Polat'a bu yapılır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
Polat'a bu yapılır mı?
Polat'a bu yapılır mı?

Kurtlar Vadisi sezona fırtına gibi başladı ama başlar başlamaz seyirci şoke oldu. Polat Alemdar'a da aynı numara uygulanmıştı. Bakın ne?

42. bölümüyle yeni sezona fırtına gibi başlayan rating rekortmeni dizi Kurtlar Vadisi'nde heyecan sürüyor.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde hapishaneden kurtulan İskender Büyük, Ömer Baba'nın evine baskın düzenlemişti.

Nevzat ve Pürmüz'ü öldüren İskender ve adamları Ömer Baba'nın evini ateşe verdi. İtfaiyeci elbisesiyle eve giren adamlar Eren'i de öldürdükten sonra Polat Alemdar'ı bayıltarak kaçırdılar.

POLAT EROİNMAN OLDU

Kaçırılan Polat'a, kırmızı kitap ve ihtiyarlar hakkında bilgi alınmak için enjekte edildi. Aldığı uyuşturucuyla İskender'e bazı bilgiler veren Polat ise, bölüm finalinde verilen hapları yutmayıp dilinin altında saklayıp kaçış için ilk adımını attı.

MEMATİ'Yİ DE EROİN YAPMIŞLARDI

43'ncü bölümünü merakla bekleyen Kurtlar Vadisi hayranları ise Polat'ın eroinman yapılmasından şikayetçi. Daha önce de Memati'nin kaçırılarak eroin bağımlısı yapıldığı Vadi'de senaryo tekrarı izleyiciyi diziye karşı soğuttu.

Ozan

Ozan

Admin
Katılıyorum çok sarpa sardı ve kötü oldu Polat' ın senaryosu bence.

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
ya pusu ya kadar bende yakından takip ettim...ama tadında bırakmaları gerekiyordu...

şimdi BENCE yapmak istedikleri....
küçük çocuklar onlara özenip racon kesmeye çalıştıkları ve şiddete yöneldiği için...kimse polat alemdar olamaz olmaya çalışanın sonu bu olur demek...artık toplumsal mesajlar vermek istiyorlar....

dediğim gibi

BENCE...

looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
ya pusu ya kadar bende yakından takip ettim...ama tadında bırakmaları gerekiyordu...

şimdi BENCE yapmak istedikleri....
küçük çocuklar onlara özenip racon kesmeye çalıştıkları ve şiddete yöneldiği için...kimse polat alemdar olamaz olmaya çalışanın sonu bu olur demek...artık toplumsal mesajlar vermek istiyorlar....

dediğim gibi

BENCE...
bencede katılıyorum :)

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
yav bende gerçek haber sandım :D

Nazy

Nazy

Üye
bu diziyi hiç izlemedim
izlemeyede gerek duymuyorum
sadece sinema filmi çekmişlerdi onu izlemiştim

Nazy

Nazy

Üye
izleseydin severdin be nie öyle diyon ki nazy :)
Ben böyle İnsanın Kafasını Karıştıran Saçma Osman Sınav Yapımlarını Sevmem
Tabi Sadece Bana Saçma Geliyor Sizin Zevkinize Saygım Var:)

looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
Ben böyle İnsanın Kafasını Karıştıran Saçma Osman Sınav Yapımlarını Sevmem
Tabi Sadece Bana Saçma Geliyor Sizin Zevkinize Saygım Var:)
osman sınav buyuk bi yönetmen öyle deme be :D

g777murat

g777murat

Üye
arkadaşlar izlemeyen izlemesin bu bir...
osman sınavın filmi çoktan bitti kurtlar vadisi pusunun yönetmeni o değil bu iki...
43.bölümde de görüldüğü gibi verilen hiç bir hapı içmemiştir polat alemdar.yani eroinman olmayacaktır bu üç...
son olarak filmin senaryosu hakında eleştiriler...

siz şu ana kadar kaç tane film görünüzki yayınlanan şeyler1-2 ay geçmeden gerçek hayatta oluyor?

siz kaç tane film gördünüz ki bu kadar ince mesajlar verip kimsenn söyleğemediği gerçekleri söylüyor?

bnları bir düşünmenizi isterim

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
ya valla yeni bölümlerden pek bişi anlamadım.Hadi neyse onları geçtik 20 dakikaya bir 15 dakika reklam olurmu ya dizi 9.45 de başlıyor 12.30 u buluyor:@

Solamente

Üye
arkadaşlar izlemeyen izlemesin bu bir...
osman sınavın filmi çoktan bitti kurtlar vadisi pusunun yönetmeni o değil bu iki...
43.bölümde de görüldüğü gibi verilen hiç bir hapı içmemiştir polat alemdar.yani eroinman olmayacaktır bu üç...
son olarak filmin senaryosu hakında eleştiriler...

siz şu ana kadar kaç tane film görünüzki yayınlanan şeyler1-2 ay geçmeden gerçek hayatta oluyor?

siz kaç tane film gördünüz ki bu kadar ince mesajlar verip kimsenn söyleğemediği gerçekleri söylüyor?

bnları bir düşünmenizi isterim

Kesinlikle bende sana katılıyorum :oke:
Birde şu var hangi dizi 1 seneden fazla izlenebildi onun dışında insanlar Kurtlar vadisi yayından kalktığında isyan ettiler boşamı ?
İzleniyorki rekorlar kırıyor. :deal:

FATİH_58

FATİH_58

Üye
yapanların elleri kırılsın bari:ehe

g777murat

g777murat

Üye
dizinin fazla reklam vermesi onun ne kadar çok izlendiğinin göstergesidir...bu da sadece benm ve prettygirlin böyle düşünmediğinin kanıtıdır...

klxc

klxc

Üye
benim vadide en sevdiğim adam iskender büyük bence polat daha dünkü çocuk iskenderle baş edemez hiç sanmıyorum

looney

looney

Üye
    Konu Sahibi
benim vadide en sevdiğim adam iskender büyük bence polat daha dünkü çocuk iskenderle baş edemez hiç sanmıyorum

senaryo polatın üzerine yazıldıgına göre bi gün iskenderde ölücek :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt