Burdan kime seslenmek istiyorsunuz???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
    Konu Sahibi
ya bırak fatih onun gibiler konuşmaya değmez

jöly

Üye
buradan doktoruma sesleniyorum:
ya ben çok sıkıldım evde oturmaktan...:aglayarın nişanlımın doğumgünü ve adamın doğumgününde topal ördek yavrusu gibi olucam...:aglaşu alçının daha kısa zamanlısı yok muydu?5 hafta daha nasıl dayanacağım?sigarayı da bıraktım hiç keyfim yokkk...:agla:agla

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
    Konu Sahibi
buradan doktoruma sesleniyorum:
ya ben çok sıkıldım evde oturmaktan...:aglayarın nişanlımın doğumgünü ve adamın doğumgününde topal ördek yavrusu gibi olucam...:aglaşu alçının daha kısa zamanlısı yok muydu?5 hafta daha nasıl dayanacağım?sigarayı da bıraktım hiç keyfim yokkk...:agla:agla
ayy canım benim geçmiş olsun...allah acil şifalar versin...doktorlarada insaf...

jöly

Üye
ayy canım benim geçmiş olsun...allah acil şifalar versin...doktorlarada insaf...
teşekkürler selicim...

AŞKIM;
doğumgünün kutlu olsun bebeğim...seni çok seviyorum...

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
    Konu Sahibi
doğum günün kutlu olsun şarkısı var tuğba özerk...dinlet çok güzel bir hediye olur...ve ben raife dinlettiğimde bayılmıştı...tavsiye ederim

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
evet bende o şarkıyı çok beğeniyorum bide grup düş ten doğum günü şarkısı var tavsiye ederim

d3LLi

d3LLi

Üye
ßén burdAn hAin pkk ya sésLénmék istiyorum.O kadAr ananın , o kadar babanın göz yaşları sél olup qidiyor.Hiç mi vicdanınız sızlamıyo(tabi onlarda vicdan ne arar.)

KAHROLSUN pkk.

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
    Konu Sahibi
ßén burdAn hAin pkk ya sésLénmék istiyorum.O kadAr ananın , o kadar babanın göz yaşları sél olup qidiyor.Hiç mi vicdanınız sızlamıyo(tabi onlarda vicdan ne arar.)

KAHROLSUN pkk.
:alkis:alkis:alkis:alkis:turkiye:
kahrolsun pkk
ş.r.fs.zler

guest1212

guest1212

Üye
ben burdan hüseyin çelike sesleniyorum yarıyıl tatiline yaz tatilinden 15 gün daha eklesin 1 ay yapsınlar 15 gün yetmiyo :D:D

ha bide mümkünse anadolu liseleride düz liseler gibi yarım gün olsun tam gün çok geliyo:D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
burdan matematik öğretmenime sesleniyorum insaf hocam mahvettiniz bizi!!

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
    Konu Sahibi
şimdi seslenesim geldi:):):)
anne ben eve geldiğimde ne olur beni görünce geldinmi deme....

jöly

Üye
nişanlıma sesleniyorum....

aşkım lütfen beni almaya geldiğinde yine o koca otobüsle gelme..tamam ayağım kırık ama o otobüse benzeer şey sinirimi bozuyor...

Salihyet

Salihyet

Üye
Çikolatamm <3 Dünü asla unutmamm :)

omayra

Üye
Tocama sesleniyorum :

Tocacığım, sürekli geç kalıyorsun. Hep ama hep her yere geç kalıyorsun, sonra da trafiğe takıldım diyorsun. Beni gıcık ediyorsun. Haberin olsun!

dreamboys69

dreamboys69

Üye
Tocama sesleniyorum :

Tocacığım, sürekli geç kalıyorsun. Hep ama hep her yere geç kalıyorsun, sonra da trafiğe takıldım diyorsun. Beni gıcık ediyorsun. Haberin olsun!
ya okursa yazdıklarını:ehe

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
    Konu Sahibi
okusun ya ne olacak ki

ahmetserden

ahmetserden

Üye
kime sesleneceğimi bilmiyom:D

dreamnurse

dreamnurse

Üye
burdan anatomi hocama seslenmek istiyorum el insaf hocam 3 yıldır bırakıyosun geçir artık bizi biz tıp okumuyoruz sizde okumadınızz sizde hemşirelik okudunuz lütfen insaf edin bizee...:(

FiReFLy_

FiReFLy_

Üye
bunların geneli ask üserinede ben karsı komsumus hatice teyseye seslenion teyse kilolarından kurtulmak için alet almıssın güselde perdeyi sonuna kadar açıpta ışıkları fıldır fıldır yakınca ortaya pek hos görüntü çıkmıyo kalpten gidiceksin en iyisi bırak bu işide sehrin güsel mansarasının keyfini sürelim ne kadar duyduysa artık :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt