Acaba kaç üye siteye gerçekten giriyo?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmetserden

ahmetserden

Üye
    Konu Sahibi
Öyle oldu ben siteden ayrıldım ama iz bırakmışım....
Naparsanız öle olsun noktanoktanokta

sagopagrup

sagopagrup

Üye
Şahsen ben size dokunan bir cevap yazmadım. Siz de benim gibi düşünüp bir fikir üretmişsiniz.
Ben diğer arkadaşımızın amiyane yazdığı mesajdaki niyete cevap verdim.

Eğer bir üye sadece istediğini alır ve siteden giderse, bu hareketinin paylaşım yapan kişilerin şevkini kıracağını ve gelecekteki bir günde aradığı bir programı, kendi yaptığı (ve kendisi gibi hareket edenlerin yaptığı) bu hareketin etkisi yüzünden bulamayacağını hesabetmesi gerekmektedir. Etmemesi kişinin kendi bilinçsizliği ve duyarsızlığı anlamına gelir.

Ve, bir yorumla dahi siteye bir katkı sağlamayan yani niteliksel katkısı olmayan üye en azından sitemize niceliksel katkı sağlasın!

Tmm arkadaşım ben banada söledin demedim sanki ucu banada dokunuo dedim yani direk olarak sölememişsindir ama o fikre bende saygı duydumu söleyince öle anladım.

Aslında herşeyi özetleyen bir cümle olmuş :). Yorum yazan fikirlerini sunan arkadaşlar bu cümle hepinizi ilgilendiriyor :)

Evet güzel ve özlü bi cümle..Aslında böylede düşünüorum ama diğer arkadaşımın fikrinede bi nebzede olsa katılıorum 1'e 1 aynılarını düşünmesemde...

bu konu biras tartışma yrattı galıba

Arkadaşım tartışmaktan bişi olmaz sonuçta burda kimseyle kanlı bıçaklı bi tartışma söz konusu bile edilmez..Sadece fikirlerimizi döküoruz ortaya :)

Pure Life

Pure Life

Üye
hadini bilmeyene haddini bildiririm arkadaşım ben adminlerlede çok kavga ettim ama oh kaymagını yesin pc başında gibi terimler çok çirkin sonucunda bu sitenin masrafları var kimse babasının hayrına bukadar kuru gürültüyü çekmez lafım sana değildi ama üzerime alınacam illa diyorsan orasınıda bilemem

sagopagrup

sagopagrup

Üye
Dj Airmax™;1109933' Alıntı:
hadini bilmeyene haddini bildiririm arkadaşım ben adminlerlede çok kavga ettim ama oh kaymagını yesin pc başında gibi terimler çok çirkin sonucunda bu sitenin masrafları var kimse babasının hayrına bukadar kuru gürültüyü çekmez lafım sana değildi ama üzerime alınacam illa diyorsan orasınıda bilemem

Arkadaşım; neden üstüme alındımı açıkladım. Bende biliorum Adminlerin bu siteyi her sitede oldu gibi aylık parayla çekip çevirdiklerini.Ayrıca haklısın fikri veren arkadaşın bu sözü sarf etmesi yanlış.Ayrıca bu fikre zaman ayırıp yorum yapan arkadaşlara da teşekkür ediorum.:oke:

__Midas__

__Midas__

Üye
siteye 2005 yılından beridir üyeyim, 5 ay kadar hiç giremediğim oldu zamanında, ben ayın üyesi bile olmuştum hatırlıyorum,ama artık işlerimden dolayı çok faal olarak giremiyorum, ama maxicep herzaman benim en sevdiğim ve beğendiğim bi site, hani giremesemde göremesemde bi sitem var :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
siteye 2005 yılından beridir üyeyim, 5 ay kadar hiç giremediğim oldu zamanında, ben ayın üyesi bile olmuştum hatırlıyorum,ama artık işlerimden dolayı çok faal olarak giremiyorum, ama maxicep herzaman benim en sevdiğim ve beğendiğim bi site, hani giremesemde göremesemde bi sitem var :)

Gel de Midas'ı sil şimdi .. Hoşgeldin Midas. Arada sırada seni görmek güzel. :)

sagopagrup

sagopagrup

Üye
Gel de Midas'ı sil şimdi .. Hoşgeldin Midas. Arada sırada seni görmek güzel. :)

Arkadaşım; Midas'ın msj ve konu durumuna bakarsak böle bişi söz konusu deil anlatmak istediğimiz de bu fikri veren arkadaşa bundan dolayı fikrine katıldığımı belirttim.

Midas'ın İstatistiğine bakarsak;

Konular: 28

Zaten bu arkadaşta burdan site içi paylaşımında ne kadar değerli biri olduğunu kanıtlıo..

Solamente

Üye
Söyleminizden anladığım kadarıyla negative arkadaşımızın kazandığını varsaydığınız varsayımsal parada gözünüz var.
O zaman biz de size şöyle bir fikir verebiliriz, gidin yeni bir site açın, Türkiye'nin en iyi sitelerinden biri haline getirin ve burada kazanıldığını varsaydığınız paradan daha fazlasını kazanın?!

Sizi tutan olduğunu zannetmiyorum :)

Hem kendi yapacağınız bu sitede saatlerce çalışıp, emeğini belli bir seviyeye getirmiş bir kişi olarak siteniz için harcadığınız bu saatlerin bir karşılığı da olmasın, yıllarınızı verin siteye ama siz hiç bir şey beklemeyin gelir anlamında.
Kod yer, link içer doyarsınız ne de olsa.

Bu gereksiz addettiğiniz üyelerin adminler tarafından neden silinmediğini bildiğinizi iddia etmişsiniz.
Ve iddianıza göre sitenin gelir sağlamasıymış bu üyelerin silinmemesinin nedeni.
Ancak siz, kalmasının size bir zararı olmadığı, gitmesinin de bir yararı olmayacağı aşikar olan bu üyelerin silinmesini talep etmişsiniz.
Bu da sitenin gelir sağlamasının size amiyane tabirle "battığı" anlamını çıkarmamızı zorunlu kılıyor.

Sonuç olarak;
MaxiCep'e olumlu bir katkısı olmayan bir teklifle geldiğinizi düşünüyorum.

Bir sitenin sunduğu hizmette kalitenin artması sağladığı kârı siteye ne kadar geri döndürebildiği ile ilgilidir. Buradaki değişkenlere dikkat ederseniz kârın da fazla olması kaliteyi arttıracaktır, "kaliteyi arttırmak isteyen bilincin" de!
Sizin ya da benim, sitenin bilançosuna karışma hakkımız olduğunu zannetmiyorum. Kâr bilinçli harcanmazsa zaten azalan kaliteden anlarız bunu.
MaxiCep'in kalitesinde ise bir sorun göremiyorum şahsen ben.
Her geçen gün artıyor.

:maxicep: Ata sana katılıyorum . Çekemeyenler çatlasın :box Bazılarının zoruna gidiyo olması normal tevazuya gerekyok istatisliklerden :deal: ve paylaşımlardan belli olduğu gibi
1 numara :maxicep: :thumbup::alkis:alkis:alkis
"Taklitler, Asıllarını Yüceltir" forumumuzun kopyasını bile yapıyorlarsa bu forumun güzelliğini özelliğini ve kalitesini belli ediyor zaten :oke::oke:

Ozan

Ozan

Admin
evet kardeş dikkat ettiysen ben aynısını yapsınlar demedim sadece böyle benzeri bişey yapsınlar.Bana katılmana sevindim.

ve diğer üyeler adminler siz bunu yapmak istememezin çok normal olduğunu biliyorum.Nasıl olsa o gereksiz üyeler para kazandırıyo değilmi.Yoksa ikm siteye reklam vericek.Admin sadece pc başına
kuruluyo parayı o yiyo .Asıl admin de kaymağı yiyo kimbilir kaç lira giriyodur cebine oh! ne ala memleket:D
Herkes bu düşünceyle binlerce site açtı, bu sitenin de yüzlerce taklidini açtı hala da açmaya devam ediyorlar birebir kopyalıyorlar ama acaba neden onlara günde 50-60 bin ziyaretçi gelmiyor bunu biraz teknik açıdan incelemek gerekiyor yani sizin gördüğünüz reklamlardan gelen kazançlar acaba nerelere gidiyor bunu iyi bir webmaster bilir, site yararına giden hiçbir maddi gider siteye yansımaz sitede görünmez biz hiçbir zaman önünüze tıklamak zorunda olduğunuz reklamlar koymadık, bu siteye tıklayın para kazanalım demedik bunları desek dediğiniz gibi kaç lira giriyodur acaba cebine deme hakkınız sonuna kadar var, ki şu an benimde ara sıra girmek zorunda kaldığım sitelerde görüyorum ve bu düşünceyi söylüyorum.

Bir forum varki, Şu an Dünya' nın En iyi Türkçe forumu adını illaki belirtmemize gerek yok ancak sitenin her yeri reklam ve şimdi bende bir webmaster olarak her gider geliri aşağı yukarı bildiğimden o site için çok da iyi ve gyet normal bir şekilde, maşallah paraları iyi cebe indiriyorlar diyebiliyorum ancak maxicep ayarında bir site için de diyemiyorum.

Bizim size sunduğumuz sadece çok hızlı, sorunsuz, kullanımı kolay, kurallar sayesinde saygı ve sevgi dolu forum ağırlıklı ve her zaman geliştirilen, geliştirilecek bir websitesi. Özellikle 2009 yılında, bizim için belki reklam kazançları dışında, cebimizden bile ekstra maddi giderlere sebep olacak yenilikler göreceksiniz. Yani dediğiniz gibi, "oh, ne ala memleket" diyip arkaya yaslanan çok site gördük .. :)

ahmetserden

ahmetserden

Üye
    Konu Sahibi
TMM BOŞVERİN YAAA:D :d

CK1991

CK1991

Üye
cep telefonu ile alakam pc kadar olmasada sevdiğim bir sitedir o yüzden her fırsatta gezinirim burası dev bir site ve benim ilk üye olduğum forum sitesidir :)

CEREN

CEREN

Üye
yanı aslında haklısın lınkı gormek için uye olan bı çok kışı vardır
ama velakın negatıvde elbete ki para kazanmak için bu işlee uğraşıyor
sanal olsa bıle burda da vakıt harcanıo emek verılıyo ve karşılığınıda alması gerekıo
geleleım taklıtlere taklıtlerıde fazla kuçumsememek gerek nıhayet onu yaparkende meek harcanıo
nıhayetınde maxıcep in kaç yıllık geçmışı var ve maxı ılk acıldıgında
hopada bırden yukselmedı dımı ama herşey zamanla emekle...

smkcyd

Üye
ben gercekten girmiorum

POWER

POWER

Üye
yanı aslında haklısın lınkı gormek için uye olan bı çok kışı vardır
ama velakın negatıvde elbete ki para kazanmak için bu işlee uğraşıyor
sanal olsa bıle burda da vakıt harcanıo emek verılıyo ve karşılığınıda alması gerekıo
geleleım taklıtlere taklıtlerıde fazla kuçumsememek gerek nıhayet onu yaparkende meek harcanıo
nıhayetınde maxıcep in kaç yıllık geçmışı var ve maxı ılk acıldıgında
hopada bırden yukselmedı dımı ama herşey zamanla emekle...

Bu sitenin geçmişi taklitle oluşmadı. Emek vardır birde emek hırsızlığı vardır! Aradaki farkı kavramak gerekir. Evet ben küçümsüyorum çünkü kendi sitelerini açıp kendine özgü bir yapılanmaya gidemeyen yani kendi kendine bi halt edemeyenler gözümde bir HİÇTİR! Ve hiçler içinde herşey olmak mümkün değil :)

smkcyd

Üye

Bu sitenin geçmişi taklitle oluşmadı. Emek vardır birde emek hırsızlığı vardır! Aradaki farkı kavramak gerekir. Evet ben küçümsüyorum çünkü kendi sitelerini açıp kendine özgü bir yapılanmaya gidemeyen yani kendi kendine bi halt edemeyenler gözümde bir HİÇTİR! Ve hiçler içinde herşey olmak mümkün değil :)

Al sana admin işte 10 numara

CEREN

CEREN

Üye
ben maxının geçmışı taklıtle yapıldı dıe bişey solemedım ercancım
uğraşıp yapılan herşey emektır benım için
sıte olsun olmasın gercek veya sanal hayatta hiç bişeyi küçümsemek gerekır
bu benım şahsı düşüncemdir isteyen beğenır ısteyen beğenmez :):):)

POWER

POWER

Üye
ben maxının geçmışı taklıtle yapıldı dıe bişey solemedım ercancım
uğraşıp yapılan herşey emektır benım için
sıte olsun olmasın gercek veya sanal hayatta hiç bişeyi küçümsemek gerekır
bu benım şahsı düşüncemdir isteyen beğenır ısteyen beğenmez :):):)

Taklit edilirken verilen emekten mi bahsediyorsunuz acaba? hadi size bi empati kurma şansı ;
Eviniz bi apartmanın 4. katında. ve evinize bir hırsız girdi neyiniz var neyiniz yok herşeyi çaldı gitti. Siz bunu farkedince polis çağırıyor ve derdinizi anlatıyorsunuz tabi kızgınsınız ve sayıp sayıştırıyorsunuz hırsıza.Bunun üzerine polis size ama adam 4. kata kadar tırmanmış hiç üşenmeden her eşyayı tek tek indirmiş o kadar zahmet etmiş emek etmiş dese siz napardınız? Haklısınız memur bey emeğe saygı mı derdiniz ?!

CEREN

CEREN

Üye
Taklit edilirken verilen emekten mi bahsediyorsunuz acaba? hadi size bi empati kurma şansı ;
Eviniz bi apartmanın 4. katında. ve evinize bir hırsız girdi neyiniz var neyiniz yok herşeyi çaldı gitti. Siz bunu farkedince polis çağırıyor ve derdinizi anlatıyorsunuz tabi kızgınsınız ve sayıp sayıştırıyorsunuz hırsıza.Bunun üzerine polis size ama adam 4. kata kadar tırmanmış hiç üşenmeden her eşyayı tek tek indirmiş o kadar zahmet etmiş emek etmiş dese siz napardınız? Haklısınız memur bey emeğe saygı mı derdiniz ?!
korkuttun benı şimdi 4 katta oturuyorum cunku :ehe

tabıkı hayır emeğe saygı demem
demek istediğim sadece kuçumsememek gerek
ayrıca bu verdıgın ornkle benım söyledğim birbirinden cok uzak
sanal alemde herşey kopya herşey hemen hemen aynı neden bunu bukadar deert edıyosunuz anlamıyorum bırakın herşey zamanla bellı olur sızmı iisiniz yoksa taklıt idaasında bulundugunz sıte(lermi) herşey boş üç günlük dünya dımı :):)

POWER

POWER

Üye
Tabiki zamanla belli olur ama küçümsememek fikrine kendi mesajımdan alıntı yaparak düşüncemi yineliyorum

"Evet ben küçümsüyorum çünkü kendi sitelerini açıp kendine özgü bir yapılanmaya gidemeyen yani kendi kendine bi halt edemeyenler gözümde bir HİÇTİR!"

Kendi başına bi yere gelemeyen insanlar başkalarını taklit ederek hiçbir yere gelemezler. bundan 2-3 yıl sonra bi gün bir üye size vay be! nasıl yaptınız bu siteyi? diye sorsa derse ne cevap vareceksiniz?
ehem şey eee bir ssiteyi birebir kopyaladık sonra başkalarından da biraz biraz oldu size bilmemnesitesi işte... Ne gurur verici öylemi ? Ben size Gurur dan bahsediyorum :)

psikolaz

psikolaz

Üye
Arkadaşlar sizde biliyorsunuzki foruma yani siteye çoğu kişi bir kereliğine giriyo başka hiç girmiyo buda forumda çöğlüğe yol açıyo ve üye sayısı çoğalıyo ama hüç dikkat ettinizme site il en fazla 100 kişi ilgileniyo.
Bu yüzden admin den talep ediyorum.Bir üyenin üye olarak kalbilmesi yani silnmemesi için en az 10 mesjı olsun veya bunlara benze bir şey olsun.Bewn forumdan yararlanabilmek için forumdaki linklerr üye olmayanlara gösterilsin demiyorum .Ama o üye üye olduktan sonra site ile ilgilensin ilgilenmez ise 5-10
gün gibi bir süre sonra silinsin.Siz de biliyorsunuz ki çoğu üye sadece linki görebilmek için üye oluyo
Bana katılanlar?

--------------- Ekleme ---------------

Negative haksızmıyım?
bu seferde mesaj limitini doldurmak için sacma sapan mesaj yollarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt