Polat'a bu yapılır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cesurmanyak

Üye
bencede polata bu yapılmazdı

looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
g777murat

g777murat

Üye
kardeşim konu açmışsın insanar yorum yapıyorlar sen daha ne istiyosun da herkesin yorumuna
-bence de- -aynen he- diyosun siteyi daa bu yaz bulduk ama kimseye yalakalık yapmıyoruz

looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim konu açmışsın insanar yorum yapıyorlar sen daha ne istiyosun da herkesin yorumuna
-bence de- -aynen he- diyosun siteyi daa bu yaz bulduk ama kimseye yalakalık yapmıyoruz

konuş konuş admin yapıcaklar seni :kop:

g777murat

g777murat

Üye
sen yalakalık yapmışsın da olamamışsın benm adminlik merakım da yok al adminlik senn olsun

looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
sen yalakalık yapmışsın da olamamışsın benm adminlik merakım da yok al adminlik senn olsun
sen benim kime yalakalıgımı gördün forumda bi tane göster bakim ama senin yalakalıgın belli kendi düşündüklerini yazmakla kalmayıp bi başkasını ismini verip o da katılıyor söylediklerime dion sen kendi yorumunu yapsana :D ya ben kimlerle tarşıyom ya sen daha 13 yaşındaymışsın be saygılı ol :D

g777murat

g777murat

Üye
herkese evet ya aynen he dien kim hem akıl yaşta deil baştadır sen önce bunları öğren öle gel

--------------- Ekleme ---------------

sennle boşuna polemiğe girmiycem konun çok güzel ama kendi görüşlerinle örtüşmeyen fikirleri de kabul etmen lazım

looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
:sahan::sahan2::birak: la bi git küçüçük cocuklarla tartışıyorz maxide adımız cıkıcak be :kop:

g777murat

g777murat

Üye
diziyi izlemeden konuşuon ya üff yok polat eroinman olacakmış yok hep aynı senaryoymuş kendi kendinize senaryo uydurmayın

looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
diziyi izlemeden konuşuon ya üff yok polat eroinman olacakmış yok hep aynı senaryoymuş kendi kendinize senaryo uydurmayın

emin el diziyi daha ilk bölümlerde izlemeye başladım hem senin o diziyi izlemeye yaşın tutmuyor.ve bu benim yorumum degil bi haberden alıntı ;)

g777murat

g777murat

Üye
o zaman haber kaynağını fln söle de bur da boşu boşuna tartışmaya girmeyelim ve tekrar sölüorum akıl yaşta değil baştadır

looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
o zaman haber kaynağını fln söle de bur da boşu boşuna tartışmaya girmeyelim ve tekrar sölüorum akıl yaşta değil baştadır

la tamam sus ya uzatma o senin anlamamazlıgın haber oldugunu herkez biliyr senden başka :D

sLide

sLide

Üye
polat o hapları yutmadı millete yutturdu :D iğneden bahsediosan uyuşturucu değiL o beyni uyuşturan bi olay =) ve p0Lat'ın ordan kurtulacağını herkes bilio yani hikaye bunlar ne yani polatımı öldürcekler öldürsünlerde göreLim.. :D bu arada nazy bende baştan izlemediğim bi filmi doğal olaraktan izlemem haklısın ama bu dizi türkiyenin bazı gerçeklerini yansıtıyor.Gidipte Aşk_ı Memnu falanmı izleyelim :D hep aynı diziler hiçtiyse bi yanıyla değişik ve sevilen bi dizi perşembe günlerindeki dizileri çökerten bi dizi :D neyse thanx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt