HUSKY10
Üye
bu seferde mesaj limitini doldurmak için sacma sapan mesaj yollarlar
n: ben her gün ziyaret ediorum
n:bu seferde mesaj limitini doldurmak için sacma sapan mesaj yollarlar
n: ben her gün ziyaret ediorum
n:ya ercan bu benı bağlamaz ilgilendırmez gurur ya da bılmeme neTabiki zamanla belli olur ama küçümsememek fikrine kendi mesajımdan alıntı yaparak düşüncemi yineliyorum
"Evet ben küçümsüyorum çünkü kendi sitelerini açıp kendine özgü bir yapılanmaya gidemeyen yani kendi kendine bi halt edemeyenler gözümde bir HİÇTİR!"
Kendi başına bi yere gelemeyen insanlar başkalarını taklit ederek hiçbir yere gelemezler. bundan 2-3 yıl sonra bi gün bir üye size vay be! nasıl yaptınız bu siteyi? diye sorsa derse ne cevap vareceksiniz?
ehem şey eee bir ssiteyi birebir kopyaladık sonra başkalarından da biraz biraz oldu size bilmemnesitesi işte... Ne gurur verici öylemi ? Ben size Gurur dan bahsediyorum![]()
ya ercan bu benı bağlamaz ilgilendırmez gurur ya da bılmeme ne
burası sanala alem herkes cıkarcı mnfatcı
site kuranlar menfati için kuruyo yanı bişeyler kazanmak için
konuyu saptırmaya gerek yok zaman herşeyi gösterır ii olan ayakta kalır ii olmayanda cöpe gider dibe boylar uzatmaya gerek yok
ayrıca konuyu acan arkadaşım manyakmısın derken kendınden mı bahsettın anlayamadım ben???
saygılı olmak gerek dımı
Size bir tavsiye gerçek hayatta da sanal hayatta da sizi bağlamayan ilgilendirmeyen konulara yorum yapmayın yoksa böyle tabiri caizse sıkışınca beni ilgilendirmiyor moduna geçersiniz.takdir şuan itibariyle 454.902 üyenindir İlgilendirmiyor diyorsunuz ama emeğe saygı diyip duruyorsunuz yok küçümsemeyin diyorsunuz anlamadım ben şimdi maksadınızıSize bir tavsiye gerçek hayatta da sanal hayatta da sizi bağlamayan ilgilendirmeyen konulara yorum yapmayın yoksa böyle tabiri caizse sıkışınca beni ilgilendirmiyor moduna geçersiniz.takdir şuan itibariyle 454.902 üyenindir
İyi forumlar
Kulak asma böyle şeylere ağzı olan konuşuyo diye bir reklam vardı buda o hesap çekemeyenler ÇATLASIN 
Yine tartışmalar, sert çıkışlar...
benım tavsıyeye ihtıyacım yok ercan helekı sanaldan bırının tavsıyesıne hiç yokİlgilendirmiyor diyorsunuz ama emeğe saygı diyip duruyorsunuz yok küçümsemeyin diyorsunuz anlamadım ben şimdi maksadınızıSize bir tavsiye gerçek hayatta da sanal hayatta da sizi bağlamayan ilgilendirmeyen konulara yorum yapmayın yoksa böyle tabiri caizse sıkışınca beni ilgilendirmiyor moduna geçersiniz.takdir şuan itibariyle 454.902 üyenindir
İyi forumlar
benım tavsıyeye ihtıyacım yok ercan helekı sanaldan bırının tavsıyesıne hiç yok
sıkışmadım tam tersı daha çok üstelerım kaçmam
ılgılendırmıo konusuna gelınce
hanı dedınya uyenın bırı sorarsa hanı nasıl kurdunuz sıteyı
cevabı bılemem ne olur kem küm ay oy felan dedın ya işte o kısmı benı ılgılendırmıo hanı dedınya gurur ha bıde o kısmı benı ılgılendırmıo
ayrıca neden sızlerı bukadar rahatsız edıo anlamadım bırakın kardeşım kım neyaparsa yapsın sızene
çok rahatsızsan gırmezsın o kopya dedıgın sıteye olur bıter
neyse benden bukadar ii forumlar güzel kardeşim
ayrıca ağzı olan ağzıyla konuşur zaten başka yerıyle konuşmaz bılemem anladınmı !!!!!!!
--------------- Ekleme ---------------
Taklit edenler önemsenseydi dünya Çin'in etrafında dönüyor olurdu.
AtaEmir.
süpermiş ata dedım ya çok dert etmemk gerek ama dınleyen yok
bırakın emek harcamışlar işte uğraşsınlar herkes nasıl mutluysa ole yaşasın![]()

Birebir taklit olgulara hoşgörü ile yaklaşanlar, hayatlarında herşeyin kopya olmasını da kabul eden kişilerdir. Acaba üstünüzdeki giysilerden kaçı kopya, ben söyleyeyim neredeyse tamamıdır. Çünkü ne fark var ki, kopyalayıp geçmiş adam al ucuza kullan aynısı nasılsa.korkuttun benı şimdi 4 katta oturuyorum cunku
tabıkı hayır emeğe saygı demem
demek istediğim sadece kuçumsememek gerek
ayrıca bu verdıgın ornkle benım söyledğim birbirinden cok uzak
sanal alemde herşey kopya herşey hemen hemen aynı neden bunu bukadar deert edıyosunuz anlamıyorum bırakın herşey zamanla bellı olur sızmı iisiniz yoksa taklıt idaasında bulundugunz sıte(lermi) herşey boş üç günlük dünya dımı![]()
Maşa olan herkese de aynı kelime ve sözlerim geçerli olurdu eğer söyleyebilseydim burada .. Yukarıda belirttiğim kısmı, sana takıldığın çevren çok iyi öğretmiş.ya ercan bu benı bağlamaz ilgilendırmez gurur ya da bılmeme ne
burası sanala alem herkes cıkarcı mnfatcı
site kuranlar menfati için kuruyo yanı bişeyler kazanmak için
konuyu saptırmaya gerek yok zaman herşeyi gösterır ii olan ayakta kalır ii olmayanda cöpe gider dibe boylar uzatmaya gerek yok
ayrıca konuyu acan arkadaşım manyakmısın derken kendınden mı bahsettın anlayamadım ben???
saygılı olmak gerek dımı

Birebir taklit olgulara hoşgörü ile yaklaşanlar, hayatlarında herşeyin kopya olmasını da kabul eden kişilerdir. Acaba üstünüzdeki giysilerden kaçı kopya, ben söyleyeyim neredeyse tamamıdır. Çünkü ne fark var ki, kopyalayıp geçmiş adam al ucuza kullan aynısı nasılsa.
Kısaca emek hırsızlığına ortak olan kişilerdir. Böyle kişilerin ise "EMEK" sözcüğünü ağza alıp ukalalık yapması beni çileden çıkarıyor. Açıkcası böyle rezalet düşüncelere sahip üyeleri sitede görmem bile beni üzüyor.
CEREN açıkca, kopya sitelerde çok iyi durumda yer aldığını gösteriyor, oraları savunuyor. Bu tahammül edilemez bir konudur. Bu konuda çok güzel özdeyişler, sözler vardır ki şu an ağzıma alıp sitedeki görünümümü birkaç dengesiz yüzünden bozmak istemiyorum. Onlar ne diyeceklerimi tahmin ediyorlar az çokMaşa olan herkese de aynı kelime ve sözlerim geçerli olurdu eğer söyleyebilseydim burada ..
Yukarıda belirttiğim kısmı, sana takıldığın çevren çok iyi öğretmiş.
Şu sitenin aynısını açarız, aynı konuları açarız ne olacak biz yapamaz mıyız aynı şeyleri çalarız ve para kazanırız.
Böyle adam çok gördük, bu felsefeyle birşey olduğu yok boşa uğraşmasın kimse tavsiyem. Bizim şu andaki başarımızın nedeni, son 1 yıla kadar özellikle bu siteyi kurarken hiç maddi bir kavram düşünmedik. Hobi için, yardım için, zevk için gece gün çalıştık ve temelleri çoğu şeyde biz attık. Ancak yeni site kuranlar, maddi yönü en başta düşündüğünden dolayı artık kaliteli yeni siteler çıkamıyor aradan .. Son 1 yıldır, maddi olguları düşünmemizin nedeni ise, şu anda sitenin bu kadar hızlı ve sorunsuz çalışması için gerekli her ay ödenen altyapıdır. Sadece bir sunucuya, neredeyse bir kişinin 1 aylık iyi bir maaşı veriliyor en azından .. Bunu kimsenin cebinden vermeye zaten hakkı yok ?
Çevrendeki şahsiyetsiz şahıslar menfaatçi olduğundan, herkesi de öyle görüyorlar ki sitelerinin altına bile böyle saçma sapan yazılar yazarak milleti gaza getirmeye çalışıyorlar, halbuki kendi başına iki cümle kurmaktan aciz, kendi olmayan zekası ile 1 tane ekstra buradan farklı forum kategori açmaya beyni olmayan şahıslardır. Ve senin de o kafalara benzediğini kestirmek çok da zor değil .
Ancak, içerik çalınması ile ilgili yasalarımız da var.
İnsanlık anlatmayla, insan olmayana birşey geçiremediğimiz açık.
Ancak kanunlara her zaman güvendiğimi belirterek, bir süre daha siteyi taklit etmelerini ve daha fazla böbürlenerek etrafta dolaşmalarını görmek istiyorum
Not: Yanlış bir karakter olarak algılanmak istemiyorum, hatalıysam kusura bakmayın.

Yeter...
Bu konu gayet ama gayet fazla uzadı...Beni Ozan( Negative ) ve bana ******** vs vs diyen yöneticilerde iyi bilir...Bu siteye ilk önce tema için üye olmuştum ama her geçen gün siteye daha çok ısındım ve elimden geldiği kadar paylaşım yaptım... ama hiç bi zaman bazıları gibi karşılık beklemedim...paylaşımlarımdan zevk aldım diğer üyelere yardım etmek hoşuma gidiyordu ama bunu çekemeyen bi sürü üye ile karşılaştım gerek benim sert cevaplarım gerek onların menfaatci duyguları bunu sürükledi (Meyve veren ağaç taşlanırmış derler ya )...Evet bazıları bana gurup olmuştu bunu bazı yöneticilere bildirmem rağmen onların sözü şuydu: evet guruplaşma var istemiyorsan siteye girme...bu ne biçim söz gerçektende siteyi iyi yerlerde görenler yanılmıyorlar ama bazı yöneticilerin karekterlerini benden iyi bilirler...yani anlayacağınız bi ara bazı üyeler tarafından istenmeyen adam ilan edildim...gitmeye karar verdim maxicep i çok seviyordum yani gidemedim...şimdi diyceksiniz bunları niye yazıyorsun ama işin ucu bu konuda baya uzamıştı daha fazla büyümeden kapanması için yazıyorum...
Devam...
Yaklaşık 60-belki 100 üyelik aldım kesin maxicep de fake rekoru kırmışımdır...ama bunları maxicepi çok sevdiğim için yaptım yani ayrılamdım sürekli beni birileri banlıyordu yemin ediyordum yine banlanıyordum ama son üyeliklerimnde beni gerçekten çok fena kırdılar (rencide oldum yani)baktım artık burda onlar izin versede ben kalamam kendi kendime site açmaya karar verdim ilk önce maxinin alternatifi olsun istedim ilerde de orayı geçebilecek site yapıcaktım...bi ara ücretsiz sitelerde dolaştım ama olacak değildi onlarla para konusunda sıkıntım yoktu çevrem genişdir...gittim son sürüm lisanslı vbulletin kurdum ve benim bi kaç tanıdıklarım sürekli tema istiyorlardı bende nasıl yapsam diye düşündüm bazı kişilere sordum maxicep ki gibi olsun dediler..bende olsun dedim yapmaya çalıştım ve benzedi de ... ama şuan o site artık o temayı kullanmıyor
Neden mi ?
Çünkü Emek nedir bilmeyenlere en iyi cevabı onlara vermekti amacım...evet çok emek verdim maxicep e sürekli başındaydım pc nin kafayı yiycektim ama artık değil maxicep umrumda değil...
Artık kendi sitemdeyim ve son fake üyeliğimi de belirterek aranızda yokum...
Artık o siteye bilenler gelip bakabilkir maxicep teması felan yok bazı küçük yerleri hariç merak etmesinler kimse yakında onlarda kalmayacak
İyi Forumlar
Ben: henry1410

Yeter...Bu konu gayet ama gayet fazla uzadı...Beni Ozan( Negative ) ve bana ******** vs vs diyen yöneticilerde iyi bilir...Bu siteye ilk önce tema için üye olmuştum ama her geçen gün siteye daha çok ısındım ve elimden geldiği kadar paylaşım yaptım... ama hiç bi zaman bazıları gibi karşılık beklemedim...paylaşımlarımdan zevk aldım diğer üyelere yardım etmek hoşuma gidiyordu ama bunu çekemeyen bi sürü üye ile karşılaştım gerek benim sert cevaplarım gerek onların menfaatci duyguları bunu sürükledi (Meyve veren ağaç taşlanırmış derler ya )...Evet bazıları bana gurup olmuştu bunu bazı yöneticilere bildirmem rağmen onların sözü şuydu: evet guruplaşma var istemiyorsan siteye girme...bu ne biçim söz gerçektende siteyi iyi yerlerde görenler yanılmıyorlar ama bazı yöneticilerin karekterlerini benden iyi bilirler...yani anlayacağınız bi ara bazı üyeler tarafından istenmeyen adam ilan edildim...gitmeye karar verdim maxicep i çok seviyordum yani gidemedim...şimdi diyceksiniz bunları niye yazıyorsun ama işin ucu bu konuda baya uzamıştı daha fazla büyümeden kapanması için yazıyorum...Devam...Yaklaşık 60-belki 100 üyelik aldım kesin maxicep de fake rekoru kırmışımdır...ama bunları maxicepi çok sevdiğim için yaptım yani ayrılamdım sürekli beni birileri banlıyordu yemin ediyordum yine banlanıyordum ama son üyeliklerimnde beni gerçekten çok fena kırdılar (rencide oldum yani)baktım artık burda onlar izin versede ben kalamam kendi kendime site açmaya karar verdim ilk önce maxinin alternatifi olsun istedim ilerde de orayı geçebilecek site yapıcaktım...bi ara ücretsiz sitelerde dolaştım ama olacak değildi onlarla para konusunda sıkıntım yoktu çevrem genişdir...gittim son sürüm lisanslı vbulletin kurdum ve benim bi kaç tanıdıklarım sürekli tema istiyorlardı bende nasıl yapsam diye düşündüm bazı kişilere sordum maxicep ki gibi olsun dediler..bende olsun dedim yapmaya çalıştım ve benzedi de ... ama şuan o site artık o temayı kullanmıyor Neden mi ?Çünkü Emek nedir bilmeyenlere en iyi cevabı onlara vermekti amacım...evet çok emek verdim maxicep e sürekli başındaydım pc nin kafayı yiycektim ama artık değil maxicep umrumda değil...Artık kendi sitemdeyim ve son fake üyeliğimi de belirterek aranızda yokum...Artık o siteye bilenler gelip bakabilkir maxicep teması felan yok bazı küçük yerleri hariç merak etmesinler kimse yakında onlarda kalmayacak İyi ForumlarBen: henry1410

Arkadaşlar sizde biliyorsunuzki foruma yani siteye çoğu kişi bir kereliğine giriyo başka hiç girmiyo buda forumda çöğlüğe yol açıyo ve üye sayısı çoğalıyo ama hüç dikkat ettinizme site il en fazla 100 kişi ilgileniyo.
Bu yüzden admin den talep ediyorum.Bir üyenin üye olarak kalbilmesi yani silnmemesi için en az 10 mesjı olsun veya bunlara benze bir şey olsun.Bewn forumdan yararlanabilmek için forumdaki linklerr üye olmayanlara gösterilsin demiyorum .Ama o üye üye olduktan sonra site ile ilgilensin ilgilenmez ise 5-10
gün gibi bir süre sonra silinsin.Siz de biliyorsunuz ki çoğu üye sadece linki görebilmek için üye oluyo
Bana katılanlar?
--------------- Ekleme ---------------
Negative haksızmıyım?