Skyfire Symbian 6746 S60

Sponsorlu Bağlantılar

86vural

Üye
çok sagol kardeş. Ama su modifiye olayının nasıl yapıldıgını bide bana anlatırsan lazım oluyor cunki :)

--------------- Ekleme ---------------

birde arkadaşlar benim yüklediğim programda üstte araçlar cubugu yok ama skyfirenin tanıttıgında var geri ileri hom falan araç çubugu var programın en üstünde sizinkilerde cıkıyormu o çıkıyorsa nasıl cıkartıyoruz sagolun

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
çok sagol kardeş. Ama su modifiye olayının nasıl yapıldıgını bide bana anlatırsan lazım oluyor cunki :)

birde arkadaşlar benim yüklediğim programda üstte araçlar cubugu yok ama skyfirenin tanıttıgında var geri ileri hom falan araç çubugu var programın en üstünde sizinkilerde cıkıyormu o çıkıyorsa nasıl cıkartıyoruz sagolun

Arkadaşım dediğini çok iyi anladım ama bende o araç çubuğunu bulamadım zaten herşey tuşlarla yapabilirsin kısa yoldan mesela 1 tuşu zoom yapıyor 3 tuşu zoom uzaklaştıryor v.s.

86vural

Üye
evet ok. de ondan ileri de yapabiliyorsun ya ondan dolayı sormustum tuslarla geriye gidebiliyrsun ama ileri gidemiyorsun yinede sagol arkadasım

mahsun494

Üye
arkadaşlar program email adresi ile şifre istiyor ilk açtımda sizde de oldumu olduysa nasıl yaptınız

slm kardes. aslinda yeni bir konu actim ve modife ettigim versiyonu oraya yükledim ama henüz konum acilmamis. su siteye yüklüyorum burdan indirebilirsin. rar dosyasinin icinde hem sis hemde sisx var.

kardeş modife indirdim ama sertifika hatası veriyor

86vural

Üye
kardeş o sorunu tam olarak izah edeyim sana bende baya takıldım o email olayına. bak skyfire register sayfasına girip kaydolman gerekiyor orada telefon numarası soruyor onu at gitsin o önemli değil ama emaili dogru girmen gerekiyor. Daha sonra kayıt olunca sana kayıt esnasında şifre soruyor oraya şifre ne girersen telefonada o şifreyi ve email adresini gireceksin. tabi senin kayıt olman içinde bir gmail hesabı açman gerekiyor çünki hotmail hesabını kabul etmiyor. ok senin takıldıgın yer hotmail hesabıyla acmıs olmandır. gmaille üyelik yap sorun cıkmaz

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar en basit yerde tıkanmışsınız üye olurken sallayın önemli değil ama programı telefona kurdugunuzda sorun çıkmaması için bence doru bilgileri girmek daha iyi olur nasıl olsa ücretsiz :)

mahsun494

Üye
kardeş o sorunu tam olarak izah edeyim sana bende baya takıldım o email olayına. bak skyfire register sayfasına girip kaydolman gerekiyor orada telefon numarası soruyor onu at gitsin o önemli değil ama emaili dogru girmen gerekiyor. Daha sonra kayıt olunca sana kayıt esnasında şifre soruyor oraya şifre ne girersen telefonada o - ve email adresini gireceksin. tabi senin kayıt olman içinde bir gmail hesabı açman gerekiyor çünki hotmail hesabını kabul etmiyor. ok senin takıldıgın yer hotmail hesabıyla acmıs olmandır. gmaille üyelik yap sorun cıkmaz

yok kardeş haletim gmaile gerek yok hotmailde oluyor nasıl yaptımı kısaca anlatım ilk başta üye oldum arkadaşların dediği gibi muhakak email hesabını girin sonra size email yolluyorlar orda aşağıda yazacak ona tıklayın ve şifrenizi yazın bu kadar basit ben sonradan çözdüm işi :oke:

psikolaz

psikolaz

Üye
mailinişze gelen programı ındırmenıze gerek yok hatta maılınze bakmanıza bıre gerek yok burdan ındırın ektekı programı sıteden de uye olun hepsı bu

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
mailinişze gelen programı ındırmenıze gerek yok hatta maılınze bakmanıza bıre gerek yok burdan ındırın ektekı programı sıteden de uye olun hepsı bu

Evet arkadaşlar bu kadar basit :)

kara_star

kara_star

Üye
şu güncelleme hatası na bi çözüm yok mu yav mod klasoru attım oda olmuyo
n96

kara_star

kara_star

Üye
teşekkür ederim

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben bu program sayesinde Lig tv yi bile izliyorum şuan ister inanın ister inanmayın GS-TS maçını izliyorum süper bişi ya bu :)

murkurn

Üye
Kayıt için amerikada tlf no istiyo ?????

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
Kayıt için amerikada tlf no istiyo ?????

Amerikamı yanlışın var sanırım ben normal TR numarası girdim bi sorun çıkmadı +905xxxxxxxxx böyle yap sorun olmaz dostum kolay gelsin Saygılar.

dnz66

dnz66

Üye
yaw kardes bu program gercekten ücretsiz mi ?o_O

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
yaw kardes bu program gercekten ücretsiz mi ?o_O

Evet arkadşaım ben 1 aydır kullanıyorum hiç bi sorun olmadı zaten beta sürümü henüz full olursa belki ücretli olabilir ama henüz öyle bişi yok.. Saygılar..

kara_star

kara_star

Üye
yav ben bilmiyorumda acab bu telefonda şu güncelleme hatasını nasıl gideririm yada bilen biri varmı
yönlendirebilrimi acaba telefon n96

eltu

eltu

Üye
valla çok hora geçti süpersin teşekkürler

Üst Alt