diyorum :allalla: Aynı zamanda yalan yada karalama Prestij düşürme bir çok kurum ve kuruluş için yapılmıyormu Örneğin Mustafa Filmine Sponsor olmadı diye Trcell için söylenenler neydi ... Ben hala gerçek olduğuna inanmıyorum ne dersen ne düşünürsen düşün buda benim fikrim açıkça beyanım hem öylesine zarar verici bir durumda yetkililer nerde oldu benim canım sıkıldı şuraya bi baz istasyonu kurcam Kur tabi ağam ne demek memleket senin diyecekler bana :nono::nono:

sekoda9

Üye
gercekmi bu yaw : )

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır değil :) Altında notta yazdım zaten vodafone'un mektubu yalanladığını :)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Avrupada var !!!!!!!! Orda insanlar sokaklara çöpde dökmüyor otobüslerde tıklım tıkış balık istifi doldurulmuyor ve insana insan gibi muamele yapılıyorsa Avrupa ile Türkiye kıyaslaması niye !! ??Ben iyi yapmışlar keşke kursalardımı diyorum :allalla: Aynı zamanda yalan yada karalama Prestij düşürme bir çok kurum ve kuruluş için yapılmıyormu Örneğin Mustafa Filmine Sponsor olmadı diye Trcell için söylenenler neydi ... Ben hala gerçek olduğuna inanmıyorum ne dersen ne düşünürsen düşün buda benim fikrim açıkça beyanım hem öylesine zarar verici bir durumda yetkililer nerde oldu benim canım sıkıldı şuraya bi baz istasyonu kurcam Kur tabi ağam ne demek memleket senin diyecekler bana :nono::nono:

iyide niye bukadar sinirli ve akresif konuşuyosun prettygirl arkadaşım ben herhalde yalan diycekler dedim başka ne dedimki türkiye karşılaştırması yapmadım sadece bunu yapmaları çok normal tarım için gereklidir avrupadada örnekleri varıdr şeklinde anlatım.Ama sen bana kızıp karşılaştırma yaptın diyosun.:agla
şunuda söyliyim arkadaşımın amcasının oglu; vadofonda baz istasyonları kurma bölümünde çalışıyo.
Anlattıklarına göre o baz istasyonlarının kurulacagı yerlerde okadar oyunlar dönüyoki belediyeye para,muhrata para yer sahibine para artı en önemlisi bu işi yapan (yani arkadaşımın amcasının oglu) yer fiyatını nakit olarak düşük verip, vadofona yüksek mevlalara bırakıyolar.bilmiyorum çevrenizde varmıbu işi yapan. Bu işi yapanların serveti çok iyidir. 7-8 ayda ev alır araba alırlar sizce nerden geliyo bu degirmenin suyu..

musatafa ya gelirsek turkcel için denenlere bende inanmıyorum..
karalama kampanyası olabilir ancak bazı şeylerde muhakkak gerçek payı vardır.Bunu göz ardı edemeyiz..

Solamente

Üye
iyide niye bukadar sinirli ve akresif konuşuyosun prettygirl arkadaşım ben herhalde yalan diycekler dedim başka ne dedimki türkiye karşılaştırması yapmadım sadece bunu yapmaları çok normal tarım için gereklidir avrupadada örnekleri varıdr şeklinde anlatım.Ama sen bana kızıp karşılaştırma yaptın diyosun.:agla
şunuda söyliyim arkadaşımın amcasının oglu; vadofonda baz istasyonları kurma bölümünde çalışıyo.
Anlattıklarına göre o baz istasyonlarının kurulacagı yerlerde okadar oyunlar dönüyoki belediyeye para,muhrata para yer sahibine para artı en önemlisi bu işi yapan (yani arkadaşımın amcasının oglu) yer fiyatını nakit olarak düşük verip, vadofona yüksek mevlalara bırakıyolar.bilmiyorum çevrenizde varmıbu işi yapan. Bu işi yapanların serveti çok iyidir. 7-8 ayda ev alır araba alırlar sizce nerden geliyo bu degirmenin suyu..

musatafa ya gelirsek turkcel için denenlere bende inanmıyorum..
karalama kampanyası olabilir ancak bazı şeylerde muhakkak gerçek payı vardır.Bunu göz ardı edemeyiz..

Ya Anılcığım kusura bakma sözüm yada tepkim sana değil yani şey :mahcup: insanların yaptıkları o kadar iğrençlikler varki saymaya kalksak ömrümüz yetmez kim naaparsa yapsın tutup vodafonemuş bilmem kimmiş için senin kalbini kırdıysam çok özür dilerim :agla:agla:agla:agla Kusuruma bakma nolur :agla:agla:agla:agla:agla

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Ya Anılcığım kusura bakma sözüm yada tepkim sana değil yani şey :mahcup: insanların yaptıkları o kadar iğrençlikler varki saymaya kalksak ömrümüz yetmez kim naaparsa yapsın tutup vodafonemuş bilmem kimmiş için senin kalbini kırdıysam çok özür dilerim :agla:agla:agla:agla Kusuruma bakma nolur :agla:agla:agla:agla:agla

rica ederim canım ne kusuru olurmu öle şey ;)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ne kadar güzel bir forum burası :) Çok güzel arkadaşlıklar var gerçekten de :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Umuyorum bu aramızdaki bağla çok daha büyük bir forum ailesi olacağız :)

maivesiyah

maivesiyah

Üye
Ben Malatyada oturuyorum ve bu mektubun yalan olacağını sanmıyorum. Çünkü mektupta da bahsedildiği üzere buradaki köylü halkta baz istasyonunun kayısıda kuruluk yaptığı öngörüsü var. Özellikle son yıllarda kayısı ağaçları dal dal kurumaya başladı ve bunun sebebi olarak baz istasyonları gösteriliyor. Köy halkı da buna çabucak inanıyor. Bu nedenle böyle bir mektubun doğru olabileceği kanısındayım... Bilmiyorum Vodafone yalanlamış ise öyle olabilir ama sanmıyorum...

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ağaçlara bu kadar zarar veriyorsa bize ne kadar zarar veriyordur. Aslında bunu düşünsek daha doğru olur.

Solamente

Üye
Ne kadar güzel bir forum burası :) Çok güzel arkadaşlıklar var gerçekten de :)

evet ama çirkinliği ben yaptım özür dilemek en doğal yapmam gereken şeydi arkadaşlar gerçekten kusura bakmayın

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet ama çirkinliği ben yaptım özür dilemek en doğal yapmam gereken şeydi arkadaşlar gerçekten kusura bakmayın

Çirkinlik olarak değerlendirmeyelim :) MaxiCep üyesi öyle bir şey yapmaz zaten :) Elbette düşündüğümüz fikrimizi açıklamak en doğal hakkımız :)

safakyasak

safakyasak

Üye
daha sonra,bizim buralarda neden telefon çekmiyor,konuşamıyoruz derler :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Onların telefona ihtiyacı yok ki :) Ağaçlarıyla konuşuyorlar, aralarında iletişim kurmaları gerektiğinde deateş yakıyorlar :)

Üst Alt