Turkcell'den 2 YepYeni Tarife.

Sponsorlu Bağlantılar

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcell'den 2 YepYeni Tarife.

Çağrı Başlatma Ücreti 0,9 kontör
Şebeke İçi Arama 0,064 kontör/sn
Sabit Hatları Arama 0,064 kontör/sn
Diğer Operatörleri Arama 0,064 kontör/sn
Kısa Mesaj Ücreti
1 Kısa Mesaj 2 kontör

Kontör Yükleme 250 150
Kimlerle Tüm Turkcell'lilerle Tüm Turkcell'lilerle
Şebeke İçi 0,0034 kontör/sn 0,0067 kontör/sn
Sabit Hatlar 0,064 kontör/sn 0,064 kontör/sn
Diğer Operatörler 0,064 kontör/sn 0,064 kontör/sn
Çağrı başlatma ücreti 0,9 kontör 0,9 kontör
Kısa Mesaj Ücreti
1 Kısa Mesaj 2 kontör

* Fiyatlara KDV dahil, ÖİV hariçtir.

Tarife değişikliğinizi onaylayan bilgi mesajından sonra tek seferde 250 ve üzeri kontör yükleyip Turkcell lilerle 30 gün boyunca saniyesi 0,0034 kontöre veya tek seferde en az 150 kontör yükleyip 30 gün boyunca saniyesi 0,0067 kontöre konuşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
teşekkürler bilgi için

POWER

POWER

Üye
Turkcell diyorum başka da bişi demiyorum. #1 ;)

eQooo

eQooo

Üye
kafa karıştıran tarifeler...

Lion Heart

Lion Heart

Üye
yeni saniye tarifesi 5dk dan fazxla konuşmayacaksınız mantıksız.
Şöyle: Şimdi yeni saniye tarifesinde turkcellilerle 300 snye yani 5 dakika konuşursanız çağrı başlatma 0.9 kontör artı 300 sn konuşma süresi 1.02 + 0.9 kontör yani 1.92 kontöre geliyor turkcellilerle konuşma oysaki. Süper Tarifede 5 dklık konuşmada sadece 1 kontör gidiyor. Mesela 8 dakikalık görüşmede turkcellden turkcelle 1.632 kontör artı 0.9 kontör 2.532 kontöre gelirken görüşme süper tarifede 2 kontöre geliyor. Ayrıca diğer operatörlerle ve sabit hatlarla da konuşurken örneğin yine 300 snden hesaplayalım 19.2 + 0.9 çağrı başlatma ücreti 20.1 kontöre gelirken super tarifede 23.5 kontöre geliyor. Yani pek bir fark yok ayrıca turkcellden turkcelle daha fazla konuşuyorsanız ve kısa görüşmeler de yapmanız gerekiyorsa süper tarife daha mantıklı geliyor bana... Tarife saniye de 300 snlik görüşmede 20.1 kontöre gelirken 23.5 kontöre super tarife geliyor turkcell harici görüşmelerde. ancak turkcell den turkcelle olan görüşmelerde bu kez Süper Tarifenin ezici üstünlüğü var 300 snde 1 kontör iken tarife saniye 20.1 kontöre geliyor. Size tavsiyem bir tarife çıkınca balıklama atlamayalım, bütçemize ve konuşma alışkanlıklarımıza en uygun olanını seçelim.:oke:

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu tarifeye geçmek şu an için gereksiz. Çünkü Süper Tarife var. Süper Tarife varken arkadaşımın da dediği gibi bu tarifeyi kullanmak mantıksızlık olur.

paradox1026

paradox1026

Üye
saçma:)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Seni kim mod yaptı bilmiyorum ama Mod olmayı kesinlikle hat etmiyorsun!
Sadece saçma demek yetmez!!!
Saçma tezini kanıtlayacak bir şey ekle biz de neden saçma olduğu kanaatine varıp sana hak verelim.

Ya da hiç yorum yapma. Ben gerekeni yaparım.

zafeer

Üye
gereksiz ayarlar bunlar okadar da kusurata girmeye gerek yok

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
Ben 6 aydan 6 aya yükleme yaptığım için hiç bir kampanyaya gerek yok :D:D:D

meydancı

Üye
turkcell ve sabit telefondan başka arama yapmıyorum. en uygun tarife hangisidir.?

serif55

serif55

Üye
Kafanızı karıştıran yeri söyleyiniz ben çözeyim...
Boş yoruma lüzum yok!

Saçma tezini kanıtlayacak bir şey ekle biz de neden saçma olduğu kanaatine varıp sana hak verelim.

1. mesaj yazan arkadaş için : saniyesine 0.064 kontör gitme olayında kafası karışmıştır dakikasına şu kadar kontör gidicek deseler biz anlamıcaz heralde ondan öle yazmışlar...

2 mesaj yazan arkadaş için : senin hakkında veya konun hakkında kötüleyici ve aşağılayıcı bişi sölemediğine inanıyorum onun mesajı turkcell e!!! tarifeyi sen mi çıkarttında sana yada konuna olsun ...

3. süde yoktan yere kimseye sert tavır takınmamanı öneririm bu arada da kimseyi kayırdığım yok merak etme...

osnakli

osnakli

Üye
1. mesaj yazan arkadaş için : saniyesine 0.064 kontör gitme olayında kafası karışmıştır dakikasına şu kadar kontör gidicek deseler biz anlamıcaz heralde ondan öle yazmışlar...

2 mesaj yazan arkadaş için : senin hakkında veya konun hakkında kötüleyici ve aşağılayıcı bişi sölemediğine inanıyorum onun mesajı turkcell e!!! tarifeyi sen mi çıkarttında sana yada konuna olsun ...

3. süde yoktan yere kimseye sert tavır takınmamanı öneririm bu arada da kimseyi kayırdığım yok merak etme...

abi eski konuları bi hortlatmayın allah aşkına ya.2008in haberine neden yorum yazıyorsunuz anlamıyorum ki

SeRKaNCa16

Üye

ewet bende arkadasıma kayılıyorum sacma olmasının sebebı ???:bann:

Üst Alt