3 çocuğu da farklı erkeklerden

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
3 çocuğu da farklı erkeklerden

21 yıllık evlilikten üç çocuk sahibi oldu. Daha sonra DNA testi yaptırınca beyninden vurulmuşa döndü
Almanya'da yaşayan elektrik mühendisi bir adam, çocuklarına DNA testi yaptırarak hepsinin babalarının farklı kişiler olduğunu öğrendi.

21 yıllık karısından 3 çocuk sahibi olan talihsiz baba, test sonuçlarını öğrendiğinde şok oldu.

Hemen eşinden boşanmak için mahkemeye başvuran Alman mühendis, başkalarından da olsa çocukların velayetini üstüne almak istediğini söyledi.

DNA test sonuçlarının kendisini etkilemediğini söyleyen adam "Onların gerçek babası olmayabilirim. Ama bugüne kadar hepsini sevgiyle büyüttüm. Üçünü de gerçek çocuklarım gibi seviyorum. Eşimin çocuklara bakabileceğini düşünmüyorum" dedi.

POWER

POWER

Üye
21 yıldır nasıl farkedemedim a şaşkın adam! Muhtemelen aşine aşık güveniyordu! Yazıklar olsun öyle kadınlara!!!

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
En doğrusunu yapmış.
İnsanın içinden başka şeyler geliyor ama..!

CEREN

CEREN

Üye
bu neya denecek laf yok gercekten Allah böyle kadınların ve erkelerin serrinden korusun
ama adamda hakıkaten çok ii yürekliymiş yani helal olsun
bizim türkiyede olsa düşünemıyorum bile neyse...

Yasminozz

Yasminozz

Üye
21 yıldır nasıl farkedemedim a şaşkın adam! Muhtemelen aşine aşık güveniyordu! Yazıklar olsun öyle kadınlara!!!

kadınlara da adamlara da...tek taraflı olmayalım lütfen... ;) :)

kendisine saygısı olan insan kimseyi aldatmaz...kendisine saygısı olmayan insanın da kimseye saygısı olmaz zaten...

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
hiç mi haberi olmamış 21 yıl boyunca

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bu konuya yorum yapmaya çekiniyorum:(

Catty

Catty

Emekli Yönetici

kendisine saygısı olan insan kimseyi aldatmaz...kendisine saygısı olmayan insanın da kimseye saygısı olmaz zaten...

şu an erkek magdur oldugu için arkadas onu savunuyor:oke:

POWER

POWER

Üye

Aldatmak zaten çok saygısızca br davranış. Ama şuan da aladatan bir kadından bahsediyoruz o yüzden kadın için yorumladım. :)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Ama şuan da aladatan bir kadından bahsediyoruz o yüzden kadın için yorumladım. :)

ben anlamam arkadaşım...konuya yorum yap sonra dip not koy "aldatan erkeklere de yazıklar olsun" diye alllaa allaa yaa... :ehe :ehe

POWER

POWER

Üye
Şimdi de anladın ama onu da yanlış anladın iyimi :ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Şimdi de anladın ama onu da yanlış anladın iyimi :ehe

neyse konuyu dağıtmayalım ve karşılıklı muhabbete döndürmeyelim sayın admin..biliyosunuz ki yasak sitede... :ehe

ayrıca konuşmuyorum artık seninle...küstümm hıhhh... :hmmm

POWER

POWER

Üye
neyse konuyu dağıtmayalım ve karşılıklı muhabbete döndürmeyelim sayın admin..biliyosunuz ki yasak sitede... :ehe

ayrıca konuşmuyorum artık seninle...küstümm hıhhh... :hmmm

Küsmek mi? Yok küsmek müsmek aaaaaa küserim ha :ehe

Ayrıca preator bey bu konuya yorumlar yapılmış öteki konuyu sildim... :)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Küsmek mi? Yok küsmek müsmek aaaaaa küserim ha :ehe

Ayrıca preator bey bu konuya yorumlar yapılmış öteki konuyu sildim... :)

ben küstüm bile sen ister küüüüsss ister küsme... hıhhhh ( bu siteye bi hıhh smiley i gerek bence :) :) )

Solamente

Üye
Ötekine de yapılmıştı :islik

konuyu okuduğumda çok üzüldüm abinin haline :( yürekliliğine asaletine hayran kaldım:oke: evet Türkiyede olsa boşanmasına kalmaz anında mezarda olur ama şimdi Ata' nın Power 'ın ve Yasminoz'un muhabbeti gülmekten kopardı beni :ehe:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt