Burdan kime seslenmek istiyorsunuz???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
POWER

POWER

Üye
Buradan beni ellere yar eden mawişime(?) sesleniyorum yazıklar olsun sana!

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
    Konu Sahibi
vaay sen değil o kaybettiklerine yansın...kardeşim geçmiş olsun

Calaissien

Üye
burdan Ata'mıza seslenmek istiyorum Ata'm uyanda gör halini Türk gençliğine bıraktığın Türkiye Cumhuriyeti Devletinin,keşke burda olsaydın keşke burda olsaydın da görseydin meclisteki teröristleri,ülkeyi yönetmeyi beceremeyen,vatan için hayırlı işler yapan kişileri içeri tıkan hükümeti ve ülkeyi bölmeye çalışan vatan hainlerini sen varken tüm dünyayı geri püskürtmüştük topraklarımızdan sen varken denize dökmüştük kukla Yunanlıları.Şimdi doğru düzgün geçmişi bile olmayan,özgürlüğü sadece cinsel özgürlük olarak algılayan temizliğin zamanında ne olduğunu bile bilmeyen ülkelerin tutsağıyız Ata'm senin gibi insanlar artık çıkmıyor Ata'm çıksa bile hükümet onları içer tıkıyor.

ATA'M SENİ ÇOK ÖZLEDİK

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
burdan beni göremeyen farkedemeyen vefasızıma sesleniyorum seni ne çok sevdiğimi farket artık

omayra

Üye
burdan beni göremeyen farkedemeyen vefasızıma sesleniyorum seni ne çok sevdiğimi farket artık

farketmiyorsa sen söyle olsun bitsin :) aklın karışıp duruyor... sürekli sıkıntı yapıyorsun. söyle kutul o düşünsün :)

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
    Konu Sahibi
burdan Ata'mıza seslenmek istiyorum Ata'm uyanda gör halini Türk gençliğine bıraktığın Türkiye Cumhuriyeti Devletinin,keşke burda olsaydın keşke burda olsaydın da görseydin meclisteki teröristleri,ülkeyi yönetmeyi beceremeyen,vatan için hayırlı işler yapan kişileri içeri tıkan hükümeti ve ülkeyi bölmeye çalışan vatan hainlerini sen varken tüm dünyayı geri püskürtmüştük topraklarımızdan sen varken denize dökmüştük kukla Yunanlıları.Şimdi doğru düzgün geçmişi bile olmayan,özgürlüğü sadece cinsel özgürlük olarak algılayan temizliğin zamanında ne olduğunu bile bilmeyen ülkelerin tutsağıyız Ata'm senin gibi insanlar artık çıkmıyor Ata'm çıksa bile hükümet onları içer tıkıyor.

ATA'M SENİ ÇOK ÖZLEDİK
evet keşke tekrar onun gibi biri gelebilse...seni çok özledik ATAM

bişi değil...bu kadar seveni terketmek ap tallık...ne yapacaksın sen o ap talı...o düşünsün..

farketmiyorsa sen söyle olsun bitsin :) aklın karışıp duruyor... sürekli sıkıntı yapıyorsun. söyle kutul o düşünsün :)
bence omeyra haklı...söyle...senin içine dert olacağına söyle...en azından kabul etmezse umut edip üzülmezsin..

iremm

iremm

Üye
:megafon:hocaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen evinde tv izlerken mışıl mışıl uyurken verdiğin kony yüzünden beynim uyuşmuş hiçbirşeyi anlamıyorum algılayamıyorum 2 saattir uğraşıyorum gözlerim ellrim beynim herşeyim bitmiş vaziyetteee nefret ediyorum sendenn :vur fırsatım olsa 2 kaşık suda boğarımm elbet bu hoca öğr. durumu birgün bitecek kork benden :vur (bu brz sert oldu) :ehe ama çok sinirliyimmm:vur

dreamnurse

dreamnurse

Üye
hocam geçenlerde yine size burdan seslenmiştim şimdi tekrar sesleniyorum yarın sınavımız var ve siz bizi geçirmemek adına herşeyi yapıcaksınız biliyorum zorunuz ne bizimle anlamış değilim zaten anlattığınız dersten bişey anlaşılmıyor otomatiğe bağlanmış gibi anlatıyosunuz hee bide sınav klasikmiş acaba siz yapıcı olmak yerine yıkıcımı olmaya çalışıyosunuz yada bu şekilde daha mı çokaklımıza giriyo sanıyosunuz nefret ettirdiniz dersinizden ve kendinizden esefle kınıyorum sizi....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt