Türkiye Avea İle Konuştu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye Avea İle Konuştu
Konuş doya doya!
Avea, kurulduğu ilk günden beri Türkiye'yi uygun fiyatla konuşturmayı görev bildi.
GSM 1800 Teknolojisi ve önemli altyapı yatırımları ile Türkiye'yi kaliteli iletişimle tanıştırdı.

GSM operatörlerinin yaptıkları açıklamalara göre Avea, 2008 yılında da kişi başı kullanım sürelerinde en çok konuşturan operatör oldu.

Türkiye'de en çok Avealıların konuşması bir tesadüf değil.

Üstelik Avealılar sadece Avealılarla değil, diğer operatörlerdeki tüm sevdikleriyle de her yöne uygun fiyatla konuşuyorlar.

Avea, ilk gün verdiği sözü tutuyor.
Türkiye'yi doya doya konuşturmaya devam ediyor.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Avea Büyük Yollar Kat Etti Ve Turkcell Korkmaya Başladı.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Turkcell'in abone sayısı Türkiye'de 36 Milyon. Dünya genelinde ise 60 Milyon.
En çok konuşturan evet Avea! Kamu tarifeleri ile bedava görüştürdüğü için en çok konuşturan operatör oldu. Olması gereken de buydu.
Kayseri Merkez-Aradığım yer Erzurum Merkez. Görüşmeye başladığım ilk 1 dakika gayet normal. 2. Dakikadan sonra ses gidiyor, sesi duymamaya başlıyorum."Anlamadım tekrar söyle en son dediğini."diyorum. Hat kesiliyor.
Turkcell yardımıma koşuyor. Ne kesilme var, ne de ses de bir titreme. VoİP le bile daha kaliteli konuşuyorum.

Avea en çok konuşturan operatör Evet! Peki neden en kaliteli ses iletişimi alanında da 1. seçilmedi?

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'in abone sayısı Türkiye'de 36 Milyon. Dünya genelinde ise 60 Milyon.
En çok konuşturan evet Avea! Kamu tarifeleri ile bedava görüştürdüğü için en çok konuşturan operatör oldu. Olması gereken de buydu.
Kayseri Merkez-Aradığım yer Erzurum Merkez. Görüşmeye başladığım ilk 1 dakika gayet normal. 2. Dakikadan sonra ses gidiyor, sesi duymamaya başlıyorum."Anlamadım tekrar söyle en son dediğini."diyorum. Hat kesiliyor.
Turkcell yardımıma koşuyor. Ne kesilme var, ne de ses de bir titreme. VoİP le bile daha kaliteli konuşuyorum.

Avea en çok konuşturan operatör Evet! Peki neden en kaliteli ses iletişimi alanında da 1. seçilmedi?

memnun olan memnundur olmayan memnun deildir:)
şikayetlerinizi aveaya iletiniz:)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Avea'ya iletecek şikayetim yok. Zira Avea Müşteri Hizmetlerini aradığımda onların verecekleri bilgileri ben de biliyorum.
En kaliteli M.H Turkcell'de var. Onlar bile çoğu zaman istediğim cevabı veremiyorlar.

Sonuç olarak: Avea yol kat etmedi. Yapması gerekeni yaptı. Bu yapması gereken yol kat ettiği gibi görünmesin gözünüze...

_qMz_

_qMz_

Üye
avea ve türkcell hattım var..avea maddi bakımdan iyi çok da güzel kampanyaları var ancak konuşmada netlik bakımından türkcell

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt