n95 te hareketli duvar kagıdı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
n95 te hareketli duvar kagıdı sorunu
arkadaslar n95 kullanıyorum hareketli resimleri duvar kagıdı yaptıgımda hareket etmiyor.
ilgili programları yükledim denedim yine olmadı.yardımcı olursanız sevinirim.simdiden tesekkürler

guest1212

guest1212

Üye
bildiğim kadarıyla n95 te gif uzantılı hareketli resimler duvar kağıdı yapılınca hareket etmiyor

psikolaz

psikolaz

Üye
arkadaşlar bosuna ugrasmayın anımasyon turu uzantılar o telefonlarda duvar kagıdı olursa haraket etmez yerıne hareketlı tema kullanmayı deneyın veya ekran koruyucu olarak kullanabılırsınız o zaman hareket eder

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yani simdi sadece ekran koruyucu olarak mı kullanabilecegiz baska cözüm yolu yok mu mesela programla filan

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
yani simdi sadece ekran koruyucu olarak mı kullanabilecegiz baska cözüm yolu yok mu mesela programla filan
Ben bir program verdim foruma bunun için ama sadece OS 7.0 lar için N95 e göre varmı bilmiyorum biraz araştırmak lazım :aman2:

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
bi fikrim var :
bu duvarkağıdı yaptığımız dosyayı private , sys , resource de olabilir herneyse onu bulup uzantısını değiştirsek yani backgraund.mbm dosyasına gif uzantılı dosya versek ve uzantısını *.mbm yazsak olur mu ki
ben denemedim ama denemek lazım:oke:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben bir program verdim foruma bunun için ama sadece OS 7.0 lar için N95 e göre varmı bilmiyorum biraz araştırmak lazım :aman2:

dostum dedigin programı ve benzer 2 program daha vardı denedim ama bi türlü olmuyor.galiba böyle kalacak

--------------- Ekleme ---------------

bi fikrim var :
bu duvarkağıdı yaptığımız dosyayı private , sys , resource de olabilir herneyse onu bulup uzantısını değiştirsek yani backgraund.mbm dosyasına gif uzantılı dosya versek ve uzantısını *.mbm yazsak olur mu ki
ben denemedim ama denemek lazım:oke:

dedigin dosyayı xplore den ve Fexplore den arattım bulamadım.sen bulduysan bi zahmet hangi klasörde oldugunu yazarmısın.simdiden tskler

turan623

Üye
Arkadaşlar aynı dava 6600 dada var

09efelerdiyarı

09efelerdiyarı

Üye
n95 için temalar, güç tasarufu ,anmasyon tıkla indirdiğin dosyayı sec gülügüle kullan kardeş:oke:

Üst Alt