Acaba kaç üye siteye gerçekten giriyo?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
Bu konuyu uzatmayalım bence, yani kopyacı sitelerle alakalı cevaplar olmasın artık lütfen

Pure Life

Pure Life

Üye
neyse bence uzun süre maxiye girmeyenlerin üyeliklerinin silinmesin

sagopagrup

sagopagrup

Üye
amanda aman sevsinler hem hırsız hemde konuşuyo utanmasıda yok bazı kendini bilmezlerde destek veriyor
yasadışı kişi ve yandaşları

ne komik yaa

???Yhaa tmm bende destek verdim bu fikre olay bitti de bu söz de çok ağır ve kötü olmamışmı sencede?Ben bu alıntı ve fake sitelere destek vermedim sadece en baştaki banlanmış üyenin fikrine destek verdim yani eğer bundan dolayı böle bi suçlamaya marus kalıcaksam...

Pure Life

Pure Life

Üye
yaa o sanamı dedı nıye atlıyorsun her söylenene yaa avukatımısın sen henrynın hayret bişi

sagopagrup

sagopagrup

Üye
Arkadaşım ilk baş doru konuşmayı öğren lütfen...Ondan sonra avukat olup olmadımı tartışalım.Avukat değilim ama olma yolunda ilerliyorum işte.Peki sen bu sözü söleyen kişinin sözcüsü felan mısın?Yaa gerçekten bir şey tartışılmıo varya,bi öneri sunuldu herkes düşüncelerini,görüşlerini bildirdi tmm sonuçta belli fakat halan cvp üstüne cvp bide kötüleme anlayamıyorum valla...

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
ya beyler unutmayın taklitler sadece asıllarını yüceltir... :maxicep:

aspıre

Üye
benim zaten interenetin açılış sayfası maxicep zaten düzenli olarak hergün girerim

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
diyelim adam bugün üye oldu yarın bir bakmışız ki arkadaş askere gitmiş. aslında arkdaşın dediği doğru ama ben yanlış demiyorum. arkadaşımız sadece gereksiz üye sayımız azalsın ki forumda ilgilenenleri daha rahat görelim diyor. aslında haksız sayılmaz ama bu sistem işlerse adminlerin başı çok ağrır yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt