dünyanın en uzun bacaklı kadını

Sponsorlu Bağlantılar

jöly

Üye
    Konu Sahibi
dünyanın en uzun bacaklı kadını




Guinness Rekorlar Kitabı'nda dünyanın en uzun bacaklı kadını unvanına sahip bir kadın var ki, gövdesi uzun bacaklarının yanında kısacık kalıyor.



Svetlana Pankratova, tam 1.32 santimetre uzunluğundaki bacaklarıyla, rekora imza atıyor. Dünyanın en kısa adamı ve en uzun bacaklı kadını yan yana gelirse... Kısa boylu olarak bilinen güzel şarkıcı Kylie Minogue, 1.52'lik boyuyla, Pankratova'nın 'bacakları'ndan sadece 20 santim uzun. 36 yaşındaki kadın, bir basketbol oyuncusu aynı zamanda. 1.95 santimlik boyuyla, nereye gitse her zaman ilgi odağı oluyor. Dünyanın en uzun bacaklı kadını olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Pankratova, NBC's Today Şov'a yaptığı açıklamada "Bazı erkekler, yanlarında uzun bir kadın görmekten hoşlanabiliyor ancak bazıları bunu dayanılmaz buluyor" diyor ve ekliyor: "Uçağa bindiğimde bacaklarım gerçekten de benim için sorun. Onları uzatacak yeterli alanım olmuyor"


KYLIE'NİN BOYU ONUN BACAKLARINDAN....

Svetlana Pankratova'nın bacaklarının uzunluğu birçok minyon yıldızın boyuyla bile karşılaştırılıyor. Kısa boylu olarak bilinen güzel şarkıcı Kylie Minogue, 1.52'lik boyuyla, Pankratova'nın 'bacakları'ndan sadece 20 santim uzun. Rusya'da doğan ve şu an İspanya'da Costa del Sol'da yaşayan kadın, 1992-1995 yılları arasında America's Virginia ommonwealth Üniversitesi'nde basketbol oynamış.


EN UZUN BACAK, EN UZUN DEĞİL


Uzun bacaklarından dolayı kimi zaman onun 'en uzun kadın' olduğunu da düşünenler olsa da, onun sahip olduğu unvan şimdilik 'dünyanın en uzun bacaklı kadını'
 
  • Beğen
Tepkiler: Godfather


POWER

POWER

Üye
hey maşallah :ehe
 
dreamnurse

dreamnurse

Üye
hmm hiç estetik görünmedi bana
 
c3r3n

c3r3n

Üye
:ehe o_O
 
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
:):)
 
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Tamamı onun mu acaba:coold:
 
Catty

Catty

Emekli Yönetici
Iyy Bnce Erkek Olcakmıs Da son Anda Donmüş Galıba :D:D
 
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
İlginç...
 


Üst Alt