Yeni telefon alıyorum IPhone 3G mi,N96 mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Calaissien

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefon alıyorum IPhone 3G mi,N96 mı ?
Herkese merhabalar ilk önce şimdi ben birkaç hafta önce N96 almaya karar vermiş ve sabırsızlıkla piyasaya sürüleceği günü beklemeye başlamıştım taa ki New York'ta IPhone 3G'nin boy boy afişlerini ve Tv reklamlarını görene kadar ilk IPhone 3G reklamını gördüğümde hiç aldırmamıştım ama yavaş yavaş insanların ellerinde de bu telefonun çoğaldığını görünce telefona ilgi göstermeye başladım ve araştırdım N96 ile karşılaştırdım özellik olarak farkları yok ama N96'nın bilindik Nokia kullanım rahatlığı ve prestiji var ama çok kalın ve kaba bir telefon içim 3G'ye daha çok ısındı ama sizin görüşlerinizi de almak isterim ama şunu da belirteyim ki 1.000€ bir bütçeyi ayırdım telefona hadi en fazla 1.100 € olur ama 3G zaten o kadar pahalı değil 16GB olanı 600€ - 800€ arası N96 ise en az 750€ görüşleriniz için şimdiden teşekkürler

XXPOXX

XXPOXX

Üye
tabiki n96

_KadirşinaS_

Üye
Aman iPhone'dan uzak dur. Değil 3G, 3333G olsa iPhone yine iPhone'dir.Yada eşşeğe altın semer vursan eşşek yine eşşektir.:oke:

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
n96 diyorum dostum;)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Cep telefonları genel bölümüne açarsan konuyu(daha doğrusu bu konunun oraya taşınmasını istersen) orada aktif olan arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir belki Uğurcan :)

Ben iphone almak istiyorum ama yanıltmış olmayayım seni, henüz yeteri kadar araştırmadım. :)

Calaissien

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar konunun kapanmasına yada taşınmasına gerek yok bugün sabah sipariş verildi salıya telefon elimde olur.Birazda sizden etkilendim teşekkürler hepinize

guest1212

guest1212

Üye
doğru bi karar vermişsin en güzeli nokia :oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
N96 Al Bence.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ya kafada n96
1. 16gb +16gb micro sd al sana 32 gb hafıza iphone ise maksimum 16
2. 5 MP, 2592x1944 pixels, Carl Zeiss optics, autofocus, video(VGA 30fps), flash; secondary VGA videocall
iphone ise 2mp mercegi ne marka bilinmiyo dandik bir japon malıda olabilir
3.en komigi bu zaten günümüzde radyosuz telefon kalmadı iphone da yok şaka gibi

daha ne yazıyım gerçekler ortada bunlar yazdıklarım daha yazmadıgım çok şey var
N96.....

Xenium

Üye
tabiki N96 iphone alan bi insanın telefon bilgisi 0 demektir

buraq85

buraq85

Üye
şurda n96 diyenler hiç iphone kullandımı acaba çok merak ediyrm..
kardeşim türkiye de devamlı yaşıosan ii yapmışsın ama devamlı seyahat ediosan keşke iphone alsaydın çünkü prestij daha önde gelir güle güle kullan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...